TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Εισαι ειλικρινης.αυτήη τη κριτική την είχα στείλει μαζί με κάποιες άλλες την άνοιξη πέρσυ. Ο αντιστένης δεν την ανέβασε γιατί μάλλον θα θεώρησε πως η συνάντηση είχε συμβή παλιά. Τέλος πάντων μιας και είδα οτι έγινε τζέρτζελο με τη Τζούλη , αυτή ήταν η δική μου εμπηρία μαζίι της......
Με τη Τζούλη συναντήθηκα πριν δύο χρόνια. Ανοιξη του 13. Είχα γράψει την κριτική αλλά δεν την είχα ανεβάσει. Η συνενόηση έγινε τηλεφωνικά. το κόστος 50 ευραίοι για μία ώρα για όσες εκτονώσεις μπορώ και μου άνοιξε η ίδια την πόρτα του διαμερήσματος που δέχεται στο Γκάζι. Το δωμάτιο ήταν το ίδιο που έχει στις φωτογραφίες της. Στο πρόσωπο δεν μου άρεσε , είναι όμως ψηλή , αδύνατη με καλό σώμα , χωρίς βυζιά ,ενώ φοράει ξανθιά περούκα , είναι δηλαδή αυτό που λέμε τραβεστί. Επίσης είναι ευγενική και ήρεμη . Με ρώτησε για τι πρόγραμμα ενδιαφερόμουν και όταν άκουσε πως την ήθελα ενεργητική και πως δεν είχα πάει με πολλές τρανς πριν , μου είπε να χαλαρώσω και να ξαπλώσω. Γδύθηκα ξαπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα. Δεν άργησε. Ηταν ντυμένη με ένα ολοσωμο εσώρουχο . Εβγαλε την ξυρισμένη πούτσα η οποία μου φάνηκε για κανονική , σίγουρα αρκετά μακρύτερη και χοντρότερη από το δεκάποντο σηκωμένο καυλάκι μου και μου την έδωσε στο στόμα. Της πήρα τσιμπούκι με καπότα ενώ εκείνη μου έβαζε και δάχτυλο ( της ειχα δώσει να φορέσει γαντάκι). Κάυλωσε γρήγορα ενώ μου έκανε και φέις φακ. Με γάμησε στα τέσσερα , ρίχνοντάς μου και κάποια δυνατά χτυπήματα στο κώλο, έπειτα γύρισα ανάσκελα και μου τον έδωσε πίπα αφού άλλαξε προφυλακτικό κάνοντας μου άλλο ένα φέις φακ. Μετά μου είπε να στηθώ πάλι στα τέσσερα, πήγα να της πω να με πάρει σε άλλη στάση αλλά εκείνη επεμενε να στηθώ στα τέσσερα. Με πήδηξε έτσι αρκετά ενώ όταν της ζήτησα να με πηδήξει και ανάσκελα μου είπε "κουράστηκα χρυσέ μου!" "Δεν είσαι συνηθησμένη να γαμάς πολύ" της είπα μιας και μου την σπάει να μου το λένε αυτό. "ε, πόσο;" αντέδρασε . Ξάπλωσα ανάσκελα και εκείνη με έγλυφε και μου έβαζε δάχτυλο στο κώλο. Τη ρώταγα τι είμαι και μου έλεγε ότι ήμουν καργιόλα. Μάλιστα κάποια στιγμή έτσι όπως με έγλειφε και με δαχτύλωνε , της είπα πως το ξέρω πως με σιχαίνεται και γέλασε μιας και πρέπει να της έκανε εντύπωση. Εχυσα πάνω μου τραβώντας μαλακία . Καμιά μισή ώρα παίξαμε όχι περισσότερο. Μου είπε πως δεν της αρέσουν τα γάντια και προτιμάει την καπότα για δαχτύλωμα. Πριν φύγω έκανα και ντουζ. Γενικά δεν είναι κακή , είναι ευγενική,διαθέτει καλό εργαλείο όχι από τα μεγάλα , κανονικό ,καυλώνει γρήγορα , γαμάει καλά άλλα χωρίς μεγάλη αντοχή, και τα 50 για μια ώρα με όσες εκτονώσεις θέλεις είναι εντάξει.
Το μονο που θα παρατηρησω ειναι πως η κριτικη αυτη ειναι για μια εμφανιση που δεν ισχυει.Ανανεωθηκα και γι αυτο θελω να ευχαριστησω την Ντορα. Φιλακια