Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
αυτήη τη κριτική την είχα στείλει μαζί με κάποιες άλλες την άνοιξη πέρσυ. Ο αντιστένης δεν την ανέβασε γιατί μάλλον θα θεώρησε πως η συνάντηση είχε συμβή παλιά. Τέλος πάντων μιας και είδα οτι έγινε τζέρτζελο με τη Τζούλη , αυτή ήταν η δική μου εμπηρία μαζίι της......

Με τη Τζούλη συναντήθηκα πριν δύο χρόνια. Ανοιξη του 13. Είχα γράψει την κριτική αλλά δεν την είχα ανεβάσει.  Η συνενόηση έγινε τηλεφωνικά. το κόστος 50 ευραίοι για μία ώρα για όσες εκτονώσεις μπορώ και μου άνοιξε η ίδια την πόρτα του διαμερήσματος που δέχεται στο Γκάζι. Το δωμάτιο ήταν το ίδιο που έχει στις φωτογραφίες της. Στο πρόσωπο δεν μου άρεσε , είναι όμως ψηλή , αδύνατη με καλό σώμα , χωρίς βυζιά ,ενώ φοράει ξανθιά περούκα , είναι δηλαδή αυτό που λέμε τραβεστί. Επίσης είναι ευγενική και ήρεμη . Με ρώτησε  για τι πρόγραμμα ενδιαφερόμουν και όταν άκουσε πως την ήθελα ενεργητική και πως δεν είχα πάει με πολλές τρανς πριν , μου είπε να χαλαρώσω και να ξαπλώσω. Γδύθηκα ξαπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα. Δεν άργησε. Ηταν ντυμένη με ένα ολοσωμο εσώρουχο . Εβγαλε την ξυρισμένη πούτσα η οποία μου φάνηκε για κανονική , σίγουρα αρκετά μακρύτερη και χοντρότερη από το δεκάποντο σηκωμένο καυλάκι μου και μου την έδωσε στο στόμα. Της πήρα τσιμπούκι με καπότα ενώ εκείνη μου έβαζε και δάχτυλο ( της ειχα δώσει να φορέσει γαντάκι). Κάυλωσε γρήγορα ενώ μου έκανε και φέις φακ. Με γάμησε στα τέσσερα , ρίχνοντάς μου και κάποια δυνατά χτυπήματα στο κώλο, έπειτα γύρισα ανάσκελα και μου τον έδωσε πίπα αφού άλλαξε προφυλακτικό κάνοντας μου άλλο ένα φέις φακ. Μετά μου είπε να στηθώ πάλι στα τέσσερα, πήγα να της πω να με πάρει σε άλλη στάση αλλά εκείνη επεμενε να στηθώ στα τέσσερα. Με πήδηξε έτσι αρκετά ενώ όταν της ζήτησα να με πηδήξει  και ανάσκελα μου είπε "κουράστηκα χρυσέ μου!" "Δεν είσαι συνηθησμένη να γαμάς πολύ" της είπα μιας και μου την σπάει να μου το λένε αυτό. "ε, πόσο;" αντέδρασε . Ξάπλωσα ανάσκελα και εκείνη με έγλυφε και μου έβαζε δάχτυλο στο κώλο.  Τη ρώταγα τι είμαι και μου έλεγε ότι ήμουν καργιόλα. Μάλιστα κάποια στιγμή έτσι όπως με έγλειφε και με δαχτύλωνε , της είπα πως το ξέρω πως με σιχαίνεται και γέλασε μιας και πρέπει να της έκανε εντύπωση. Εχυσα πάνω μου  τραβώντας μαλακία . Καμιά μισή ώρα παίξαμε όχι περισσότερο. Μου είπε πως δεν της αρέσουν τα γάντια και προτιμάει την καπότα για δαχτύλωμα. Πριν φύγω έκανα και ντουζ. Γενικά δεν είναι κακή , είναι ευγενική,διαθέτει καλό εργαλείο όχι από τα μεγάλα , κανονικό ,καυλώνει γρήγορα , γαμάει καλά άλλα χωρίς μεγάλη αντοχή, και τα 50 για μια ώρα με όσες εκτονώσεις θέλεις είναι εντάξει.
Εισαι ειλικρινης.
Το μονο που θα παρατηρησω ειναι πως η κριτικη αυτη ειναι για μια εμφανιση που δεν ισχυει.Ανανεωθηκα και γι αυτο θελω να ευχαριστησω την Ντορα. Φιλακια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
Εισαι ειλικρινης.
Το μονο που θα παρατηρησω ειναι πως η κριτικη αυτη ειναι για μια εμφανιση που δεν ισχυει.Ανανεωθηκα και γι αυτο θελω να ευχαριστησω την Ντορα. Φιλακια

ολη μας ερχονται στυγμες που εχουμε τις μαυρες μας ....

skliros74

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε ρε άρχοντες κανένα νέο ή μια καλή πληροφορία για την χαρά από φυλής 99;

Mparalex777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, ειμαι νεος στην παρεα, σκεφτομαι να δοκιμασω με καποια και εγω σε ενεργητικο ρολο εγω, αξιζει;

Σας ευχαριστω

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε ολοι!!εχω καιρο να γραψω μιας και απεχω  και δεν εχω καινουργειες εμπειριες με τρανς κοπελες....αυτο που μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι ξεκηνησα να πηγαινω με τρανς απο περιεργεια..οι πρωτες μου εμπειριες ηταν στο βασιλικο για τους παλιους γνωστες!!περιεργεια πως μπορει ενας αντρας να μεταμφιεζεται και γενικα το ολο θεμα...για πολλα χρονια ειχα εμπειριες ως ενεργητικος..μετα απο πολλα χρονια εχω πλεον και εμπειριες ως παθητικος...θεωρω τον εαυτο μου ως bisexual..εχω οικογενεια και τον τελευταιο καιρο γ...ω μια ρωσιδα grannymilf...εχω παει με πολλες τρανς κοπελες η' κροσσ η' τραβεστι..η΄οτι αλλο θελεται...με την τζουλη δεν ετυχε...παρολιγον μια φορα αλλα δεν ετυχε..ξερω ομως απο συνομιλιες μας οτι ειναι γαμοτα παιδια!!!!!!!δεν προβαινω σε υπερασπιση κτλπ..δεν ειναι δικο μου θεμα..θα μιλησω για μενα και οποιος καταλαβει καταλαβε..πλεον αν θελω να παω σαν ενεργητικος προτιμω να παω σε γυναικα που βρισκεις και οσο ομορφη τη θες για τα δικα σου παντα γουστα..αλλα και γιατι τα 50ρικα δεν βρισκονται και ευκολα..δηλαδη πιστευω δεν αξιζει..τωρα εαν θελω και κανα παραπανω παιχνιδακι η'και παθητικο ερωτα υπαρχουν πολλες τρανς..ολα μαζι δεν μπορουμε να τα εχουμε..και εμφανιση και προσοντα και αντοχες και και και...ειναι και το οικονομικο παντα....διαλεγεται και περνεται μαγκες....προσοχη μονο στις κουβεντες μας γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι με αισθηματα και ανα πασα στιγμη πληγωνουμε και μπορουμε να πληγωθουμε!!!!!!!!!!!φιλακια πλλα και καλη χρονια παλι!!!

sascha

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ποια τρανς η κροσσ θα προτεινατε για αρχαριο 22 χρονων

Lord_ThickTool

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
           Πριν την Εξοδο. Με φανταζεστε να σκυβω αγαπες μου??

Pwww ti bazola eisai esy .... me to pardon kiolas :vomit:

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
523
Πόντοι
2.297
Maγγεε.. Μολις πρην απο πεντε λεπτα
Τερμα λεοφωρου πρην απο τα γραφηα του Κυρ Μητδοτακη και μετα την αστυνομηα

Καστανο τρανς μαλλον κρος..μιαζει λιγο με νικολ με το μεγαλο παπαρη με το τζηπ.
Αφτη ηταν στο ενα bmv z3 kokino.

Atzela  το ονομα της.
Ενεργιτικα
Παθητηκια 50 σπιτι της.

Πρωτη φορα τη βλεπω
Ξερη κανης κατι

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Maγγεε.. Μολις πρην απο πεντε λεπτα
Τερμα λεοφωρου πρην απο τα γραφηα του Κυρ Μητδοτακη και μετα την αστυνομηα

Καστανο τρανς μαλλον κρος..μιαζει λιγο με νικολ με το μεγαλο παπαρη με το τζηπ.
Αφτη ηταν στο ενα bmv z3 kokino.

Atzela  το ονομα της.
Ενεργιτικα
Παθητηκια 50 σπιτι της.

Πρωτη φορα τη βλεπω
Ξερη κανης κατι

Μaγγεε αφτη ειnaι h Τχουiέλα gnωστi kαι ως ΠαΘΛΟινκα
/einε πολλh kαωλι
αλα δεν exn bmv ζ3
πενιda to δωρrakh

Stories

Νέο!