Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

media player

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
τι να ξερουμε ρε αρχηγε? εισαι σιγουρος οτι θελεις να μαθεις?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Γεια σας παιδια. Ξερουμε τιποτα;

Ξέρουμε ξέρουμε.........
Λοιπόν η Ζέτα είναι η Μάνια με προφίλ στο Adult,Greek dick και με ένα ακόμα στο Ts-dating.

Επλίζω να βοήθησα αδερφέ μου.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
[size=10pt]Ελα Tamias και εσυ να κανεις τον αγροτη εδω στην λαρισα και να χορτασεις επιδοτησεις γαρ οπως λες και μετα βγες και γραψε τα ιδια που γραφεις τωρα. πισω απο ενα πληκτρολογιο καλα τα λενε ολοι για τους αγροτες και τις επιδοτησεις. κανε μια ερευνα ομως στις καρτελες της ΑΤΕ bank (αγροτικη τραπεζα ελλαδος) και μετα γραψε οτι δεις[/size]

Αδερφέ που μου έχεις βάλει και την πατσοκοιλιά εκεί γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Από ενδελεχή έρευνα. Και όχι λόγια του αέρα. Όλοι κάνανε τους αγρότες τόσα χρόνια αλλά δεν ήταν αγρότες... παίρνανε τις επιδοτήσεις αβέρτα, δεν φταίγαν θα μου πεις...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ξέρουμε ξέρουμε.........
Λοιπόν η Ζέτα είναι η Μάνια με προφίλ στο Adult,Greek dick και με ένα ακόμα στο Ts-dating.

Επλίζω να βοήθησα αδερφέ μου.

Φιλε εισαι σιγουρος; Δε μοιαζουν στο προσωπο...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Φιλε εισαι σιγουρος; Δε μοιαζουν στο προσωπο...

Αν δείς κοινό σημείο είναι η κορδέλα στο λαιμό, το στύλ στην ημρ/νια στις φωτό και το κραγιόν.Αλλαζει το χρώμα στο μαλί και το μέρος που είναι η φωτό ( ισως Καλλιθεα ίσως Πάτρα η Λάρισα )
Τώρα δεν τον κόβω αλλά νομίζω πως είναι η ίδια.
Α και μια λεπτομέρια ακόμα.Το τηλ που δίνει σαν Ζέτα το έχουν ακόμα δύο 'κοριτσια' για ραντεβού.
Αυτά

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Αν δείς κοινό σημείο είναι η κορδέλα στο λαιμό, το στύλ στην ημρ/νια στις φωτό και το κραγιόν.Αλλαζει το χρώμα στο μαλί και το μέρος που είναι η φωτό ( ισως Καλλιθεα ίσως Πάτρα η Λάρισα )
Τώρα δεν τον κόβω αλλά νομίζω πως είναι η ίδια.
Α και μια λεπτομέρια ακόμα.Το τηλ που δίνει σαν Ζέτα το έχουν ακόμα δύο 'κοριτσια' για ραντεβού.
Αυτά

Ωραια, αν τελικα ειναι η Μανια, αυτο ειναι καλο ή κακο; :think:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Ωραια, αν τελικα ειναι η Μανια, αυτο ειναι καλο ή κακο; :think:

Άναλογα το τι ψάχνεις Χάρη.Ξέρω πως έχει καλά προσόντα και πως πιο πολλύ πέρνει κουλούρι παρά δίνει.Τώρα εσυ αποφασιζεις τι και πως.
Ελπίζω να βοήθησα αν τώρα έχει και κάποιος άλλος +αγωνιστής κάτι σχετικό ας το γράψει.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Άναλογα το τι ψάχνεις Χάρη.Ξέρω πως έχει καλά προσόντα και πως πιο πολλύ πέρνει κουλούρι παρά δίνει.Τώρα εσυ αποφασιζεις τι και πως.
Ελπίζω να βοήθησα αν τώρα έχει και κάποιος άλλος +αγωνιστής κάτι σχετικό ας το γράψει.

Εγω ειμαι ενεργητικος μονο αρα μαλλον δεν ειναι για μενα. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα αντίθετα.. ότι είναι πιο πολύ παθητική.. γι αυτό κάνει και ραντεβού μαζί με κάποιο παλληκάρι που αναλαμβάνει όλη τη... σκληρή δουλειά...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

loveck

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οκ ευχαριστω... αν την επισκεφτω θα ενημερωσω

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αδερφέ που μου έχεις βάλει και την πατσοκοιλιά εκεί γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Από ενδελεχή έρευνα. Και όχι λόγια του αέρα. Όλοι κάνανε τους αγρότες τόσα χρόνια αλλά δεν ήταν αγρότες... παίρνανε τις επιδοτήσεις αβέρτα, δεν φταίγαν θα μου πεις...
[size=10pt]
Εφοσον γνωριζεις πολυ καλα γιατι δεν εκανες και εσυ τον ψευτοαγροτη να κονομησες ντε? ρε μπας και εισαι ψευτοαγροτης ? τα πηρες τα φραγκακια και τωρα κανεις και καλα τον θιγμένο ελληνα που του τα φαγανε οι αγροτες? οσο  για την πατσοκοιλιά που λες δεν θα ασχοληθω και τον λογο τον ξερεις εσυ και μονο εσυ. τουλαχιστον εγω σαν αβαταρ εχω κατι δικο μου, δεν το κρύβω . εσυ αν εχεις αρχιδια γιατι δεν βαζεις κατι δικο σου. αν εχεις φυσικα κατι δικο σου . και μαθε πως τα καλα εργαλεία θελουν καλα υπόστεγα... αν εχεις αντίρρηση για το εργαλειο πιστευω εχεις ματια. εκτος και αν η σπόντα για την και καλα πατσοκοιλιά μου ηταν να μαθεις ποσο τον εχω . οεο
[/size]

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα αντίθετα.. ότι είναι πιο πολύ παθητική.. γι αυτό κάνει και ραντεβού μαζί με κάποιο παλληκάρι που αναλαμβάνει όλη τη... σκληρή δουλειά...

θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες
παλιοτερα που την ειχα παρει ηταν ενεργητικη αλλα οχι με μεγαλη ζεση
φαινοταν οτι προτιμουσε να ειναι παθητικη

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες
παλιοτερα που την ειχα παρει ηταν ενεργητικη αλλα οχι με μεγαλη ζεση
φαινοταν οτι προτιμουσε να ειναι παθητικη

ΕΙναι καλη; Ευγενικη ή βιαζεται;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω την ειχα βρει μετρια στο ενεργητικο της και γι αυτο δεν ξαναπηγα
δεν μπορω να πω οτι βιαζοταν ιδιαιτερα και απο συμπεριφορα καλη αλλα χωρις τπτ παραπανω

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
εγω την ειχα βρει μετρια στο ενεργητικο της και γι αυτο δεν ξαναπηγα
δεν μπορω να πω οτι βιαζοταν ιδιαιτερα και απο συμπεριφορα καλη αλλα χωρις τπτ παραπανω

Αρα στο παθητικο μπορει να ειναι καλυτερη. Οκ ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom