DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν μου ειπες τις αποκρειες τι θα ντυθης?? Εγω ξεκολακη θα ντυθω με τσιχλα και ναζη και το τσαντακη να το γυρναω γυρο γυρο στο καρπο μου... θα το παιζω ανεμελη..
Και με μακρια φουστα ετσι καλο βραδυΔεν μου ειπες τις αποκρειες τι θα ντυθης?? Εγω ξεκολακη θα ντυθω με τσιχλα και ναζη και το τσαντακη να το γυρναω γυρο γυρο στο καρπο μου... θα το παιζω ανεμελη..
Αχ ναι.... οπως και πολλοι αλλοι....Βρε το λιλακι απο τοτε που κλειδωσανε το θεμα χαθηκε
ασε με ειμαι στεναχωρημενη μου λυπει το λιλακι μας...κλέφτηκε με τον Σουηδό13...
Και γω ανεμελη θα ντυθω με μακρια φουστα ετσι.για να στη σπασω καλο βραδυ
Σου εστηλα 2 κουτια λιγμενες ορμονες της καταναλωσες με τη μια??? Αγορια τη βαψατε....
αντε να χαθεις ανωμαλε που θες να ξεμαλιασεις τα κοριτσουδια...
ξερεις εσυ πουτανιτσα.... μην κανης την αθωα... να στο πιασω το μαλλι το σαντικ τριχα τριχα οπως του αρεση του Hotyan...
Ασε που ο Hotyan μπορει να εχει παρη και χαμπαρη γιατι ειναι γατα..
Δαναη αφιερωμενο για εσενα..........
δε νομιζω μου εχει θυμωση....Πως τη ψήνεις, άτιμο παιδί! ;)
Λείωνει τώρα για πάρτη σου!
Ναζάκια σου κάνει, μή πτοείσαι συνέχισε...δε νομιζω μου εχει θυμωση....
Καλημερα, καλα ειμαστε εσυ καλαΤι κανουν τα καλα παιδια?? Σε ευχαριστω amjik το τραγουδι ηταν υπεροχο..
Φιλια Hotyan..
Πολυ καλα ειμαι μολις γυρισα απο το Κομωτηριο εφτιαξα τα μαλλια μου και εκανα ανταυγιες σας αρεσουν??Καλημερα, καλα ειμαστε εσυ καλα
Χωρις να δω τι να πω στειλε φωτο να σου απαντησωΠολυ καλα ειμαι μολις γυρισα απο το Κομωτηριο εφτιαξα τα μαλλια μου και εκανα ανταυγιες σας αρεσουν??
Εβαλα στο αβαταρ μου..Χωρις να δω τι να πω στειλε φωτο να σου απαντησω