You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
media player
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τι να ξερουμε ρε αρχηγε? εισαι σιγουρος οτι θελεις να μαθεις?
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Kαλησπέρα,
χωρίς να γίνομαι κουραστικός,υπάρχει καμία φώτο της Κορίνας από αγγελίες ή σε κάποιο site???
Ευχαριστώ...
Douleuei sto Pipinou 54, synhthos ta apogeumata... shmera einai anoixto
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Ξέρουμε ξέρουμε.........
Λοιπόν η Ζέτα είναι η Μάνια με προφίλ στο Adult,Greek dick και με ένα ακόμα στο Ts-dating.
Επλίζω να βοήθησα αδερφέ μου.
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
[size=10pt]Ελα Tamias και εσυ να κανεις τον αγροτη εδω στην λαρισα και να χορτασεις επιδοτησεις γαρ οπως λες και μετα βγες και γραψε τα ιδια που γραφεις τωρα. πισω απο ενα πληκτρολογιο καλα τα λενε ολοι για τους αγροτες και τις επιδοτησεις. κανε μια ερευνα ομως στις καρτελες της ΑΤΕ bank (αγροτικη τραπεζα ελλαδος) και μετα γραψε οτι δεις[/size]
Αδερφέ που μου έχεις βάλει και την πατσοκοιλιά εκεί γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Από ενδελεχή έρευνα. Και όχι λόγια του αέρα. Όλοι κάνανε τους αγρότες τόσα χρόνια αλλά δεν ήταν αγρότες... παίρνανε τις επιδοτήσεις αβέρτα, δεν φταίγαν θα μου πεις...
Ξέρουμε ξέρουμε.........
Λοιπόν η Ζέτα είναι η Μάνια με προφίλ στο Adult,Greek dick και με ένα ακόμα στο Ts-dating.
Επλίζω να βοήθησα αδερφέ μου.
Φιλε εισαι σιγουρος; Δε μοιαζουν στο προσωπο...
sossat
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ παιχτούρα να σαι καλά...Douleuei sto Pipinou 54, synhthos ta apogeumata... shmera einai anoixto
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Φιλε εισαι σιγουρος; Δε μοιαζουν στο προσωπο...
Αν δείς κοινό σημείο είναι η κορδέλα στο λαιμό, το στύλ στην ημρ/νια στις φωτό και το κραγιόν.Αλλαζει το χρώμα στο μαλί και το μέρος που είναι η φωτό ( ισως Καλλιθεα ίσως Πάτρα η Λάρισα )
Τώρα δεν τον κόβω αλλά νομίζω πως είναι η ίδια.
Α και μια λεπτομέρια ακόμα.Το τηλ που δίνει σαν Ζέτα το έχουν ακόμα δύο 'κοριτσια' για ραντεβού.
Αυτά
Αν δείς κοινό σημείο είναι η κορδέλα στο λαιμό, το στύλ στην ημρ/νια στις φωτό και το κραγιόν.Αλλαζει το χρώμα στο μαλί και το μέρος που είναι η φωτό ( ισως Καλλιθεα ίσως Πάτρα η Λάρισα )
Τώρα δεν τον κόβω αλλά νομίζω πως είναι η ίδια.
Α και μια λεπτομέρια ακόμα.Το τηλ που δίνει σαν Ζέτα το έχουν ακόμα δύο 'κοριτσια' για ραντεβού.
Αυτά
Ωραια, αν τελικα ειναι η Μανια, αυτο ειναι καλο ή κακο;
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Ωραια, αν τελικα ειναι η Μανια, αυτο ειναι καλο ή κακο;
Άναλογα το τι ψάχνεις Χάρη.Ξέρω πως έχει καλά προσόντα και πως πιο πολλύ πέρνει κουλούρι παρά δίνει.Τώρα εσυ αποφασιζεις τι και πως.
Ελπίζω να βοήθησα αν τώρα έχει και κάποιος άλλος +αγωνιστής κάτι σχετικό ας το γράψει.
Άναλογα το τι ψάχνεις Χάρη.Ξέρω πως έχει καλά προσόντα και πως πιο πολλύ πέρνει κουλούρι παρά δίνει.Τώρα εσυ αποφασιζεις τι και πως.
Ελπίζω να βοήθησα αν τώρα έχει και κάποιος άλλος +αγωνιστής κάτι σχετικό ας το γράψει.
Εγω ειμαι ενεργητικος μονο αρα μαλλον δεν ειναι για μενα. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα αντίθετα.. ότι είναι πιο πολύ παθητική.. γι αυτό κάνει και ραντεβού μαζί με κάποιο παλληκάρι που αναλαμβάνει όλη τη... σκληρή δουλειά...Άναλογα το τι ψάχνεις Χάρη.Ξέρω πως έχει καλά προσόντα και πως πιο πολλύ πέρνει κουλούρι παρά δίνει.Τώρα εσυ αποφασιζεις τι και πως.
καλησπερα σε ολους, για την evelina τι ξερουμε?
εχει δοκιμασει κανεις?
εχει δοκιμασει κανεις?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τα κάνει ολα μ'ενα 50αρικο... αλλα μου φάνηκε λιγάκι διεκπεραιωτική.. δεν πήρε φωτιά και το κρεββάτι... απο εμφάνιση μέτρια πράγματα...καλησπερα σε ολους, για την evelina τι ξερουμε?
εχει δοκιμασει κανεις?
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
[size=10pt]Αδερφέ που μου έχεις βάλει και την πατσοκοιλιά εκεί γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Από ενδελεχή έρευνα. Και όχι λόγια του αέρα. Όλοι κάνανε τους αγρότες τόσα χρόνια αλλά δεν ήταν αγρότες... παίρνανε τις επιδοτήσεις αβέρτα, δεν φταίγαν θα μου πεις...
Εφοσον γνωριζεις πολυ καλα γιατι δεν εκανες και εσυ τον ψευτοαγροτη να κονομησες ντε? ρε μπας και εισαι ψευτοαγροτης ? τα πηρες τα φραγκακια και τωρα κανεις και καλα τον θιγμένο ελληνα που του τα φαγανε οι αγροτες? οσο για την πατσοκοιλιά που λες δεν θα ασχοληθω και τον λογο τον ξερεις εσυ και μονο εσυ. τουλαχιστον εγω σαν αβαταρ εχω κατι δικο μου, δεν το κρύβω . εσυ αν εχεις αρχιδια γιατι δεν βαζεις κατι δικο σου. αν εχεις φυσικα κατι δικο σου . και μαθε πως τα καλα εργαλεία θελουν καλα υπόστεγα... αν εχεις αντίρρηση για το εργαλειο πιστευω εχεις ματια. εκτος και αν η σπόντα για την και καλα πατσοκοιλιά μου ηταν να μαθεις ποσο τον εχω . οεο [/size]
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα αντίθετα.. ότι είναι πιο πολύ παθητική.. γι αυτό κάνει και ραντεβού μαζί με κάποιο παλληκάρι που αναλαμβάνει όλη τη... σκληρή δουλειά...
θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες
παλιοτερα που την ειχα παρει ηταν ενεργητικη αλλα οχι με μεγαλη ζεση
φαινοταν οτι προτιμουσε να ειναι παθητικη
θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες
παλιοτερα που την ειχα παρει ηταν ενεργητικη αλλα οχι με μεγαλη ζεση
φαινοταν οτι προτιμουσε να ειναι παθητικη
ΕΙναι καλη; Ευγενικη ή βιαζεται;
εγω την ειχα βρει μετρια στο ενεργητικο της και γι αυτο δεν ξαναπηγα
δεν μπορω να πω οτι βιαζοταν ιδιαιτερα και απο συμπεριφορα καλη αλλα χωρις τπτ παραπανω
Αρα στο παθητικο μπορει να ειναι καλυτερη. Οκ ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226