giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλη ειναιΕβαλα στο αβαταρ μου..
Καλη ειναιΕβαλα στο αβαταρ μου..
Ήντα να πω μωρε!!
Σε ευχαριστω πολυ Hotyan..Ήντα να πω μωρε!!
Αν πω δεν ειν ωραίο θαμαι κακός και ψευτης!!!
Ενα λέω SUPER!!!
Φοβερός ο πισινός ης κεφσλής σου!!!
καλα πως εγινες ετσι;;;;μεσα σε κετσαπ σε ριξανε;;;;;;;;;;;;;;;;;
θα μου πεις τωρα....αποκριες εχουμε. . .
Μάθετε να εκτιμάτε το ωραίο αγαπητέ μου!
αλλο τα εσωρουχα και αλλο τα μαλλια βουτηγμενα μεσα στο μπελτε. .εμενα μου αρεσουν παντως αν με εβλεπες με κοκινα μαυρα εσωρουχα τοτε να μιλησης
Ωραια για την φωτο πολυ καυλωτικη και οπως λες με μαυροκοκινα εσσωρουχα πρεπη να εισαι τρελα,για πολλες και τρελες καταστασειςεμενα μου αρεσουν παντως αν με εβλεπες με κοκινα μαυρα εσωρουχα τοτε να μιλησης
Για εσενα αγαπη μου........εμενα μου αρεσουν παντως αν με εβλεπες με κοκινα μαυρα εσωρουχα τοτε να μιλησης
Ενταξη ρε φιλε μπορης να τα βαψης και εσυ ετσιαλλο τα εσωρουχα και αλλο τα μαλλια βουτηγμενα μεσα στο μπελτε. .
Εσυ τρελοαγαπη μενης παραπονεμενη δεν ξερης τι χρωμα εσσωρουχα να βαλης μαυρα-κοκινα-ροζ-πορτοκαλι-κιτρινα-πρασιναΓια εσενα αγαπη μου........
αυριο αρχιζω σολαριουμ και μετα.....E βρε στειλε μας την φωτο με τα κοκκινα εσωρουχα να εχουμε αποψη.μην μας αφηνεις με την γλυκα
Εσυ τρελοαγαπη μενης παραπονεμενη δεν ξερης τι χρωμα εσσωρουχα να βαλης μαυρα-κοκινα-ροζ-πορτοκαλι-κιτρινα-πρασινα
Ελεγα το Σαββατο βραδυ να βγω για ποτο Hotyan moy... Εχεις κατι καλο να μου προτεινης??? ;)Αμα λάχει Γιώργο, κόβει και μια τούφα απ το νέο μαλλί και την κάνει στριγκάκι!
Αμ πώς? ;)
μωρακι μου για σεναααααααααααααααααυριο αρχιζω σολαριουμ και μετα.....