Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω τυπε μου λοιπον..Την ειχαμε χαμουρεψει εγω με τον μεγστο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ πριν 2χρονια.Τσαμπα.Εγω μονο πιπα της εχα δωσει πολυ καλη και θυλικη.Μετα αραξα σε μια πολυθρονα και εβλεπα τον συναγωνιστη μου να την σκιζει σαν λιονταρι! :rockon:..Καλη ειναι αλλα με τα φεγγαρια της..
τσαμπα ωραιοι :rockon: :rockon:περασε καλα αυτη περασατε καλα και εσεις  και εγω ετσι ειχα περασει μαζι της πολυ καλα

John Chalaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Απ' όλες όσες υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ποια θα προτιμούσατε εφόσον ψάχνατε trans τύπου: φιλική, girlfriend, έμπειρη (όχι πιτσιρίκια), μη εγχειρισμένη, κουβεντούλα μετά την πράξη, χωρίς να λογαριάζετε πόσο δωράκι θα δίνατε;

Tsad69

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Απ' όλες όσες υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ποια θα προτιμούσατε εφόσον ψάχνατε trans τύπου: φιλική, girlfriend, έμπειρη (όχι πιτσιρίκια), μη εγχειρισμένη, κουβεντούλα μετά την πράξη, χωρίς να λογαριάζετε πόσο δωράκι θα δίνατε;

www.sexgr.net/transexual/ad114894-hrw--trans--athhna]Ηρώ[/url]

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606

οπα ρε μουτρο

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για την Βερονικα κανεις κανα νεο;; Βατραχε πες κατι. Εισαι ο γυρολογος εδω μεσα.

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή δεν μπαίνω συχνά,το χρωστάω στην Τζούλη!
'Ενα ευχαριστώ για την προθυμία της,την υπομονή,την καθαριοτήτα,το χαμόγελο,και την ανθρώπινη προσέγγιση της.Όσες φορές βρεθήκαμε ήταν πάνω απ όλα ανθρώπινη και συνεπής.GFE και διάθεση πάντα.Και αυτό που βρίσκουν σ εκείνη όλοι όσοι την έχουν σθναντήσει,είναι αυτό που ψάχνουν!

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
τραβα μωρη τσουλα που βγηκες για bulling.ετρεξες να προλαβει μην μπει στον κωλο σου?
το ποστ δεν αφορα εσενα,μην το διαβασεις!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606

Stories

Νέο!