VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
μιλάτε ρε και μην με σκάτε.....να το δαγκώσω ωρέ το μήλο;;;;;;και αθηναιος μπορει να σε βοηθησει
ο κυριος που εχει ποσταρει ποιο πανω την ξερει την περιπτωση
μιλάτε ρε και μην με σκάτε.....να το δαγκώσω ωρέ το μήλο;;;;;;και αθηναιος μπορει να σε βοηθησει
ο κυριος που εχει ποσταρει ποιο πανω την ξερει την περιπτωση
δες πμμιλάτε ρε και μην με σκάτε.....να το δαγκώσω ωρέ το μήλο;;;;;;
To ξαναβάζω, γιατί μάλλον το έφαγε η αλλαγή της σελίδας.Ένι ίνφος ένιμπαντι;
Λέγει τίποτα ή προσπερνάμε άφοβα;
κι εσύ...δες πμ
ως συνηθως δεν εχεις πως και ξεμεινες τωρα?παλη καλα που δεν εχω φραγκα....
τι εχουμε δω ρε παιδες
δεν δοκίμασα ακόμα.... αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει η ζημιά πολύ γρήγορα ....απ΄ότι λέτε φαίνεται καλή περίπτωση...Δυνατό και έκφυλο σεξ και στους δύο ρόλους. Για μένα είναι καλύτερη από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Τιμή 60 ευρώ. Το postάρισμα της ερώτησης θα έπρεπε να πάει κανονικά στα τραβέλια με προσόντα και όχι στη γενική συζήτηση , εάν με πιάνεις ..
Αλέφαντε, ο φίλος μας θα είναι ακόμα στο σπίτι της ... εσώκλειστος
προσπέρνα το και πίσω μην κοιτάς...To ξαναβάζω, γιατί μάλλον το έφαγε η αλλαγή της σελίδας.
Έχει τεστάρει κανείς;
Δυνατα για Isabella, πρωην Dona...με θητεια Βασιλικον,Συγγρου κλπ...εχει πολλα χιλιομετρα ..και προβληματα...αλλα το λεει η καρδια της.... συγνωμη,ο κωλος της και η ψωλη της ηθελα να πω!!δεν δοκίμασα ακόμα.... αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει η ζημιά πολύ γρήγορα ....απ΄ότι λέτε φαίνεται καλή περίπτωση...
pγιατί μου μιλάς στον πληθυντικό ?
μαζί με τα καλοκαίρια;;;ποιά ηλικία ?
27 χρονών είμαι
;)χειμώνες λένε στους άντρες φίλε μου. Μαζί μαζί όλα.
Ξέρεις κάποτε βρέθηκα σε ένα νεκροταφείο και οι πλάκες έγραφαν ηλικίες μικρές 5 , 10, 12. Με πλησιάζει ένας γέρος και του λέω : Εσύ πως γλύτωσες καιδεν πέθανες μικρός ? Μου απαντά: δεν είναι οι ηλικίες, είναι τα χρόνια που είχαν πραγματικούς φίλους. Έτσι και δω μπορεί και να είναι τα χρόνια της εμπειρίας ή και τα χρόνια που είμαι κλώνος. άντε καλό βράδυ. Πάω να προλάβω την Ντόρα.
καλησπερα. μηπως ξερετε που τη βρισκουμε την Elissavet Barbie ??