Σε ευχαριστω βρε.. Καλη σου μερα κανη και κρυο... Παω για υπνο...
Η ζεστή μου ανάσα θα σε αγκαλιάσει τρυφερά, και το χάδι του Μορφέα, να ξεκουράσει το αγαλματένιο σώμα σου μωρό μου.
Σε ευχαριστω βρε.. Καλη σου μερα κανη και κρυο... Παω για υπνο...
Ολο στα κοκινα στριγκακια ο νους σου ΓΙΑΓΙΟΥΛΑπες μου οτι θα φορας κοκκινο στριγκακι
τωρα που θα κανης το μπανακι σου κ θα πας για νανι...
παρτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟλο στα κοκινα στριγκακια ο νους σου ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ
Καλο ειδικα η τελευταια που το περασε για τιραντεςπαρτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χαθηκες γειτονα κ με αφησες μεσα στην μοναξιαΠολύ καλό φίλε γείτονα!!!
Μοναξια εχει η αγκυρας δεν εχει καλα κορμιαχαθηκες γειτονα κ με αφησες μεσα στην μοναξια
της Αγκυρας.
μη ρωτασ εμενααααααααααααααααΤι συμβαίνει; Γιατί μιλάτε σιβυλλικά;
Kαλησπερα σε ολους... εχετε και χιουμορ βλεπω.. ξεκιναει καλα η εβδομαδα μας... πολυ ερωτας πεφτη εδω μεσα τι γινετε?? Τι παθατε πουλακια μου?? amjik μου τι κανης??παρτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μη ρωτασ εμεναααααααααααααααα
παρτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντε να χαθεις ανωμαλε που θες να ξεμαλιασεις τα κοριτσουδια...Ωραία κοτσιδάκια εχουν βρε!
Που τις πέτυχες?
Γουστάρω να τις πέρνω πισοκολητό , και να κρατιέμαι απο τις κοτσίδες μην πέσω!!!
Γιασου Συλβακη... Παρεξηγιαρα...αντε να χαθεις ανωμαλε που θες να ξεμαλιασεις τα κοριτσουδια...
που και ποτε παρεξηγιθηκα εγω καλε?αντε παλι τα λιγμενα αρχισες?????Γιασου Συλβακη... Παρεξηγιαρα...
ξερεις εσυ πουτανιτσα.... μην κανης την αθωα... να στο πιασω το μαλλι το σαντικ τριχα τριχα οπως του αρεση του Hotyan...που και ποτε παρεξηγιθηκα εγω καλε?αντε παλι τα λιγμενα αρχισες?????
Γιασου Συλβακη... Παρεξηγιαρα...
ειρηνη υμηνπου και ποτε παρεξηγιθηκα εγω καλε?αντε παλι τα λιγμενα αρχισες?????
κοπελια καμια σχεση αυτο που ειπα εγω με αυτο που λες εσυ τωραξερεις εσυ πουτανιτσα.... μην κανης την αθωα... να στο πιασω το μαλλι το σαντικ τριχα τριχα οπως του αρεση του Hotyan...
Ασε που ο Hotyan μπορει να εχει παρη και χαμπαρη γιατι ειναι γατα..