kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεσποινα απο φυλής 99ξερει τι παιζει κανεις με μια Deni Lazaro?
δεσποινα απο φυλής 99ξερει τι παιζει κανεις με μια Deni Lazaro?
δεσποινα απο φυλής 99
ναιδουλευει εκει ακομα?
άντε καλά στέφαναΠριν λιγο συγγρου πήρα για λλη μια φορα την βερονικα με την οποία έχουμε αποκτήσει φοβερή χημεία . Φόραγε σημερα καστανή περούκα και κολάν ! Βερονικα σε ευχαριστω !
Πριν λιγο συγγρου πήρα για λλη μια φορα την βερονικα με την οποία έχουμε αποκτήσει φοβερή χημεία . Φόραγε σημερα καστανή περούκα και κολάν ! Βερονικα σε ευχαριστω !
κατι ξερουμε αλλα δεν λεμε ρ μουτρο....
ξέρει κανεις τιπαιζει με το μαγαζι στην Κολοκυνθους 63μου φαινεται τι ωρα ανοιγει ποιες δουλευουν ποσο παει τι προσφερουν.Γενικες πληροφοριες ευχαριστώ.
το βρησκω μονίμως κλειστο τον τελευταιο καιροξέρει κανεις τιπαιζει με το μαγαζι στην Κολοκυνθους 63μου φαινεται τι ωρα ανοιγει ποιες δουλευουν ποσο παει τι προσφερουν.Γενικες πληροφοριες ευχαριστώ.
Τόσο χάλια...ξέρει κανεις τιπαιζει με το μαγαζι στην Κολοκυνθους 63μου φαινεται τι ωρα ανοιγει ποιες δουλευουν ποσο παει τι προσφερουν.Γενικες πληροφοριες ευχαριστώ.
ξέρει κανεις τιπαιζει με το μαγαζι στην Κολοκυνθους 63μου φαινεται τι ωρα ανοιγει ποιες δουλευουν ποσο παει τι προσφερουν.Γενικες πληροφοριες ευχαριστώ.
τοσο χάλια...πατσα τρως μουτρο??
exeiς καποιο διαφορετικο στοιχειο?
δε σε πιανω.