ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.229
- Πόντοι
- 2.356
ειναι πολυ ευγενικη και καθαρη με χωρο στο Ν.Κοσμο και καλα προσοντα. ειμαι νεος εδω και δεν ξερω τι εχουνε γραψει παλαιοτερα
Ευχαριστώ φίλε.
ειναι πολυ ευγενικη και καθαρη με χωρο στο Ν.Κοσμο και καλα προσοντα. ειμαι νεος εδω και δεν ξερω τι εχουνε γραψει παλαιοτερα
ξερετε ποια ειναι αυτή η τρανς Ασία ; Και δεύτερον που ειναι αυτο το μπαράκι στο Μεταξουργείο ;
Εσυ ξερεις με ποιες 5 τραβεστι ειναι μαζι στο ιδιο κελλι ο πα-τερας της Αννυ?ξερετε ποια ειναι αυτή η τρανς Ασία ; Και δεύτερον που ειναι αυτο το μπαράκι στο Μεταξουργείο ;
Εσυ ξερεις με ποιες 5 τραβεστι ειναι μαζι στο ιδιο κελλι ο πα-τερας της Αννυ?
Καλα....οι 3 τρανς εχουν φαει τεοιο αναθεμα απο πολλους εδω μεσα...
Εδω σε θελω Ιακυνθε.....ξερεις???????
Τι να πεις.....καλα...αυτες θα μαλωσουν ανα μεταξυ τους....ποια θα τον ξεπεταξει πιο γρηγορα...οχι για πες??
θα περνα καλο ο μπα@@αρδος
Καλησπερα Ντορα...ολα καλα? :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους καλησπερα φιλη αλεξια![]()
![]()
πες μας...Εσυ ξερεις με ποιες 5 τραβεστι ειναι μαζι στο ιδιο κελλι ο πα-τερας της Αννυ?
Καλα....οι 3 τρανς εχουν φαει τεοιο αναθεμα απο πολλους εδω μεσα...
Εδω σε θελω Ιακυνθε.....ξερεις???????
Εσυ ρωτας για ολα.....εσυ θα ξερεις....πες μας...
ωραιος τυπε μονο σε παρακαλώ να μας δώσεις ή εσυ ή καποιος άλλος καποιο λινκ για να καταλάβουμε ποια εννοείτε !Σε χτεσινη εφοδια αν και ασχημη βραδυα η παρασκευη(αρκετη κινητικοτητα στη συγγρου,) εγινε τεστ ντραιβ στη Ναντια (μελαχρινο κροσ φαση που αραζει με την ανθρακι σκουρα BMW με χτυπημενο φαναρι στις αρχες της συγγρου)
ειχε γραψει και ο Πατρικιος σχετικα στη σελ 722 αν θυμαμαι καλα
το τιμα το 50αρικο αν και δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα ακολουθει...σε οτι της πεις
το εργαλειο αρκετα χοντρο προς μετριο σε μεγεθος και δειχνει λειτουργικοτατο,δεχεται και τους 2 ρολους,το σπιτι διπλα ,παρκιν ευκολοτατο και πιστευω σε μια βραδυα αναδουλειας και αργα θα δωσει περισοτερο χρονο στο πελατη,στα του αγωνα τωρα,γλωσοφιλα κτλ δε δεχτηκε ηταν βαμμενη φιλια μονο σε λαιμους κτλ, εκανε πιπα ακαποτη αλλα μεχρι να βγαλει καλσον κτλ την εχυσα οποτε δεν προχωρησα σε καρφωμα της πισω τρυπουλας της ,το σωμα καλο,εχει προοπτικες ,μαλλον θα το ξανατεσταρω.
ωραιος τυπε μονο σε παρακαλώ να μας δώσεις ή εσυ ή καποιος άλλος καποιο λινκ για να καταλάβουμε ποια εννοείτε !
μάλλον αυτή λενε αλλα δεν ειμαι σίγουροςγιαυτή τη Νάντια μιλάμε; ή άλλη;
φοράει περούκα ;ναι με την μπεμπα ανθρακι σκουρα 20ετιας την τρακαρισμενη στο φαναρι του οδηγου
δεν αραζει αλλη τοσο ψηλα με ιδιο αμαξι
οι φωτο την αδικουν αλλα ειπαμε η φαση ειναι κρος
όχι. η συγκεκριμενη Νάντια δεν φοράει περούκα. το ξέρω