Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αφου ετσι λεει το κοριτσι....δεν ντρεπεσαι ρε να λες ψεματα....ου να χαθεις παλιοψευτη!!
εχεις μεγαλο προβλημα φιλε συνεχισεις και με βριζεις ενω εγω δεν σε εχω βρισει
μαλλον δεν σε εχουν γαμησει καλα τα βραζιλιανικα εκει που ησουν

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μην ασχολεισαι μαζι μου μπορει να ειμαι και ο μπαμπας σου

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
εχεις μεγαλο προβλημα φιλε συνεχισεις και με βριζεις ενω εγω δεν σε εχω βρισει
μαλλον δεν σε εχουν γαμησει καλα τα βραζιλιανικα εκει που ησουν
αφου λες ψεματα βρε ατιμουλικο....να μη σε πω ψευτη?? μονος σου καρφωνεσαι!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ευτυχως γιατι με αυτες τις ασυναρτησιες που γραφεις δειχνεις για ξεπετα του κερατα!!μαλλον γλυτωσα που δεν εχω παει μαζι σου!!
τελικα ο τυπακος ειναι γκομενος σου η οχι?
kritikes moy
να σαικαλα οπωσ κ να χει
δεν μ αρεσουν οι αντιπαλοτητες κ εγω τοο σταματαω εδωω

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εσενα σε ενδιαφερω εγω????το γυρισες τωρα και θελεις να σε γαμανε και αντρες???

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
για τα κελεπουρια ευθυνεστε κ εσεισ που τα τροφοδοτειτε
οπωσ επισησ κ για κατι βραζιλιανεσ πομονο στην ελλαδα κανουν καριερα  σε καμια αλλη χωρα κ παιρνουν κ ενα σωρο χρηματα που τουσ τα δινετε
σαφωσ κατ εμενα υπαρχουν πολυκαλυτερεσ τρανσ απο τισ βραζιλιανεσ

[size=10pt]συμφωνω με την κουκλιτσα μας. στην βραζιλια τις εχουν για φαπες και τις φτυνουν και ερχονται εδω και μας το παιζουν και καλα αστερια το ειδα με τα ματια μου τι κραξιμο τρωνε εκει. δεν εχουν χαρακτηρα και ηθος πανω τους και γι'αυτο και  οι κλωτσιες και το κραξιμο. σεβαστειτε τις ελληνιδες τρανς και βαλτε το χερι στην τσεπη σε ανεκτα ορια. αποδειξη οτι οι ελληνιδες ειναι κλασεις ανωτερες ειαι εδω μπροστα στα ματια μας. ξεκιναμε με την Παμελα-Μρκελα καταληγουμε σε καμποσες. σκεφτειτε ελληνικα. αν ειχαμε παει εμεις στην βραζιλια για τετοια εργασια στην καλυερη θα μας ειχανε πουλησει σε κομματια σε ολη την γη. ελληνες μαζευτητε. τα λεφτα μας στις δικες μας τρανς. μονο ετσι θα δουνε και οι δικες οτι ειμαστε οκ και θα καταβαλουν προσπαθειες να γινουν ακομα καλυτερες οι καλες. για τα πεταματα δεν κανουμε λογο... Αυτα. ουφφφ τα ειπα. καιρο τα ειχα μεσα μου...[/size] :-* :-* :-*

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ποιος Promoter βρε κοπανε? 3 χρονια εχω ζησει κατω!!!
και να σου πω και κατι που μαλλον δεν ξερεις...εδω ερχονται 3η-4η διαλογη Βραζιλιανες!!

[size=10pt]φιλε balos 3η -4η διαλογη ειναι αστερια εκει. εδω ερχονται τα πεταματα της 9ης και 10ης διαλογης και ζητανε 20ο για να μας πηδηξουν. ελεος. απο χρυσο ψωλη να εχουν 200 δεν αξιζει. απλα βρισκουν μερικους τρελους και το κανουν. και μετα ερχονται καραβιες μολις πεσει σημα οτι εδω ειναι μαλακες. οεο [/size]

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
[size=10pt]φιλε balos 3η -4η διαλογη ειναι αστερια εκει. εδω ερχονται τα πεταματα της 9ης και 10ης διαλογης και ζητανε 20ο για να μας πηδηξουν. ελεος. απο χρυσο ψωλη να εχουν 200 δεν αξιζει. απλα βρισκουν μερικους τρελους και το κανουν. και μετα ερχονται καραβιες μολις πεσει σημα οτι εδω ειναι μαλακες. οεο [/size]
πιστευω απλα  οτι το θεμα ειναι στο λαο, εχω παει βραζιλια κ η νοοτροπια τουσ ειναι απατεωνια κ αξαπατηση
δεν ρω να διανοηθω οτι θα εχω καποιο πελατη που δεν μπορω καν να συννενοηθω στοιχειωδωσ
καθωσ επισησ δεν μπορω κ να διανοηθω τα χωρισ προφυλακτικο κτλ κτλ
εκει ναι δεν μπορω να τησ ανταγωνιστω
εγω ωαζω παντα προφυλακτικο κ πλενομαι χαχααχαχαχαχαχα

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και πολυ σωστα κανεις!!!
παντως με αυτα που διαβασα με 30 Ευρω σε περνα....παραπανω ουτε 1 ....ακου 80 και 100!!

[size=10pt]φιλε Παραφέρεσαι... μπορεις να εχεις λογο καλο χωρις να βριζεις. κανε αυτο που εσενα προσταζει η καρδια και το μυαλο σου και κρατησε τα για εσενα. εδω μεσα δεν ειμαστε για αντιπαλοτητες. ειμαστε για ανταλλαγη αποψεων. [/size]

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
[size=10pt]φιλε Παραφέρεσαι... μπορεις να εχεις λογο καλο χωρις να βριζεις. κανε αυτο που εσενα προσταζει η καρδια και το μυαλο σου και κρατησε τα για εσενα. εδω μεσα δεν ειμαστε για αντιπαλοτητες. ειμαστε για ανταλλαγη αποψεων. [/size]
μπορει απλα τοπαιδι να τα βγαζει δυσκολα περα κ για αυτο
τον κατανοω ζουμε δυσκολεσ εποχες

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
πιστευω απλα  οτι το θεμα ειναι στο λαο, εχω παει βραζιλια κ η νοοτροπια τουσ ειναι απατεωνια κ αξαπατηση
δεν ρω να διανοηθω οτι θα εχω καποιο πελατη που δεν μπορω καν να συννενοηθω στοιχειωδωσ
καθωσ επισησ δεν μπορω κ να διανοηθω τα χωρισ προφυλακτικο κτλ κτλ
εκει ναι δεν μπορω να τησ ανταγωνιστω
εγω ωαζω παντα προφυλακτικο κ πλενομαι χαχααχαχαχαχαχα

[size=10pt]αγαπη μου ομορφη. αυτο ειναι που τους δινει την δουλεια. η αξαπατηση και το ψεμα, κατι , που για εσενα δεν υπαρχει. εισαι σωστη ειλικρινεις και αψογη. εξου και το οτι εχεις επιβθωσει στο επαγγελμα αυτο. το παραδειγμα σου μπορει να γινει μαθημα σε πολλες του ωστε να γινουν καλυτερες αν το θελουν για να ζησουν  ομορφα[/size]

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
το κοριτσι παντα πλενεται ρε και βαζει προφυλακτικο...και θελει και 100 Ευρω....και συ το επικροτεις αυτο...γιατι σου αρεσει το Ελληνικο Τσιτσι!!!Αληθεια Χρυση αυγη εισαι?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
[size=10pt]αγαπη μου ομορφη. αυτο ειναι που τους δινει την δουλεια. η αξαπατηση και το ψεμα, κατι , που για εσενα δεν υπαρχει. εισαι σωστη ειλικρινεις και αψογη. εξου και το οτι εχεις επιβθωσει στο επαγγελμα αυτο. το παραδειγμα σου μπορει να γινει μαθημα σε πολλες του ωστε να γινουν καλυτερες αν το θελουν για να ζησουν  ομορφα[/size]
σ ευχαριστω πολυ!!!!!!
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
σ ευχαριστω πολυ!!!!!!
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Να του κανεις και καμια καλυτερη τιμη...οχι 100αριες στους αβανταδορους...να μαθεις να εισαι σωστη τωρα στην κριση...
Αληθεια στη Βραζιλια τι εκανες εσυ?

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το κοριτσι παντα πλενεται ρε και βαζει προφυλακτικο...και θελει και 100 Ευρω....και συ το επικροτεις αυτο...γιατι σου αρεσει το Ελληνικο Τσιτσι!!!Αληθεια Χρυση αυγη εισαι?

[size=10pt]εσυ που τρως , αν τρως κατι τι ελληνικο εισαι χρυση αυγη? αν σου χαλασει το αμαξι και το φτιαξεις σε ελληνα μαστορα εισαι χρυση αυγη???    το θεμα ειναι το αν πλενεται μονο? δεν σου κινει την περιεργεια γιατι ειναι ακομα και ζει μια αξιοπρεπης ζωη? η Μαρκελα-Παμελα εκτιμα τις υπεροχες και ειλικινεις ερωτικες της υπηρεσιες στα  νουμερα αυτα. και η καθεμια σε οτι νομιζει οτι κοστολογουνται τα οσα προσφερει. εσενα εμενα και τον καθενα απο εδω μεσα και γενικα απο εξω την κοινοτητα τον πηρε καμια κοπελα με το ζορι να τον κανει πελατη? προς τι αυτο το μενος και κακια σου για τα κοριτσια? μπορεις να σχολιασεις ομορφα ωραια και να μην πας σε καμια. [/size]

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

Συνημμένα

• 1239703_215199035310131_488161033_n.jpg
    1239703_215199035310131_488161033_n.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 12

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Να του κανεις και καμια καλυτερη τιμη...οχι 100αριες στους αβανταδορους...να μαθεις να εισαι σωστη τωρα στην κριση...
Αληθεια στη Βραζιλια τι εκανες εσυ?

[size=10pt]ρεπορταζ για τις κλασεις των τρανς εκει. απεσταλμενος του ΟΗΕ και του ΔΕΓΚΤΠ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom