You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.312
- Πόντοι
- 606
δεν εχω παρει φιλε αλλα τις ξερω το δευτερο βεβαια εχω μπει πολες φορες σ πειρασμο αλλα εχει την αλλη δηπλα που με χαλα....
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μαγκες νεος στο χωρο και θα ηθελα πληροφοριες επειδη ψαχνομαι με ενα φιλαρακι να παμε με τραβελια για την εμπειρια την αποψη σας για τα ακολουθα τεμαχια: Renia Riana (Βουλγαρα?) και Sylvia Silvi,ειχα μια επικοινωνια οπου την γνωρισα μεσω φεις και μετα μιλησαμε στο τηλεφωνο με την συλβη . Ζητησε 50 ευρω δωρο και αλλα 50 η φιλη της σε χωρο στο Περιστερι απο οτι μου ειπε για παρτουζιτσα...οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.Βαζω και μια φωτο τους ευχαριστω.
Συνημμένα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.312
- Πόντοι
- 606
το πρωτο βαζει κ αγγελεις αν δεν κανω λαθος????
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν εχω ιδεα καθολου μεσω φεις τις ειδα για αυτο ζητησα πληροφοριες στους ψαγμενους μην κλαιμε τα λεφτα μας...
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.312
- Πόντοι
- 606
μπα 50 πολλα ειναι 30 καλα ειναι.....
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολλα ειναι τωρα να αρχισω παζαρια δεν ξερω τι παιζει και απο τετοια κολπα απλα μην ειναι μαπα το καρπουζι και ειδικα για πρωταρηδες...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.312
- Πόντοι
- 606
μην σου πω 20....
Μ αυτη τι πεζει ξερει κανενας , πανω γραφει post op κατω εχω πουλακι , εχει κανεις εμπειρια;
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η πρωτη μου είπε σε τηλ που είχαμε οτι έβαλε βυζια !Καλησπερα μαγκες νεος στο χωρο και θα ηθελα πληροφοριες επειδη ψαχνομαι με ενα φιλαρακι να παμε με τραβελια για την εμπειρια την αποψη σας για τα ακολουθα τεμαχια: Renia Riana (Βουλγαρα?) και Sylvia Silvi,ειχα μια επικοινωνια οπου την γνωρισα μεσω φεις και μετα μιλησαμε στο τηλεφωνο με την συλβη . Ζητησε 50 ευρω δωρο και αλλα 50 η φιλη της σε χωρο στο Περιστερι απο οτι μου ειπε για παρτουζιτσα...οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.Βαζω και μια φωτο τους ευχαριστω.
guru_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
εχει, αλλα ειναι σαν να μην εχει
Μ αυτη τι πεζει ξερει κανενας , πανω γραφει post op κατω εχω πουλακι , εχει κανεις εμπειρια;
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Δυνατα κομματια φαινονται παντως...
Η δευτερη ειναι αυτη?
Ή κανω λαθος?
Οβελίξ καλά τα λες, καθώς επίσης και ο Σοτσλ. Βουλγάρα που έχει βάλει στήθος, συνήθως καλή. Την τελευταία φορά πριν από κανένα μήνα το έκλαψα το 50ρικο καθότι ψιλοξενερουά.
Κατά την ταπεινή μου άποψη και για να ρέει η πληροφορία, ΚΑΙ η Σιλβί είναι ξενερουά. Όσοι έχουν δοκιμάσει ας πουν την άποψή τους.
Και τώρα η ερώτηση της ημέρας : αυτό τι λέει ;;
όποιος δεν θέλει δημόσια, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.
Κατά την ταπεινή μου άποψη και για να ρέει η πληροφορία, ΚΑΙ η Σιλβί είναι ξενερουά. Όσοι έχουν δοκιμάσει ας πουν την άποψή τους.
Και τώρα η ερώτηση της ημέρας : αυτό τι λέει ;;
όποιος δεν θέλει δημόσια, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η δευτερη ειναι αυτη?
Ή κανω λαθος?
Nαι αυτο και νομιζω πριν 3 χρονια το ειχε παρει το ματι μου στο Ξενοδοχείον Βασιλικόν που πρωτόβγαινε με άλλα Βουλγαράκια τότε,μεγάλη αλλαγή...
paikths997
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι και έχει γαμηθεί να τα μοστράρει στο φεις...σημερινές...η πρωτη μου είπε σε τηλ που είχαμε οτι έβαλε βυζια !
Συνημμένα
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
name στο fb?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις