kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πρέπει να υπαρχει και αλλη οχι μονο η δημητραμια δημητρα που αποτε εχω παει δεν μ αφηνει ν μπω
πρέπει να υπαρχει και αλλη οχι μονο η δημητραμια δημητρα που αποτε εχω παει δεν μ αφηνει ν μπω
μια δημητρα που αποτε εχω παει δεν μ αφηνει ν μπω
Επειδή βαριέμαι να χιλιοψάχνω τις άπειρες σελίδες και καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστό θρεντ ξέρουμε κάτι γι αυτή τη κοπέλα; Αν είναι οκ στις υπηρεσίες της κλπ;
εχουμε αναφερθεί..
καλημέρα . ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν ;;
πρινμιση ωρα ξεκωλιασα την νανσυ απο φθλης 99! της εδωσα καλτσες να φορεσει και μπηκε στο δωματιο με λευκες γοβες ! την γαμησα σε 3 στασεις ακουγοντας τα κλασικα γλυκολογα εκ μερους μου( πουτανα,καριολα,ξεκωλιαρα κτλ) . οπως την γαμαγα πααρατηρησα οτι καυλωσε και επαιζε δειλα δειλα το πουτσακι της . πανω στο γαμησι μου ειπε οτι χ8ες 3 φιλοι την πηραν παρτουζα και την ξεσκισανε . αυτες τις μερες 8α ειναι σχεδον ολα τα απογευματα! τελος μου παραπονε8ηκε οτι κα8ε φορα που εχει τσαμπιονς λιγκ δεν εχει πολυ πελατεια!οποtε ξερετε αν 8ελετε να γαμησετε ενα απιστευτο μωρακι με την ησυχια σας πηγαιντε σημερα μετα τις 9μιση
ναι, αυτή είναι (δεν είμαι ο υιάκυνθος )...την πήρα τις προάλλες κι εγώιάκυνθε καλησπέρα, η νάνσυ στο Φ99 είναι αυτή απο χαιδαρι με ωραίο στήθος και κοιλιά? Ευχαροστώ,
ναι, αυτή είναι (δεν είμαι ο υιάκυνθος )...την πήρα τις προάλλες κι εγώ
πρωτο πράμα η Νανσουλαναι, αυτή είναι (δεν είμαι ο υιάκυνθος )...την πήρα τις προάλλες κι εγώ
καλλιθεα μερια ψηλη καλες υπηρεσιες
Επειδή βαριέμαι να χιλιοψάχνω τις άπειρες σελίδες και καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστό θρεντ ξέρουμε κάτι γι αυτή τη κοπέλα; Αν είναι οκ στις υπηρεσίες της κλπ;
yesΝα υποθέσω ότι λες για την Ntela.......