batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
ετσιπρέπει να την είδα χθες χαμηλά Συγγρού αυτην ...ήταν μαζί με Βερόνικα cross και μια άλλη...
ετσιπρέπει να την είδα χθες χαμηλά Συγγρού αυτην ...ήταν μαζί με Βερόνικα cross και μια άλλη...
σα να εγινε ωραιο αυτο.....
κακως γιατι κατω κατω ειναι τα καλαποια ειναι αυτη;
συνηθως δεν φτανω τοσο κατω στην Συγγρου
ναι μαζι ειναι οι καυλες!πρέπει να την είδα χθες χαμηλά Συγγρού αυτην ...ήταν μαζί με Βερόνικα cross και μια άλλη...
κακως γιατι κατω κατω ειναι τα καλα
τζουλια την λενε απο την βουλγαρια, πριν καποιο διαστημμα δουλευε στο κολωκυνθουςθα το κοιταξω αυτο να το διορθωσω
αλλα τελικα ποια ειναι;
για να στα πάρουν ομαδικώς..Κάπου το είχα αναφέρει πριν κάμποσες μέρες...κάνουν παρεούλα πιάτσα με βερόνικα και κάνουν και ντουετάκι, στα 60 ευρώ.Κοντά στο media markt αράζουν. Επίσης και η Ζίνα είναι μαζί τους...λογικά και αυτή θα μπλέκεται σε παρτουζίτσα..
Ναι αυτές τις έχω πετύχει σ εένα ASTRA OPEL μέσα. Ναι αυτό που λέει κι άλλος, θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνιγια να στα πάρουν ομαδικώς..
κοίτα τώρα...το 60αρι με 2, δεν είναι άσχημη τιμή, όταν μόνες τους ζητάνε 40-50.Θα μου πεις θα είναι ξεπετουάρ η φάση...Λογικά ναι...Πάντως ξεπετουάρ πρέπει να είναι και μόνες τους..Νομίζω πως η φάση Συγγρού,είναι για τα χοντρά...Με ησυχία μόνο στο σπίτι τους και πάλι μ ερωτηματικό..για να στα πάρουν ομαδικώς..
ενας λόγος που δεν πάω ποτέ από Συγγρού..κοίτα τώρα...το 60αρι με 2, δεν είναι άσχημη τιμή, όταν μόνες τους ζητάνε 40-50.Θα μου πεις θα είναι ξεπετουάρ η φάση...Λογικά ναι...Πάντως ξεπετουάρ πρέπει να είναι και μόνες τους..Νομίζω πως η φάση Συγγρού,είναι για τα χοντρά...Με ησυχία μόνο στο σπίτι τους και πάλι μ ερωτηματικό..
ενας λόγος που δεν πάω ποτέ από Συγγρού..
την βερονικα την συστήνω ανεπιφύλακτα παντωςΚάπου το είχα αναφέρει πριν κάμποσες μέρες...κάνουν παρεούλα πιάτσα με βερόνικα και κάνουν και ντουετάκι, στα 60 ευρώ.Κοντά στο media markt αράζουν. Επίσης και η Ζίνα είναι μαζί τους...λογικά και αυτή θα μπλέκεται σε παρτουζίτσα..
να΄χαμε ένα τέτοιο στη Συγγρού....λαϊκό προσκύνημα θα γινότανεδώ και αυτές που τιμούν τα λεφτά που παίρνουν, όταν βρεθούν με άλλη ντουέτο παρτουζίτσα μεταμορφώνονται και συναγωνίζεται η μία την άλλη ποιά θα σε ξεπετάξει, για να γελάνε μετά
η Ζίνα έχει πολύ ωραίο κώλο... ψήνομαι αλλά μου βγάζει κάτι σε ξεπέτα...Κάπου το είχα αναφέρει πριν κάμποσες μέρες...κάνουν παρεούλα πιάτσα με βερόνικα και κάνουν και ντουετάκι, στα 60 ευρώ.Κοντά στο media markt αράζουν. Επίσης και η Ζίνα είναι μαζί τους...λογικά και αυτή θα μπλέκεται σε παρτουζίτσα..
η Ζίνα έχει πολύ ωραίο κώλο... ψήνομαι αλλά μου βγάζει κάτι σε ξεπέτα...