TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
.....ειναι πολυ πιο ενδιαφερον να ριχνω καλουπια απ το ασχολουμαι μαζι σου αλλα επειδη χρησιμοποιεις τη λεξη ΄΄κριτικη΄΄ εχω να προσθεσω και τα εξης κι ευχαριστω που μου δινεις την ευκαιριαΤζούλη τράβα να βάλεις καλούπια και ρίξεις τίποτα μπετά
άμα δεν μπορείς να αντέξεις την κριτική. Εντάξει αλβανάκο ?
Οταν απεκτησα ιντερνετ και ειδα τι γραφουν οι πιο παλιες ακολουθησα το παραδειγμα τους
Πως δεν ειμαι τρανς το ξερει ολος ο ντουνιας δεν περιμενε εσενα να του το πεις.
Ολα αυτα τα χρονια απεκτησα φιλους μ αλλους βρισκομαστε μ αλλους οχι πια,ευχομαι να ειναι καλα και τους ευχαριστω ολους εναν,εναν!
Για το κακης ποιοτητας ΄΄κρος΄΄ τωρα, μια κουβεντα και κλεινω το θεμα,με περιμενουν οι συναδελφοι στα μπετα
Βγαινω σπανια σε μαγαζια νυχτερινα γιατι εχω πολυ μεγαλο σουξε αλλα τα βαριεμαι αυτα.Θελω απλα να χορεψω με την ησυχια μου και δεν μ αφηνουν,γυναικες και ανδρες.Κι επειδη ειμαι ευγενικος ανθρωπος θ ασχοληθω μαζι τους και δεν θα τους γυρισω την πλατη
Επισης ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αθηνα με περιμενουν για show αλλα τα χω κανει αυτα στη Θεσσαλονικη οταν ημουν 20 και τ αφεντικα βαλανε μπραβους μπροστα απο τη σκηνη γιατι την πρωτη φορα που βγηκα ειχαν σκαρφαλωσει απο τις πλαινες σιδεριες κι ανεβαιναν επανω. Στη σκηνη.
Ενας συνομηλικος μου προλαβε και μου σκασε ενα φιλι καθως τραγουδουσα με την An Lenox... there must be an angel play with my heart.Tους αλλους προλαβαν και τους κατεβασανε προς μεγαλη μου λυπη
Εχω μια ιστορια οπως ολοι μας. Δεν εισαι σε θεση να την ακυρωσεις οπως επιχειρησες.Η αληθεια και το ψεμα δεν κρυβονται ες αει
Παω οικοδομη με τους αντρες.Εσυ κατσε με τις φιλεναδες σου και ριξ τους τα ταρω να δειτε αν θα παρουν πελατη σημερα.....εγω εχω φιλους και δεν ανησυχω