Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μετα τις χθεσινες καυλες αποφασιζω να κατεβω λιγο απο την λεοφωρο. ωρα 0100. κανω 2 βολτες εντοπιζω βανεσα στην βουρβαχη και μετα πιανω τον κατηφορο. κινηση χαλαρη.
ροζι μαζι με μια αλλη γνωστη διδιμο 80 η μια 50. 2-3 αλλα κοριτσια στα τυπικα 30-50. και σταματαω διπλα σε ενα micra καινουργιο ασιμι πριν την αστυνομια. ρωταω μου λεει 30-50. ρωταω εχεις πουλακι μου λεει ψωλαρα. την τυπησα δεν την ειχα ξαναπροσεζει πιο παλια. ψιλη ξανθια προς το εντυποσιακη. κατι ομως δεν μου γεμιζε το ματι στον τροπο που μου μιλησε. της λεω κανω μια βολτα και ξανα περναω. οντως μετα απο λιγο ξαναπερναω και της λεω παμε. και τι μου λεει το ζωων; δεν βρηκες πιο φθηνη πουτσα παρακατω;(με υφος)τι σε πειραζει που κανω την βολτα μου; της λεω. κατι μονολογησε και μου λεει "παμε" με μιση ορεξη. της λεω ασε ξενερωσα γεια. βολτα παλι και τελικα κατεληξα στην βανεσα-στανταρακι που περασα πολυ ομορφα και καβλωτικα(30-50)

αντι να πει ευχαριστω ... ηθελε να της πεις εσυ ευχαριστω ...
καλα να παθει..
καλα ξηγηθηκες

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Σπαω το μυαλο μου να καταλαβω ποια ειναι η Βανεσσα αλλα δεν...
βοηθεια απο το κοινο;

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Για μισό, κοπέλα είναι ή .... "κοπέλα"?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Πιθανόν η φράση που είπες «έχεις πουλάκι ;» έγινε η αφορμή για τη εξέλιξη της κουβέντας με τον τρόπο που έγινε. Κανονικά, το ερώτημα «είσαι εγχειρισμένη ;» εκλαμβάνεται ως φιλοφρόνηση, γιατί οι εγχειρισμένες κατά κανόνα είναι πολύ εμφανίσιμες ή τουλάχιστον περισσότερο εμφανίσιμες από τις μη. Μάλλον, αυτή το θεώρησε ως ένα κωδικοποιημένο μήνυμα. Συγκεκριμένα,  υπάρχουν κάποιες που «κόβουν» τα γούστα του πελάτη και συμπεριφέρονται ανάλογα. Πιθανώς αυτή να θεώρησε πως είσαι απ αυτούς που γουστάρουν χυδαιολογία σκλάβου. Διαφορετικά, είναι ufo και αντιεμπορική αφού διώχνει τον πελάτη.

μετα τις χθεσινες καυλες αποφασιζω να κατεβω λιγο απο την λεοφωρο. ωρα 0100. κανω 2 βολτες εντοπιζω βανεσα στην βουρβαχη και μετα πιανω τον κατηφορο. κινηση χαλαρη.
ροζι μαζι με μια αλλη γνωστη διδιμο 80 η μια 50. 2-3 αλλα κοριτσια στα τυπικα 30-50. και σταματαω διπλα σε ενα micra καινουργιο ασιμι πριν την αστυνομια. ρωταω μου λεει 30-50. ρωταω εχεις πουλακι μου λεει ψωλαρα. την τυπησα δεν την ειχα ξαναπροσεζει πιο παλια. ψιλη ξανθια προς το εντυποσιακη. κατι ομως δεν μου γεμιζε το ματι στον τροπο που μου μιλησε. της λεω κανω μια βολτα και ξανα περναω. οντως μετα απο λιγο ξαναπερναω και της λεω παμε. και τι μου λεει το ζωων; δεν βρηκες πιο φθηνη πουτσα παρακατω;(με υφος)τι σε πειραζει που κανω την βολτα μου; της λεω. κατι μονολογησε και μου λεει "παμε" με μιση ορεξη. της λεω ασε ξενερωσα γεια. βολτα παλι και τελικα κατεληξα στην βανεσα-στανταρακι που περασα πολυ ομορφα και καβλωτικα(30-50)

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
αυτο θελω
τωρα απο που ειναι ,ειναι αλλη υποθεση

είδες τι κάνει λίγο make up παραπάνω στα σωστά σημεία, ένας φωτογράφος που να ξέρει τα στοιχειώδη και ένα αξιοπρεπές δωμάτιο ξενοδοχείου?! Θαύματα... αν δεν την είχα δει και στις προηγούμενες φώτος της θα την είχα ήδη πατήσει....

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Πιθανόν η φράση που είπες «έχεις πουλάκι ;» έγινε η αφορμή για τη εξέλιξη της κουβέντας με τον τρόπο που έγινε. Κανονικά, το ερώτημα «είσαι εγχειρισμένη ;» εκλαμβάνεται ως φιλοφρόνηση, γιατί οι εγχειρισμένες κατά κανόνα είναι πολύ εμφανίσιμες ή τουλάχιστον περισσότερο εμφανίσιμες από τις μη. Μάλλον, αυτή το θεώρησε ως ένα κωδικοποιημένο μήνυμα. Συγκεκριμένα,  υπάρχουν κάποιες που «κόβουν» τα γούστα του πελάτη και συμπεριφέρονται ανάλογα. Πιθανώς αυτή να θεώρησε πως είσαι απ αυτούς που γουστάρουν χυδαιολογία σκλάβου. Διαφορετικά, είναι ufo και αντιεμπορική αφού διώχνει τον πελάτη.

Αν και εχω ελαχιστη εμπειρια με τρανς κτλ...σορρυ γιατι καλα καλα τους ορους δεν ξερω. Στην δουλεια μου λεμε ενα ''πουστης'' και τα περιλαμβανει ολα....μαλακια το ξερω.
Αυτο το υφος και χειροτερο εχουν οι 100% σωματικα κοπελες στα διαφορα μπουρδελα αν σε δουν να φευγεις εδω και κοντα 20 χρονια που παω 1 φορα το μηνα στο περιπου.
Παντα πριν αποφασισω που θα παω να ''πηδηξω'' περναω απο τα περισσοτερα σπιτια για να δω τις κοπελες.Οταν φευγω λεω κ εγω κατι αναλογο του στυλ ''κανω την βολτα μου και αν ειναι θα ξαναρθω'' και το εννοω.Εχει τυχει απειρες φορες την ωρα που το λεω να σκεφτομαι : ''πολυ ωραια γυναικα,μαλλον εδω θα καταληξω'' και την ωρα που ειμαι στην πορτα πεταει την μαλακια της απο κακια που δεν μπηκα και με χανει.Ειναι στον ανθρωπο δεν φταιει ο φιλος.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
είδες τι κάνει λίγο make up παραπάνω στα σωστά σημεία, ένας φωτογράφος που να ξέρει τα στοιχειώδη και ένα αξιοπρεπές δωμάτιο ξενοδοχείου?! Θαύματα... αν δεν την είχα δει και στις προηγούμενες φώτος της θα την είχα ήδη πατήσει....

α)ΑΝΕΤΑ την  :knockinb: ...ας ειναι και λιγο χειροτερη απο κοντα...ειδικα να μου παρει μια φιφα...
β)Δεν το λεω σαν το κλασσικο αστειο η για χιουμορ αυτο που θα γραψω παρακατω. Μοιαζει 99% σαν εναν επιλοχια που ειχα και μου κολλαγε.Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ατομο διοτι εκεινος ηταν 5-6 χρονια μεγαλυτερος.
γ)κανενα λινκ για αλλες φωτο οπου κανει μπαμ οτι αυτες που ειδα τωρα ειναι επεξεργασμενες φουλ?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
α)ΑΝΕΤΑ την  :knockinb: ...ας ειναι και λιγο χειροτερη απο κοντα...ειδικα να μου παρει μια φιφα...
β)Δεν το λεω σαν το κλασσικο αστειο η για χιουμορ αυτο που θα γραψω παρακατω. Μοιαζει 99% σαν εναν επιλοχια που ειχα και μου κολλαγε.Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ατομο διοτι εκεινος ηταν 5-6 χρονια μεγαλυτερος.
γ)κανενα λινκ για αλλες φωτο οπου κανει μπαμ οτι αυτες που ειδα τωρα ειναι επεξεργασμενες φουλ?
ένας μπουχεσας με περούκα ειναι τυπε σαν τον κολλημένο απο την πανιά μοιάζει απο κοντά

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Αυτο το 30-50 στην τιμη τι ειναι? Επισης πριν χρονια ειχα δει αυτο το βιντεο.
Ξερει τιποτα κανενας συναγωνιστης?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
α)ΑΝΕΤΑ την  :knockinb: ...ας ειναι και λιγο χειροτερη απο κοντα...ειδικα να μου παρει μια φιφα...
δύσκολο να είναι ο επιλοχίας αφου η συγκεκριμένη είναι Βουλγάρα.... όσο για άλλο προφίλ, ένα που έχει στο ts-dating έχει βάλει κι εκεί τις νέες φώτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom