Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περασα και εγω σημερα θελω να τσεκαρω τι δουλευει εκει ειδα ενα ποστ μιας νεαρης cross που λεει οτι δουλευει εκει καθε μερα μεχρι τις 12.δεν μπορω να βρω το post ξερει κανενας τι παιζει?
σε τσάρκα μου στο Μεταξουργείο την προηγούμενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια στο κατάστημα με τα 2 συστεγαζόμενα μπουρδέλα στην οδό Κολοκυνθούς 63 στο βάθος ήταν ένα ψηλόλιγνο τραβελάκι (αν και φορούσε τακούνια ως προς το ύψος) που είχε μακρύ ξανθό μαλλί και έντονο βάψιμο που της/του προσέδιδε θυληκότητα....μου είπε ότι το πρόγραμμά της ήταν πίπα -κώλο ....αλλά δεν την δοκίμασα οπότε δεν γνωρίζω αν τιμάει τα λεφτά της .....εγώ κατέφυγα μετά απ΄αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως στο 166 όροφο με την πανύψηλη Νάταλι που της κατάβρεξα το επιδέξιο στοματάκι της....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
σε τσάρκα μου στο Μεταξουργείο την προηγούμενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια στο κατάστημα με τα 2 συστεγαζόμενα μπουρδέλα στην οδό Κολοκυνθούς 63 στο βάθος ήταν ένα ψηλόλιγνο τραβελάκι (αν και φορούσε τακούνια ως προς το ύψος) που είχε μακρύ ξανθό μαλλί και έντονο βάψιμο που της/του προσέδιδε θυληκότητα....μου είπε ότι το πρόγραμμά της ήταν πίπα -κώλο ....αλλά δεν την δοκίμασα οπότε δεν γνωρίζω αν τιμάει τα λεφτά της .....εγώ κατέφυγα μετά απ΄αυτό στην Κωνσταντινουπόλεως στο 166 όροφο με την πανύψηλη Νάταλι που της κατάβρεξα το επιδέξιο στοματάκι της....

παλυ καλα π εχουμε κ σ ενα μουτρο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
θα περάσω και σημερα να δώ

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Ένα κροσακι με κολαρα που έβλεπα στην ING μπροστά με τρελή κολαρα φοραγε σορτσ τζιν κ αθλητικά παπούτσια έχει χαθεί εδω κ καιρό ξέρουμε τπτ για αυτό ..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ένα κροσακι με κολαρα που έβλεπα στην ING μπροστά με τρελή κολαρα φοραγε σορτσ τζιν κ αθλητικά παπούτσια έχει χαθεί εδω κ καιρό ξέρουμε τπτ για αυτό ..
πριν πόσο καιρο την έβλεπες ;

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Περνώντας τώρα από λ Αθηνών είδα ξανθό μωρό πολύ καυλα χωρίς αμάξι έξω από το σούπερ μάρκετ. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν ξέρει κανεις ποια είναι κ έχει δοκιμάσει ας δώσει τα φώτα του

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
Περνώντας τώρα από λ Αθηνών είδα ξανθό μωρό πολύ καυλα χωρίς αμάξι έξω από το σούπερ μάρκετ. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν ξέρει κανεις ποια είναι κ έχει δοκιμάσει ας δώσει τα φώτα του
αυτή είναι .....

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αληθινές φωτογραφίες +
λίγος χρόνος -

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606

ξανθο σ ποιο υψος εχθες τρακαρα 1 ωραιο στις αρχες συγγρου ????

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Η ίνα/χελγκα από λ Αθηνών που έχει χαθεί ξέρει κανεις;

aircosmos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες..αν εχει κανεις προσφατη εμπειρια με claoudia ας πει δυο πραγματα..ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom