DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
πολλα ξερης εσυ....αρεση και σε εσενα αυτο... στο ερωτικο παιχνιδι;;
πολλα ξερης εσυ....αρεση και σε εσενα αυτο... στο ερωτικο παιχνιδι;;
ι ιχνιλασια μου αρεση... χανομαιιιιιιιιιιπολλα ξερης εσυ....
απο μενα τι ακριβως θες για πες μου????ι ιχνιλασια μου αρεση... χανομαιιιιιιιιιι
δεν σου ζητησα κατι... ακομα.απο μενα τι ακριβως θες για πες μου????
Ενταξη αυτο δεν μου λεει κατι ομως... γιατι ειναι σαν να μου λες θα ειμαι στο Κολωνακη ελα ψαξε με εσυ θα πηγαινες??δεν σου ζητησα κατι... ακομα.
Απλα σου ειπα οτι εχθες θα ημουνα στον Μαγεμενο Αυλο...
Εμενα μου αρεσουν τα ξηγημενα πραγματα... 1+1=2
Σαν να ψαχνης καρφιτσα στα αχυραΕνταξη αυτο δεν μου λεει κατι ομως... γιατι ειναι σαν να μου λες θα ειμαι στο Κολωνακη ελα ψαξε με εσυ θα πηγαινες??
Ε μα τι ραντεβου ειναι αυτο τωρα μηπως μας δουλευη??? Οχι μηπως... Σιγουρα..Σαν να ψαχνης καρφιτσα στα αχυρα
Καλημερα,περασες καλαΕ μα τι ραντεβου ειναι αυτο τωρα μηπως μας δουλευη??? Οχι μηπως... Σιγουρα..
Δεν προσεξες πως ΤΟΝ μιλαωΝα σε ρωτησω κατι amjik?? Μπηκα μολις και ειδα το προφιλ σου εδω... Τι γινετε με την παρτη σου για πες μας??? Τι εισαι ακριβως???
Μα λεει οτι ειναι γυναικα.. Ιεροδουλη.. gay.. ζιγκολο.. 85 χρονων και και και.. και θελει να με γνωριση να με κανη τι???Καλημερα,περασες καλα Δεν προσεξες πως ΤΟΝ μιλαω
Να σε ρωτησω κατι amjik?? Μπηκα μολις και ειδα το προφιλ σου εδω... Τι γινετε με την παρτη σου για πες μας??? Τι εισαι ακριβως???
Ωραια καλα περασα,λεει οτι ειναι γυναικα? απο οτι λεει ειναι τελειος το αντιθετο οπως και την ηλικια,ειναι καλο παιδι παντωςΜα λεει οτι ειναι γυναικα.. Ιεροδουλη.. gay.. ζιγκολο.. 85 χρονων και και και.. και θελει να με γνωριση να με κανη τι???
Πολυ ωραια περασα εσυ?? Φανταζομε ναι...
Παρεπιπτωντος θα κουρευτω την Τριτη... θα κανω το κουρεμα της Μαρινελλας εδω... Με ανταυγιες κοκκινες.. ευχομε να σας αρεσουν... ;) ;) ;)
Βρε Hotyan αφου μου ειπε να τον την δεν ξερω βρω στο μαγικο αυλο και μπαινοντας μεσα λεει να του κλεισω το ματι.. για να καταλαβη οτι ειμαι εγω... ποιανου να κλεισω το ματι???? Και ποια ευκαιρια εχασα????
Καλο παιδι μπορει να ειναι αλλα με εχει μπερδεψη πολυ....
Ε... εδω ειμαι αμα θελει ξερει οτι ειμαι καλο παιδι και εγω επισης και να μην παρεξηγειτε αλλα πως να πηγαινα να ανταμωσω εναν αγνωστο..Εγώ νομίζω έπρεπε να πάς!!!
Θα σε εβρισκε, και θα σου μιλούσε βρε κουτό!!!
Αντε καλημέρα, τα ξαναλέμε γιατι έχουμε εργασία και χαρά τώρα!
Καλημερα hotyan καλη δουλιτσα..Εγώ νομίζω έπρεπε να πάς!!!
Θα σε εβρισκε, και θα σου μιλούσε βρε κουτό!!!
Αντε καλημέρα, τα ξαναλέμε γιατι έχουμε εργασία και χαρά τώρα!
Σε ευχαριστω βρε.. Καλη σου μερα κανη και κρυο... Παω για υπνο...Οτι και να φορέσεις ματάκια μου, θα μας αρέσει, γιατί θα είσαι ο εαυτός σου, και όχι κάτι δήθεν όπως οι περισσότερες των Ελλεεινίδων.
πες μου οτι θα φορας κοκκινο στριγκακιΣε ευχαριστω βρε.. Καλη σου μερα κανη και κρυο... Παω για υπνο...