σε τσάρκα μου στο Μεταξουργείο την προηγούμενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια στο κατάστημα με τα 2 συστεγαζόμενα μπουρδέλα στην οδό Κολοκυνθούς 63 στο βάθος ήταν ένα ψηλόλιγνο τραβελάκι (αν και φορούσε τακούνια ως προς το ύψος) που είχε μακρύ ξανθό μαλλί και έντονο βάψιμο που της/του προσέδιδε θυληκότητα....μου είπε ότι το πρόγραμμά της ήταν πίπα -κώλο ....αλλά δεν την δοκίμασα οπότε δεν γνωρίζω αν τιμάει τα λεφτά της .....εγώ κατέφυγα μετά απ΄αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως στο 166 όροφο με την πανύψηλη Νάταλι που της κατάβρεξα το επιδέξιο στοματάκι της....περασα και εγω σημερα θελω να τσεκαρω τι δουλευει εκει ειδα ενα ποστ μιας νεαρης cross που λεει οτι δουλευει εκει καθε μερα μεχρι τις 12.δεν μπορω να βρω το post ξερει κανενας τι παιζει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
σε τσάρκα μου στο Μεταξουργείο την προηγούμενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια στο κατάστημα με τα 2 συστεγαζόμενα μπουρδέλα στην οδό Κολοκυνθούς 63 στο βάθος ήταν ένα ψηλόλιγνο τραβελάκι (αν και φορούσε τακούνια ως προς το ύψος) που είχε μακρύ ξανθό μαλλί και έντονο βάψιμο που της/του προσέδιδε θυληκότητα....μου είπε ότι το πρόγραμμά της ήταν πίπα -κώλο ....αλλά δεν την δοκίμασα οπότε δεν γνωρίζω αν τιμάει τα λεφτά της .....εγώ κατέφυγα μετά απ΄αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως στο 166 όροφο με την πανύψηλη Νάταλι που της κατάβρεξα το επιδέξιο στοματάκι της....
παλυ καλα π εχουμε κ σ ενα μουτρο
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
θα περάσω και σημερα να δώσε τσάρκα μου στο Μεταξουργείο την προηγούμενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια στο κατάστημα με τα 2 συστεγαζόμενα μπουρδέλα στην οδό Κολοκυνθούς 63 στο βάθος ήταν ένα ψηλόλιγνο τραβελάκι (αν και φορούσε τακούνια ως προς το ύψος) που είχε μακρύ ξανθό μαλλί και έντονο βάψιμο που της/του προσέδιδε θυληκότητα....μου είπε ότι το πρόγραμμά της ήταν πίπα -κώλο ....αλλά δεν την δοκίμασα οπότε δεν γνωρίζω αν τιμάει τα λεφτά της .....εγώ κατέφυγα μετά απ΄αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως στο 166 όροφο με την πανύψηλη Νάταλι που της κατάβρεξα το επιδέξιο στοματάκι της....
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πριν πόσο καιρο την έβλεπες ;Ένα κροσακι με κολαρα που έβλεπα στην ING μπροστά με τρελή κολαρα φοραγε σορτσ τζιν κ αθλητικά παπούτσια έχει χαθεί εδω κ καιρό ξέρουμε τπτ για αυτό ..
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
πανε σίγουρα 7..8 μηνες είχε μια κολαρα σούπερ..πριν πόσο καιρο την έβλεπες ;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
αυτή είναι .....Περνώντας τώρα από λ Αθηνών είδα ξανθό μωρό πολύ καυλα χωρίς αμάξι έξω από το σούπερ μάρκετ. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν ξέρει κανεις ποια είναι κ έχει δοκιμάσει ας δώσει τα φώτα του
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
αληθινές φωτογραφίες +
λίγος χρόνος -
λίγος χρόνος -
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
λιγος χρονος????τι θες να πεις???αληθινές φωτογραφίες +
λίγος χρόνος -
εχω κανει κριτικη είναι πολύ τούρμπο το μωρο...... συνησταται μονο για παθητικούς όμως........σωματαρα με καλα προσωντα κ πολλα κολπα στο κρεβατι... 50δωρακι με χωρο Καλλιθεα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
Ένα κροσακι με κολαρα που έβλεπα στην ING μπροστά με τρελή κολαρα φοραγε σορτσ τζιν κ αθλητικά παπούτσια έχει χαθεί εδω κ καιρό ξέρουμε τπτ για αυτό ..
ξανθο σ ποιο υψος εχθες τρακαρα 1 ωραιο στις αρχες συγγρου ????
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
μελαχρινή κ αρκετά γυμνασμένο κ κολαρα τουρλαααα ..εσυ που το ειδες στο κινκυ κοντα..ξανθο σ ποιο υψος εχθες τρακαρα 1 ωραιο στις αρχες συγγρου ????
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
στην επίσκεψη σου διαθέτει λίγο χρόνο
λιγος χρονος????τι θες να πεις???
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
μελαχρινή κ αρκετά γυμνασμένο κ κολαρα τουρλαααα ..εσυ που το ειδες στο κινκυ κοντα..
μετα την εκκα στις αρχες κ πριν τ σπορτ καφε
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
μουτρο θα κανεις καιρο ν την δεις..Η ίνα/χελγκα από λ Αθηνών που έχει χαθεί ξέρει κανεις;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
τη μπουζουριασανε;;μουτρο θα κανεις καιρο ν την δεις..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις