VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
Βάτρεχε χρυσαυγητίζεις! Έχω περάσει πολύ καλά με ξένες με ελληνίδες, με trans με γυναικές. Νομίζω το θέμα είναι να μη γενικεύεις...
Βάτρεχε χρυσαυγητίζεις! Έχω περάσει πολύ καλά με ξένες με ελληνίδες, με trans με γυναικές. Νομίζω το θέμα είναι να μη γενικεύεις...
αν η συγκεκριμένη βελτιωθεί από συμπεριφορά και κοιταξει πρώτα πως θα ικανοποιηθεί ο πελάτης, θα γινει νούμερο ένα....εμφάνιση και κορμί τα έχει και με το παραπάνω....κι από εργαλείο σούπερ...για τα υπόλοιπα όμως έχει ίσως δρόμο ακόμη... ;)παντα τετια εισαι καβλα ......ενα εχω να σας πω μαγκες το μωρο τα σπα....οποις καταλαβε καταλαβε για σας....
Τζόννυ, φαίνεται από το ύφος η ωραιοπάθεια και το μεγάλο εγώ .
Η Μελίνα όπως λέει πως λέγεται είναι πολύ καλό παιδί και πολύ σέξυ. Μη σας ξεγαλάνε αυτά όμως. Είναι με τις μέρες της. Δεν της αρέσει η δουλειά της. Πιο πολύ για τα χρήματα το κάνει. Δεν θεωρώ ότι ανήκει στις καλές επαγγελματίες.
για ακομια μια φορα απολυτα σωστος ο ΜΑΡΙΚΟΣ! το γκομενακι ειναι καυλα.... 2 φορες πηγα μαζι της και της δυο σε διαφορετικους χωρους.... αν ηταν πιο ανετη απο αποψη χρονου και περιποιησης θα ηταν πιο καλα........ αξιζει μια εμπειρια ομως μαζι της.... εμενα μου αρεσε και ξανα πηγα μετα απο πολυ καιρο ομως....... πριν βαλει ομως το βυζι........αν η συγκεκριμένη βελτιωθεί από συμπεριφορά και κοιταξει πρώτα πως θα ικανοποιηθεί ο πελάτης, θα γινει νούμερο ένα....εμφάνιση και κορμί τα έχει και με το παραπάνω....κι από εργαλείο σούπερ...για τα υπόλοιπα όμως έχει ίσως δρόμο ακόμη... ;)
τραβεστι και εγω????που το ειδες ρε μπιλι αυτο??Τζόννυ, φαίνεται από το ύφος η ωραιοπάθεια και το μεγάλο εγώ .
εγω θα πω μονο οτι δεν ειναι σωστο να μηδενιζουμε τιποτα καθως κ να υποτιμαμε οτιδηπωτε...
απο τη μεγαλοψυχια καποιου φαινεται κ η ανωτεροτητα του.
και ενταξει να κριθουμε αλλα ν αποκαλεις ολες τις ελληνιδες μπετατζηδες η εκολαπτομενες μπετατζηδες ειναι πολυ σκληρο κ δεν ισχυει κι ολας...
μακια
συμφωνώ billy... ;)Τζόννυ, φαίνεται από το ύφος η ωραιοπάθεια και το μεγάλο εγώ .
oχι τρελε μ . απλα δε μπορω να ακταλαβω. ολες γ μενα δε ξερουν να μιλαν. γ αυτο.. δλδ καμια μερα φυτρωσαν? πως μεγαλωσαν?χαχαχαχα
δεν ειναι οι μονες που ειναι ανορθογραφες (και φυσικα δεν ειναι ολες ετσι)
υπονοεις κατι γι αυτους που ειναι ανορθογραφοι και δεν δηλωνουν τραβεστι ;
ποτε θα ρθεισ θεσσαλονικη?:-* :-* :-* :-* :-* :-*