You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλικάκι !!! Σοβαρά τώρα που εισαι ??? Αθήνα ή Θεσ/νίκη??? ή κάπου αλλού ???
Γυρναω την κυριακη Αθηνα
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τελικα ο συναγωνιστης πεθανε σημεραΓιασου βρε Αλικακηηηηηη!!!!!
Τα εμαθες???? Μια Μουτζα προχθες εκανε μουτζο σε καποιον με τα δοντια της!!!!!
Φιλετακη του το εκανε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
πω πω... φαντασου δεν την πανε στη ζουγκλα εξορια με τους Κανιβαλους αντε... παει ο ανθρωπος..Τελικα ο συναγωνιστης πεθανε σημερα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θελη τωρα δαγκωμα γερο τις ρωγες και την κλειτοριδα να δουμε ποσο το αντεχειπω πω... φαντασου δεν την πανε στη ζουγκλα εξορια με τους Κανιβαλους αντε... παει ο ανθρωπος..
Τετοια απογνωση πια?? Που πηγαν οι αντρες καλε για να πανε φανταροι??? Περνουν και τις Τρανς τωρα??? Αλοιμονο σας....
Αντε να δω και την Αλικη στο Ναυτικο τιποτα αλλο δεν θελω...
Δανάη εσυ που υπηρέτησες?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Στο Γερμανικο Στρατο.... Μαζη με το Χιτλερ....Δανάη εσυ που υπηρέτησες?
Δεν υπηρετησα εγω... Πηγα.. εκατσα μερικες μερες.. οχι μεσα... σε ξενοδοχειο εβγαινα καθε βραδυ με τα τζιπακια του Στρατου βολτα και τους αξιωματικους.. περασα τελεια παντως.. και αλληλογραφουσαμε με τα παιδια για πολυ καιρο.. ηταν σουπερ hotyan αληθεια ... και ηταν και γαμο τους αντρες ολοι τους...
Στο Γερμανικο Στρατο.... Μαζη με το Χιτλερ....
Δεν υπηρετησα εγω... Πηγα.. εκατσα μερικες μερες.. οχι μεσα... σε ξενοδοχειο εβγαινα καθε βραδυ με τα τζιπακια του Στρατου βολτα και τους αξιωματικους.. περασα τελεια παντως.. και αλληλογραφουσαμε με τα παιδια για πολυ καιρο.. ηταν σουπερ hotyan αληθεια ... και ηταν και γαμο τους αντρες ολοι τους...
Σου φορέσαν άρβυλα?
Θα πήρες και πολλα παράσημα φαντάζομαι! ;)
Δανάη εσυ που υπηρέτησες?
Στα...τεθωρακισμένα!!!
Επισκέπτης
Πουλαδερός ήταν!Στα...τεθωρακισμένα!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αρβυλα η γοβες παρασημα πρεπη να πηρες πολλα οταν εισαι στην πρωτη γραμμηΣου φορέσαν άρβυλα?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..Σου φορέσαν άρβυλα?
Παρασημα??? Ουτε η Βεμπο να ημουνα...
Πηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..
Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ωχ τα τρελανες τα παιδια φανταζομαι τι θα γινοταν μετα ολοι με τον στο χεριΠηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παντως εχω γνωριση καταπληκτικους ανθρωπους στη ζωη μου και εχω μαθη παρα πολλα απο αυτους που μου ειναι πολυ χρησιμα στη ζωη μου.. hotyan μου
Επισκέπτης
- Βαγγέλης Τραμπάκουλας!Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω....
- Παρούσα!
Πήδησες κανένα φασίστα καυλιάρα μου?Πηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..
Δεν πιστευω να σου έκαναν το τσουτσούνι σου σαπούνι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις