Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
κ για πεσ μου αγαπη εσυ εισαι παιδαρασ?

Γιατι αμφιβαλεις για τα μπαζα της Συγγρου και της Καβαλας?ασε που η ξεπετα παει συννεφο!!
οι καλες της Αθηνας ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου!!

παιδαρας και ψωλαρας μωρο μου!!αν αυτο σου λεει κατι?!
να σου πω απλα οτι δεν πρεπει να μιλας ετσι.απλα τα ατομα που λεσ εσυ κ αναφερεσαι δεν ειναι απλα τρανσ αλλα ο ναναι
κ κατι ακομα εμενα με ξερεισ μ εχεισ δει? μηπως εχεισ υπαρξει πελατησ μου?

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
να σου πω απλα οτι δεν πρεπει να μιλας ετσι.απλα τα ατομα που λεσ εσυ κ αναφερεσαι δεν ειναι απλα τρανσ αλλα ο ναναι
κ κατι ακομα εμενα με ξερεισ μ εχεισ δει? μηπως εχεισ υπαρξει πελατησ μου?
δεν καταλαβαιωω τι λες!!!
Πελατης σου οχι... απο οτι τουλαχιστον μπορω να θυμηθω!!

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι ειναι καποια απλως συγκρινουμε και λεμε τυην γνωμη μας,δεν λεμε μια γνωμη χωρις να εχουμε συναντησει

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μια τρανς και την κανουμε σημειο αναφορας,εσυ μαλλον δεν εχεις παει να γνμωρισεις καμια τρανς εδω στην ελλαδα

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι ειναι καποια απλως συγκρινουμε και λεμε τυην γνωμη μας,δεν λεμε μια γνωμη χωρις να εχουμε συναντησει
Εσυ απο ολα αυτα που ειπα..αυτο καταλαβες? ειδες πουθενα να θιγω την συγκεκριμενη?
και στο φιναλε γκομενα σου ειναι?

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι εθιξες κανεναν ειπα να συγκρινουμε απο την στιγμη που ξερουμε κατι

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
κοπελιτσα που βλεπεισ εδς που τισ εστειλνεσ προσωπικα μυνηματακια.

Μεταφραση παρακαλω!!

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειμαι γκομενος της και απλως μαθε να μιλας και να λες την γνωμη οπως πρεπει και να μην θιγεις τον αλλον.εξαλλου για αυτο ειναι αυτο το σαιτ να λεμε τις γνωμες μας και να συγκρινουμε σχετικα με τι εχουμε δοκιμασει

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
δεν ειμαι γκομενος της και απλως μαθε να μιλας και να λες την γνωμη οπως πρεπει και να μην θιγεις τον αλλον.εξαλλου για αυτο ειναι αυτο το σαιτ να λεμε τις γνωμες μας και να συγκρινουμε σχετικα με τι εχουμε δοκιμασει
Αφου ετσι λεει το κοριτσι....δεν ντρεπεσαι ρε να λες ψεματα....ου να χαθεις παλιοψευτη!!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλα κατσε με τον γκομενακο σου τωρα...και ασε τις θεωριες!!!
μπα η θεωρια ειναι η ζωη μου κ σαφως θα μιλαω οσο θελω κ οπου θελω, αν δεν σ αρεσει  αγαπη
τσασε, το σιτε λεει τραβεστι τρανσεχουαλ που τυνχανει να ειμαι οποτε αφορα περισοτερο εμενα
να σαι καλα κ να τοποθετησε σωστα κ αμεροληπτα κ χςρισ υβρεις θα αισθανεσαι κ εσυ καλυτερα πιστεψε με

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
μπα η θεωρια ειναι η ζωη μου κ σαφως θα μιλαω οσο θελω κ οπου θελω, αν δεν σ αρεσει  αγαπη
τσασε, το σιτε λεει τραβεστι τρανσεχουαλ που τυνχανει να ειμαι οποτε αφορα περισοτερο εμενα
να σαι καλα κ να τοποθετησε σωστα κ αμεροληπτα κ χςρισ υβρεις θα αισθανεσαι κ εσυ καλυτερα πιστεψε με
Ευτυχως γιατι με αυτες τις ασυναρτησιες που γραφεις δειχνεις για ξεπετα του κερατα!!μαλλον γλυτωσα που δεν εχω παει μαζι σου!!
τελικα ο τυπακος ειναι γκομενος σου η οχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom