Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Τζούλη τράβα να βάλεις καλούπια και ρίξεις τίποτα μπετά

άμα δεν μπορείς να αντέξεις την κριτική. Εντάξει αλβανάκο ?
.....ειναι πολυ πιο ενδιαφερον να ριχνω καλουπια απ το ασχολουμαι μαζι σου αλλα επειδη χρησιμοποιεις τη λεξη ΄΄κριτικη΄΄ εχω να προσθεσω και τα εξης κι ευχαριστω που μου δινεις την ευκαιρια
Οταν απεκτησα ιντερνετ και ειδα τι γραφουν οι πιο παλιες ακολουθησα το παραδειγμα τους
Πως δεν ειμαι τρανς το ξερει ολος ο ντουνιας δεν περιμενε εσενα να του το πεις.
Ολα αυτα τα χρονια απεκτησα φιλους μ αλλους βρισκομαστε μ αλλους οχι πια,ευχομαι να ειναι καλα και τους ευχαριστω ολους εναν,εναν!

Για το κακης ποιοτητας ΄΄κρος΄΄ τωρα, μια κουβεντα και κλεινω το θεμα,με περιμενουν οι συναδελφοι στα μπετα
Βγαινω σπανια σε μαγαζια νυχτερινα γιατι εχω πολυ μεγαλο σουξε αλλα τα βαριεμαι αυτα.Θελω απλα να χορεψω με την ησυχια μου και δεν μ αφηνουν,γυναικες και ανδρες.Κι επειδη ειμαι ευγενικος ανθρωπος θ ασχοληθω μαζι τους και δεν θα τους γυρισω την πλατη

Επισης ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αθηνα με περιμενουν για show αλλα τα χω κανει αυτα στη Θεσσαλονικη οταν ημουν 20 και τ αφεντικα βαλανε μπραβους μπροστα απο τη σκηνη γιατι την πρωτη φορα που βγηκα ειχαν σκαρφαλωσει απο τις πλαινες σιδεριες κι ανεβαιναν επανω. Στη σκηνη.
Ενας συνομηλικος μου προλαβε και μου σκασε ενα φιλι καθως τραγουδουσα με την An Lenox... there must be an angel play with my heart.Tους αλλους προλαβαν και τους κατεβασανε προς μεγαλη μου λυπη

Εχω μια ιστορια οπως ολοι μας. Δεν εισαι σε θεση να την ακυρωσεις οπως επιχειρησες.Η αληθεια και το ψεμα δεν κρυβονται ες αει

Παω οικοδομη με τους αντρες.Εσυ κατσε με τις φιλεναδες σου και ριξ τους τα ταρω να δειτε αν θα παρουν πελατη σημερα.....εγω εχω φιλους και δεν ανησυχω :orchestra:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Τζούλι το καλύτερο μωρο κ το καλύτερο τσιμπουκι έισαι αστέρι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.526
Πόντοι
456
Τζούλη τράβα να βάλεις καλούπια και ρίξεις τίποτα μπετά

άμα δεν μπορείς να αντέξεις την κριτική. Εντάξει αλβανάκο ?
αυτό που έκανες δεν λέγεται κριτική... πηγαινε μαζι της και μετα κανε την κριτικη σου.. αυτο λεγεται πικροχολο σχόλιο..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.526
Πόντοι
456
File παρακμιακε..
Εγω σαν κακη ποιοτιτας κρος..αντρουα θα λεγα να ουμε.. Θεωρω κ αυτην που λες κε την τζενι... Μπεταζιδες .. Ενταξη..δεν προσβαλο τα κριτσια.. Αλλα εηπαμε.
Ειμαστ ανομαλοι .. Οχι να παμε κ μσντρες..

Μουναρες με παπαρι ενταξη..
εσύ πήγες μαζί της ή πετάς παπαριές σαν πολλούς άλλους εδω μέσα; κατά τα άλλα δεν προσβάλεις τα κορίτσια.. απλά τις λες μπετατζήδες.. μάλιστα..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ???

π.χ βλέπω την Tzoyli trans

το τρανς που το βλέπουμε ακριβώς ?

σαν κροςς μου φαίνεται πολύ κακής ποιότητας κιόλας  :huh:

Λοιπόν, επειδή μάλλον από τα παθητικά προγράμματα που παίρνετε από τον

Τζούλη, έχετε κάψει εγκεφαλικά κύτταρα αυτό ήταν το ποστ που έκανα.

Ούτε πικρόχολο μου φαίνεται, ούτε κακία, ούτε στημμένο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι είναι αρνητικό είναι προφανές ! Αλλά να σου πω κάτι ? Στα αρχίδια μου κιόλας

αν σας αρέσει η όχι. Εδώ μέσα είναι φόρουμ και θα λέω ότι άποψη έχω και ότι γουστάρω.

Δεν είπα ότι ο Τζούλης δεν κάνει καλό πρόγραμμα ή όχι. Έκανα μια αναφορά στην εξωτερική

της εμφάνιση και "εκείνη" με αποκάλεσε στραβάδι. Για τους λοιπούς γλυφοκώληδες του τζούλη

απλά σας γράφω στα παπάρια μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249

Ούτε πικρόχολο μου φαίνεται, ούτε κακία, ούτε στημμένο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι είναι αρνητικό είναι προφανές ! Αλλά να σου πω κάτι ? Στα αρχίδια μου κιόλας

αν σας αρέσει η όχι. Εδώ μέσα είναι φόρουμ και θα λέω ότι άποψη έχω και ότι γουστάρω.

Δεν είπα ότι ο Τζούλης δεν κάνει καλό πρόγραμμα ή όχι. Έκανα μια αναφορά στην εξωτερική

της εμφάνιση και "εκείνη" με αποκάλεσε στραβάδι. Για τους λοιπούς γλυφοκώληδες του τζούλη

απλά σας γράφω στα παπάρια μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κι εγω εκει σ εχω γραμμενο αλλα δεν βγηκα να το διαλαλησω γιατι δεν τραβαω ζορι

Τζουλης

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.526
Πόντοι
456

Ούτε πικρόχολο μου φαίνεται, ούτε κακία, ούτε στημμένο  :2funny: :2funny: :2funny:

απλά σας γράφω στα παπάρια μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οτι δεν ειναι τρανς το βλεπουμε, τραβεστι ειναι.. δεν ειναι ουτε κρος.. μαλλον δεν ξερεις τι ακριβως ειναι κρος...
αν ειχε παει μαζι της και σε ρωταγαν κι ελεγες οτι πηγες και την βρηκες κακασχημη θα ελεγα οκ.. και παλι ομως θα ηταν προσωπικο γουστο...γιατι εδω μεσα εχω δει ενα σωρο πατσαβουρες να τις παρουσιαζουν για κουκλες.. αλλα λεω.. γουστα ειναι αυτα... στα παπαρια μου.. οτι θελει ο καθενας.. να βγαινεις ομως και να λες δημοσια και χωρις λογο οτι ειναι κακης ποιοτητας κροσσακι.. ναι... πικροχολο ειναι.. κακια ειναι.. πες το οπως θες.. ευγενικο παντως δεν ειναι.. κι όποιος παιρνει το μερος της Τζουλη δεν σημαινει οτι ειναι και γλειφοκώλης όπως λες.. και τελευταίο... κι εμεις στο ιδιο σημειο σε εχουμε γραμμενο :)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
οτι δεν ειναι τρανς το βλεπουμε, τραβεστι ειναι.. δεν ειναι ουτε κρος.. μαλλον δεν ξερεις τι ακριβως ειναι κρος...
αν ειχε παει μαζι της και σε ρωταγαν κι ελεγες οτι πηγες και την βρηκες κακασχημη θα ελεγα οκ.. και παλι ομως θα ηταν προσωπικο γουστο...γιατι εδω μεσα εχω δει ενα σωρο πατσαβουρες να τις παρουσιαζουν για κουκλες.. αλλα λεω.. γουστα ειναι αυτα... στα παπαρια μου.. οτι θελει ο καθενας.. να βγαινεις ομως και να λες δημοσια και χωρις λογο οτι ειναι κακης ποιοτητας κροσσακι.. ναι... πικροχολο ειναι.. κακια ειναι.. πες το οπως θες.. ευγενικο παντως δεν ειναι.. κι όποιος παιρνει το μερος της Τζουλη δεν σημαινει οτι ειναι και γλειφοκώλης όπως λες.. και τελευταίο... κι εμεις στο ιδιο σημειο σε εχουμε γραμμενο :)
Respect  :hi:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.484
Πόντοι
1.096
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, πηγαίνω χρόνια με την Τζούλη και άνετα σας λέω ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος (και μορφωμένος, αλλά αυτό είναι άσχετο), και στο σεξ πύραυλος.

Τα υπόλοιπα απάδουν κι άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν εγώ ή ο όποιος τρίτος γουστάρει Τζούλυ, σαφώς και δεν τίθεται κάποιο θέμα. Νομίζω αντιληπτός.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ο τροπος και τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουνται εδω ειναι μια μικρη εικοντα της κοινωνιας μας, και ενας απο τους λογους που φτασαμε εδω.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλό σας απόγευμα φίλοι μου  :coffee:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, πηγαίνω χρόνια με την Τζούλη και άνετα σας λέω ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος (και μορφωμένος, αλλά αυτό είναι άσχετο), και στο σεξ πύραυλος.

Τα υπόλοιπα απάδουν κι άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν εγώ ή ο όποιος τρίτος γουστάρει Τζούλυ, σαφώς και δεν τίθεται κάποιο θέμα. Νομίζω αντιληπτός.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου
:hi:

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
αυτήη τη κριτική την είχα στείλει μαζί με κάποιες άλλες την άνοιξη πέρσυ. Ο αντιστένης δεν την ανέβασε γιατί μάλλον θα θεώρησε πως η συνάντηση είχε συμβή παλιά. Τέλος πάντων μιας και είδα οτι έγινε τζέρτζελο με τη Τζούλη , αυτή ήταν η δική μου εμπηρία μαζίι της......

Με τη Τζούλη συναντήθηκα πριν δύο χρόνια. Ανοιξη του 13. Είχα γράψει την κριτική αλλά δεν την είχα ανεβάσει.  Η συνενόηση έγινε τηλεφωνικά. το κόστος 50 ευραίοι για μία ώρα για όσες εκτονώσεις μπορώ και μου άνοιξε η ίδια την πόρτα του διαμερήσματος που δέχεται στο Γκάζι. Το δωμάτιο ήταν το ίδιο που έχει στις φωτογραφίες της. Στο πρόσωπο δεν μου άρεσε , είναι όμως ψηλή , αδύνατη με καλό σώμα , χωρίς βυζιά ,ενώ φοράει ξανθιά περούκα , είναι δηλαδή αυτό που λέμε τραβεστί. Επίσης είναι ευγενική και ήρεμη . Με ρώτησε  για τι πρόγραμμα ενδιαφερόμουν και όταν άκουσε πως την ήθελα ενεργητική και πως δεν είχα πάει με πολλές τρανς πριν , μου είπε να χαλαρώσω και να ξαπλώσω. Γδύθηκα ξαπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα. Δεν άργησε. Ηταν ντυμένη με ένα ολοσωμο εσώρουχο . Εβγαλε την ξυρισμένη πούτσα η οποία μου φάνηκε για κανονική , σίγουρα αρκετά μακρύτερη και χοντρότερη από το δεκάποντο σηκωμένο καυλάκι μου και μου την έδωσε στο στόμα. Της πήρα τσιμπούκι με καπότα ενώ εκείνη μου έβαζε και δάχτυλο ( της ειχα δώσει να φορέσει γαντάκι). Κάυλωσε γρήγορα ενώ μου έκανε και φέις φακ. Με γάμησε στα τέσσερα , ρίχνοντάς μου και κάποια δυνατά χτυπήματα στο κώλο, έπειτα γύρισα ανάσκελα και μου τον έδωσε πίπα αφού άλλαξε προφυλακτικό κάνοντας μου άλλο ένα φέις φακ. Μετά μου είπε να στηθώ πάλι στα τέσσερα, πήγα να της πω να με πάρει σε άλλη στάση αλλά εκείνη επεμενε να στηθώ στα τέσσερα. Με πήδηξε έτσι αρκετά ενώ όταν της ζήτησα να με πηδήξει  και ανάσκελα μου είπε "κουράστηκα χρυσέ μου!" "Δεν είσαι συνηθησμένη να γαμάς πολύ" της είπα μιας και μου την σπάει να μου το λένε αυτό. "ε, πόσο;" αντέδρασε . Ξάπλωσα ανάσκελα και εκείνη με έγλυφε και μου έβαζε δάχτυλο στο κώλο.  Τη ρώταγα τι είμαι και μου έλεγε ότι ήμουν καργιόλα. Μάλιστα κάποια στιγμή έτσι όπως με έγλειφε και με δαχτύλωνε , της είπα πως το ξέρω πως με σιχαίνεται και γέλασε μιας και πρέπει να της έκανε εντύπωση. Εχυσα πάνω μου  τραβώντας μαλακία . Καμιά μισή ώρα παίξαμε όχι περισσότερο. Μου είπε πως δεν της αρέσουν τα γάντια και προτιμάει την καπότα για δαχτύλωμα. Πριν φύγω έκανα και ντουζ. Γενικά δεν είναι κακή , είναι ευγενική,διαθέτει καλό εργαλείο όχι από τα μεγάλα , κανονικό ,καυλώνει γρήγορα , γαμάει καλά άλλα χωρίς μεγάλη αντοχή, και τα 50 για μια ώρα με όσες εκτονώσεις θέλεις είναι εντάξει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μάγκες πρέπει όντως να το έχετε κάψει έτσι ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είπα εγώ ότι "η" κοπέλα δεν κάνει καλά τη δουλειά της ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ την εμφάνιση της σχολίασα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζώα ξυπνάτε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

προσυπογραφω

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Μάγκες πρέπει όντως να το έχετε κάψει έτσι ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είπα εγώ ότι "η" κοπέλα δεν κάνει καλά τη δουλειά της ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ την εμφάνιση της σχολίασα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζώα ξυπνάτε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

οπως και να εχει η ευγενεια περισσευει απ οτι βλεπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom