Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (11 μέλη και 25 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
υπεκφυγη σεξ λεγεται αυτο να το ξερεις :grin: :grin:
πάντως κάποιες φορές αργά την πετυχαίνω συγγρού... δεν έχω σταματήσει να τη ρωτήσω αλλά λογικά αυταρχικό θα κάνει μόνο με ραντεβού από αγγελία  :think: :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πάντως κάποιες φορές αργά την πετυχαίνω συγγρού... δεν έχω σταματήσει να τη ρωτήσω αλλά λογικά αυταρχικό θα κάνει μόνο με ραντεβού από αγγελία  :think: :think:
αυτες ακου να δεις να στα πω ωραια
επειδη εχουμε ολοκληρη σχολη στη θεσ/νικη απο κατι τετοιες(ο πατσινος ξερει καλα :grin:)
πας μαζι τους και αρχιζουν μην δεν κανω τετοια,μη ποναω και στο τελος για να μην γαμηθουν προσπαθουν να στο πανε στο παθητικο
οποτε αυτη λεει απ την αρχη αυταρχικο παντα για μην μπλεκει με γαμισια :grin:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
αυτες ακου να δεις να στα πω ωραια
επειδη εχουμε ολοκληρη σχολη στη θεσ/νικη απο κατι τετοιες(ο πατσινος ξερει καλα :grin:)
πας μαζι τους και αρχιζουν μην δεν κανω τετοια,μη ποναω και στο τελος για να μην γαμηθουν προσπαθουν να στο πανε στο παθητικο
οποτε αυτη λεει απ την αρχη αυταρχικο παντα για μην μπλεκει με γαμισια :grin:
...μαύρο δαγκωτό  :jerking: :jerking:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αλέφα το κορμί μόνο του δεν φτάνει... ;)
αυτο εννοειτε φιλε μου
δυστηχως κατα 90 τα εκατο ο συνδυασμος δεν υπαρχει...δυστηχως :S
τα μεγαλυτερα κορμια ειναι συνηθως και τουφεκια :grin: :grin:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
αυτο εννοειτε φιλε μου
δυστηχως κατα 90 τα εκατο ο συνδυασμος δεν υπαρχει...δυστηχως :S
τα μεγαλυτερα κορμια ειναι συνηθως και τουφεκια :grin: :grin:
έτσι είναι ...και μετά κάποιες βρίζουν τις βραζιλιάνες...

ashtray

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια! ειμαι νεος αγωνιστης και θελω τα φωτα σας αν μπορειτε.. ποια ειναι για σας η καλυτερη παθητικη για πρωταρη?

ashtray

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
0
απο λαθος λειπει γραμμα. εσεμα γτ αλεφαντο ? μηπως κανεις εχει την διαθεση να απαντησει?  :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απο λαθος λειπει γραμμα. εσεμα γτ αλεφαντο ? μηπως κανεις εχει την διαθεση να απαντησει?  :grin:
αν εβαζες και το γραμμα που λειπει πως θα γινοταν?
εσυ γιατι λες αλεφαντος?

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

About me:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΈΠΗΣ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ ΚΑΥΤΈΣ ΠΕΡΙΠΈΤΙΕΣ ΈΛΑ ΝΑ ΓΙΝΌΜΕ ΈΝΑ ΝΑ ΚΆΝΗΣ ΚΑΦΈ ..... ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΒΛΌΝΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΗΣ ΜΉΠΩΣ ΑΝ ΝΕ ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΜΟΥ ΗΜΕ ΔΙΑΤΕΣΗ ΜΗ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΌΣΟ ΏΡΕΣ ΤΈΛΗΣ ΕΣΗ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΈΛΗΣ ΕΣΗ ΤΑ ΗΜΕ ΔΊΜΗΝΗ ΠΡΟΚΛΤΙΚΆ ΜΕ ΠΌΛΗ ΣΈΞΥ ΙΣΟΡΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΚΑΝΓΕΛΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕ ΒΛΈΠΗΣ ΈΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΆΩ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΡΚΙ ΝΑ ΕΞΉΣ ΌΡΕΞΗ ΚΕ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΉΣ ΚΙΝΎΡΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΈΛΑ ΣΑΝ ΕΜΈΝΑ ΚΑΒΛΏΝΩ ΞΙΝΌ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΜΕ ΚΑΦΈ ΠΑΡΤΝΕΡ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΉ ΕΣΗ ΆΜΑ ΤΗΣ ΦΈΡΕ ΚΕ ΚΑΠΙΟΣ ΦΊΛΟΣ ΣΟΥ ΦΊΛΗ ΣΟΥ ΆΜΑ ΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΤΎΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΤΑΡΏΝ ΝΑ ΗΜΣΤΕ ΠΌΛΗ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΛΙΠΏΝ ΦΙΛΊΑ ΠΟΛΑ ΑΠΌΤΑ ΚΑΥΤΆ ΜΟΥ ΧΊΛΙΑ ΈΛΑ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΑΡΟ ΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΕΡΙΒΆΛΟΝ NIKOSIA
9.10.2014.-3.11.2014.KISSS

Μόνο σε εμένα θυμίζει Ογκουνσότο η περιγραφή???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

About me:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΈΠΗΣ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ ΚΑΥΤΈΣ ΠΕΡΙΠΈΤΙΕΣ ΈΛΑ ΝΑ ΓΙΝΌΜΕ ΈΝΑ ΝΑ ΚΆΝΗΣ ΚΑΦΈ ..... ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΒΛΌΝΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΗΣ ΜΉΠΩΣ ΑΝ ΝΕ ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΜΟΥ ΗΜΕ ΔΙΑΤΕΣΗ ΜΗ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΌΣΟ ΏΡΕΣ ΤΈΛΗΣ ΕΣΗ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΈΛΗΣ ΕΣΗ ΤΑ ΗΜΕ ΔΊΜΗΝΗ ΠΡΟΚΛΤΙΚΆ ΜΕ ΠΌΛΗ ΣΈΞΥ ΙΣΟΡΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΚΑΝΓΕΛΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕ ΒΛΈΠΗΣ ΈΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΆΩ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΡΚΙ ΝΑ ΕΞΉΣ ΌΡΕΞΗ ΚΕ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΉΣ ΚΙΝΎΡΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΈΛΑ ΣΑΝ ΕΜΈΝΑ ΚΑΒΛΏΝΩ ΞΙΝΌ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΜΕ ΚΑΦΈ ΠΑΡΤΝΕΡ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΉ ΕΣΗ ΆΜΑ ΤΗΣ ΦΈΡΕ ΚΕ ΚΑΠΙΟΣ ΦΊΛΟΣ ΣΟΥ ΦΊΛΗ ΣΟΥ ΆΜΑ ΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΤΎΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΤΑΡΏΝ ΝΑ ΗΜΣΤΕ ΠΌΛΗ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΛΙΠΏΝ ΦΙΛΊΑ ΠΟΛΑ ΑΠΌΤΑ ΚΑΥΤΆ ΜΟΥ ΧΊΛΙΑ ΈΛΑ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΑΡΟ ΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΕΡΙΒΆΛΟΝ NIKOSIA
9.10.2014.-3.11.2014.KISSS

Μόνο σε εμένα θυμίζει Ογκουνσότο η περιγραφή???
βουλγαροκασταση γιατρε :grin:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
γιατι σε λενε αμαλια γιατρε?? :think: :think:

Διαβαζω διαφορα thread για χαβαλε αλλα και για ενημερωση. Καλα ρε...ολους γιατρους τους φωναζεις? και μου ειχε μεινει η εντυπωση οτι κανα δυο εδω μεσα ειναι οντως γιατροι :)

*Αλεφαντε btw to avatar και η φραση που εχεις γραψει για το Δουρο τα σπαει χαχαχαααα!
Αφου καμια φορα βλεπω τον οριτζιναλ στο ΑΡΤ και γελαω και με τους δυο σας...μεγαλη μορφη και λεει μεγαλες αληθειες.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Διαβαζω διαφορα thread για χαβαλε αλλα και για ενημερωση. Καλα ρε...ολους γιατρους τους φωναζεις? και μου ειχε μεινει η εντυπωση οτι κανα δυο εδω μεσα ειναι οντως γιατροι :)

*Αλεφαντε btw to avatar και η φραση που εχεις γραψει για το Δουρο τα σπαει χαχαχαααα!
Αφου καμια φορα βλεπω τον οριτζιναλ στο ΑΡΤ και γελαω και με τους δυο σας...μεγαλη μορφη και λεει μεγαλες αληθειες.
ο δασκαλος ειναι ΘΕΟΣ γιατρε :rockon: :rockon: :rockon:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
ο δασκαλος ειναι ΘΕΟΣ γιατρε :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και αρρωστος Αεκτζης και αντιΟλυμπιακος (ειχα προλαβει την μεγαλη ΑΕΚ με μπατιστα,σαμπα,σαβεφσκι κτλ πριν μας τους εξαγορασει ο γαβρος) πραγματικα το ειπα απο μεσα μου...''ρε πουστη εδω ενα καρο ασχετοι προπονητες πηραν πρωταθλημα επι του Θειου και δε θα παρει ο Νικολας?'' Μακαρι να το ειχε παρει και ας επεφτε ο γαβρος β εθνικη τη μεθεπομενη χρονια...εκει που ειμαστε εμεις τωρα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom