Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356

[size=10pt]απλα μακρια απο την εν λογο κορασιδα. δεν μπορεις να πιασεις το βυζακι , και καλα ειναι φρεσκοεγχιρεισμενη. μεχρι τις γαμπες κατεβασμα το κολαν, στα τεσσερα και ελα βαλτον. πιπα χαλια εως του πεταματου. γενικη εικονα δεν κανει για επαγγεματιας. χαλια μαυραααα... στο στιβο τωρα . καλο στενο κωλαρακι αλλα πολυ μουγκα. ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε το ατομο.  στον ενεργετικο ρόλο για ενα λεπτο καλη μετα πλαστελινη το μαραφετι. προσοντα καλα θα ελεγα αν ητανε σε σωστη λειτουργεια. ρεπορταζ απο φιλο που δεν εχει προφιλ εδω και μου ειπε να τα μεταφερω. για να εχουν το νου τους οι λαρισαιοι. εγω αναμενω τα καλυτερα που θα ερθουν απο βδομαδα. Αστερι προσεχως ερχεται στην πολη μας.[/size]

Μπαμ κάνει ότι πρόκειται για ξεπέτα

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

καλησπερα υπαρχει καμια γνωμη για αυτο το ψηλο παιδι???
[size=10pt]
ΕΝΑ απο τα καλυτερα της ομορφης θεσσαλονικης.Πάμελα το ονομα της. αν εισαι παθητικος θα χορτασεις ξεκωλιασμα. αν εισαι ενεργετικος επισης θα σκισεις καλο και σφιχτο κωλαρακι με ανεση χρονου ολα. αψογη, καθαρη, ανετη, φιλικη,προσοντα πολυ καλα και σκληρα, δυνατη στο κρεβατι, της αρεσει πολυ να κανει fisting. καθαρος χώρος προσεγμενος( δικο τη σπιτι βλεπεις). αυτα για θεσσαλονικη μερια. στην αθηνα δεν ξερω τον χώρο της. σου την συνηστω ανετα. και ειναι και πολυ καλο παιδι.
[/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μπαμ κάνει ότι πρόκειται για ξεπέτα

[size=10pt]ελα μου που δεν το ηξερε ο δικος μου. αλλα εχει την κακη συνηθεια να τα δοκιμαζει ολα και μετα να κανει την συγκριση. ας προσεχε... οεο. πρεπει να φυγουν απο την δουλεια τετοια ατομα. γνωμη μου. [/size]

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
[size=10pt]ελα μου που δεν το ηξερε ο δικος μου. αλλα εχει την κακη συνηθεια να τα δοκιμαζει ολα και μετα να κανει την συγκριση. ας προσεχε... οεο. πρεπει να φυγουν απο την δουλεια τετοια ατομα. γνωμη μου. [/size]

Kosmikos καλά κάνει και δοκιμάζει απλώς θέλει προσοχή ρε παιδί μου. Και εδώ στην Αθήνα έχουμε πολύ φόλα,

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Kosmikos καλά κάνει και δοκιμάζει απλώς θέλει προσοχή ρε παιδί μου. Και εδώ στην Αθήνα έχουμε πολύ φόλα,
[size=10pt]
[size=10pt]ΜΕΝΕΔΗΜE φιλε μου καλο ειναι να δοκιμαζει. απλα τουλαχιστον οι πιο μπασμενοι στο εν λογο αθλημα ξερουμε και κοβουμε την κοπελα απο πριν αν ειναι φολα ή οχι. μονο που βλεπεις στεγνη συμπεριφορα και πολυ κρυα πρεπει να πεις ευχαριστω και να την κανεις με ελαφρια αλλα και με βαριά κατα περιπτωση πηδηματα... οεο[/size]
[/size]
:headbang: :headbang: :headbang:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
[size=10pt]
[size=10pt]ΜΕΝΕΔΗΜE φιλε μου καλο ειναι να δοκιμαζει. απλα τουλαχιστον οι πιο μπασμενοι στο εν λογο αθλημα ξερουμε και κοβουμε την κοπελα απο πριν αν ειναι φολα ή οχι. μονο που βλεπεις στεγνη συμπεριφορα και πολυ κρυα πρεπει να πεις ευχαριστω και να την κανεις με ελαφρια αλλα και με βαριά κατα περιπτωση πηδηματα... οεο[/size]
[/size]
:headbang: :headbang: :headbang:

Ορθόν.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
και χαμενος κυκλος των ψυχοπονιαριδων συναγωνιστων συνεχιζεται με αμειωτο ρυθμο
με συγκινησες γιατρε..... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ετοιμσου για μεγαλυτερεσ συγκινησεισ τωρα που θα ρθω σαλονικα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ετοιμσου για μεγαλυτερεσ συγκινησεισ τωρα που θα ρθω σαλονικα
οταν διαβαζω για το δραμα τον τρανς κοριτσιων συγκινουμε πολυ και με πιανει καταθλιψη
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ξερεις τι ειναι να μην μπορεις σαν ανθρωπος πλεον να πας 3 μηνες στη μυκονο το καλοκαιρι,τα χριστουγεννα στο λονδινο 20 μερες και να φερεις 3 κοντεινερ ψωνια,το πασχα να μην μπορεις να πας 20 μερες στο μπαλι ή στην ταιλανδη ή που στο διαλο αλλου πηγαινατε,και να μην μπορεις πλεον να συντηρεις 2-3 αυτοκινητα και 2-3 σπιτια....δραμα μεγαλο  :'( :'( :'( :'( :'(
πουτανα κριση θα περασεις που θα παει.. :S :S :S

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
οταν διαβαζω για το δραμα τον τρανς κοριτσιων συγκινουμε πολυ και με πιανει καταθλιψη
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ξερεις τι ειναι να μην μπορεις σαν ανθρωπος πλεον να πας 3 μηνες στη μυκονο το καλοκαιρι,τα χριστουγεννα στο λονδινο 20 μερες και να φερεις 3 κοντεινερ ψωνια,το πασχα να μην μπορεις να πας 20 μερες στο μπαλι ή στην ταιλανδη ή που στο διαλο αλλου πηγεναναι,και να μην μπορεις πλεον να συντηρεις 2-3 αυτοκινητα και 2-3 σπιτια....δραμα μεγαλο  :'( :'( :'( :'( :'(

Πάντως για να λέμε την αλήθεια ολόκληρη υπάρχουν κοπέλες τρανσ πάρα πολύ φτωχές. Είναι άτομα που στη νεαρή τους ηλικία κάνανε τέρμα κακοδιαχείριση οικονομική και τώρα υποφέρουν. Επίσης τώρα λόγω κρίσης έχει μειωθεί δραματικά και η πελατεία τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν καβαλημένα καλάμια. Κάθε άλλο

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ξερεις τι ειναι να μην μπορεις σαν ανθρωπος πλεον να πας 3 μηνες στη μυκονο το καλοκαιρι,τα χριστουγεννα στο λονδινο 20 μερες και να φερεις 3 κοντεινερ ψωνια,το πασχα να μην μπορεις να πας 20 μερες στο μπαλι ή στην ταιλανδη ή που στο διαλο αλλου πηγαινατε,και να μην μπορεις πλεον να συντηρεις 2-3 αυτοκινητα και 2-3 σπιτια....δραμα μεγαλο  :'( :'( :'( :'( :'(
δεν θα πρεπε να τα λες αυτα σε δικη μου απαντηση διοτι ξερεισ καλυτερα απο πολουσ τι ατομο ειμαι κ πωσ ζω....

εισια ετοιμοσ για δυνατεσ συγκινησεισ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Πάντως για να λέμε την αλήθεια ολόκληρη υπάρχουν κοπέλες τρανσ πάρα πολύ φτωχές. Είναι άτομα που στη νεαρή τους ηλικία κάνανε τέρμα κακοδιαχείριση οικονομική και τώρα υποφέρουν. Επίσης τώρα λόγω κρίσης έχει μειωθεί δραματικά και η πελατεία τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν καβαλημένα καλάμια. Κάθε άλλο
το μονο που λυπαμαι φιλε μου στη ζωη ειναι τα παιδακια που ειναι στα νοσοκομεια και στα διαφορα ιδρυματα και αυτα που πανε στο σχολειο και δεν εχουν να παρουν ενα κουλουρι και πεφτουν κατω απο την πεινα
ανθρωπους που περασαν τοσο χρηματα απο τα χερια τους και τα φαγανε καλα να παθουν
και οσο για την κριση και τι μη πελατεια,ενα σου λεω σκεψου ποσα βγαζει το μηνα ενας μεσος αθρωπος στην ελλαδα και δες ποσα βγαζει μια τρανς με εναν πελατη καθε μερα

ταδε εφη μεγας αλεφαντος

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν θα πρεπε να τα λες αυτα σε δικη μου απαντηση διοτι ξερεισ καλυτερα απο πολουσ τι ατομο ειμαι κ πωσ ζω....

εισια ετοιμοσ για δυνατεσ συγκινησεισ?
δεν αφορα εσενα η απαντηση ετυχε τωρα και απαντησα σε σενα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
το μονο που λυπαμε φιλε μου στη ζωη ειναι τα παιδακια που ειναι στα νοσοκομεια και στα διαφορα ιδρυματα και αυτα που πανε στο σχολειο και δεν εχουν να παρουν ενα κουλουρι και πεφτουν κατω απο την πεινα
ανθρωπους που περασαν τοσο χρηματα απο τα χερια τους και τα φαγανε καλα να παθουν
και οσο για την κριση και τη μη πελατεια,ενα σου λεω σκεψου ποσα βγαζει το μηνα ενας μεσος αθρωπος στην ελλαδα και δες ποσα βγαζει μια τρανς με εναν πελατη καθε μερα

ταδε εφη μεγας αλεφαντος

Δεν μπορώ να πω πώς έχεις άδικο σε αυτό. Βγάζουν κάποιες τα ντερά τους. Έχε υπόψη όμως πώς η ζωή τους και είναι κομματάκι ακριβή. Θέλουν άλλα ρούχα, εξοπλισμούς, μπότοξ μαλακίες κλπ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
φτωχεσ σε μυαλο κ επιπεδο να συμπληρωσω
η επαρση ειναι κακοσ συμβουλοσ
κ αν την εχεισ δει κ μπρτζιτ μπαρντο, αστα.... το χασες το τρενο
η κριση απλα ξεκαθαρισε πολυ τα πραματα σαφωσ κ δε μειωθηκε η πελατεια σ αυτεσ που αξιζουν
ισςσ χαμηλωσαν λιγο τισ τιμεσ απλα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να πω πώς έχεις άδικο σε αυτό. Βγάζουν κάποιες τα ντερά τους. Έχε υπόψη όμως πώς η ζωή τους και είναι κομματάκι ακριβή. Θέλουν άλλα ρούχα, εξοπλισμούς, μπότοξ μαλακίες κλπ
εγω παλι κατι παρταλια κατα 99% βλεπω στις πιατσες να γυριζουν γιατρε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
φτωχεσ σε μυαλο κ επιπεδο να συμπληρωσω
η επαρση ειναι κακοσ συμβουλοσ
κ αν την εχεισ δει κ μπρτζιτ μπαρντο, αστα.... το χασες το τρενο
η κριση απλα ξεκαθαρισε πολυ τα πραματα σαφωσ κ δε μειωθηκε η πελατεια σ αυτεσ που αξιζουν
ισςσ χαμηλωσαν λιγο τισ τιμεσ απλα
Έτσι. Η κρίση γενικώς ξεκαθάρισε σε πολλά επίπεδα και έχει ακόμα δουλειά να κάνει ομολογώ αυτή η κρίση. Έχετε κάτι κελεπούρια και εσείς στο χώρα σας...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
η ζωη μασ ειναι οπωσ την κανουμε εμεισ
ηαθολου ακριβη
το να κανεισ 5 πραματα για σεν αμια φορα το χρονο δεν ειναι κ τεραστιο εξοδο
το να χαλασ ομωσ ενα σωρο λεφτα σε ναρκωτικα κ εξοδουσ ειναιμαλακια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
η ζωη μασ ειναι οπωσ την κανουμε εμεισ
ηαθολου ακριβη
το να κανεισ 5 πραματα για σεν αμια φορα το χρονο δεν ειναι κ τεραστιο εξοδο
το να χαλασ ομωσ ενα σωρο λεφτα σε ναρκωτικα κ εξοδουσ ειναιμαλακια

Όπως μαλακία είναι να έχεις θράσσος όπως μερικές σε κάθε επίπεδο και συμπεριφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom