Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Αλικάκι !!! Σοβαρά τώρα που εισαι ??? Αθήνα ή Θεσ/νίκη??? ή κάπου αλλού ???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιασου  βρε  Αλικακηηηηηη!!!!!
Τα εμαθες????  Μια Μουτζα προχθες εκανε μουτζο σε καποιον με τα δοντια της!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλετακη του το εκανε...  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα ο συναγωνιστης πεθανε σημερα :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πω πω... φαντασου   δεν την πανε στη ζουγκλα εξορια με τους Κανιβαλους αντε... παει ο ανθρωπος..
Θελη τωρα δαγκωμα γερο τις ρωγες και την κλειτοριδα να δουμε ποσο το αντεχει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Τετοια απογνωση πια?? Που πηγαν οι αντρες καλε για να πανε φανταροι??? Περνουν και τις Τρανς τωρα??? Αλοιμονο σας....
Αντε να δω και την Αλικη στο Ναυτικο τιποτα αλλο δεν θελω... :2funny:

Δανάη εσυ που υπηρέτησες?  :)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη εσυ που υπηρέτησες?  :)
Στο Γερμανικο Στρατο.... Μαζη με το Χιτλερ.... :2funny: :2funny:
Δεν υπηρετησα εγω... Πηγα.. εκατσα μερικες μερες.. οχι μεσα... σε ξενοδοχειο εβγαινα καθε βραδυ με τα τζιπακια του Στρατου βολτα και τους αξιωματικους.. περασα τελεια παντως.. και αλληλογραφουσαμε με τα παιδια για πολυ καιρο.. ηταν σουπερ hotyan αληθεια ... και ηταν και γαμο τους αντρες ολοι τους...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Στο Γερμανικο Στρατο.... Μαζη με το Χιτλερ.... :2funny: :2funny:
Δεν υπηρετησα εγω... Πηγα.. εκατσα μερικες μερες.. οχι μεσα... σε ξενοδοχειο εβγαινα καθε βραδυ με τα τζιπακια του Στρατου βολτα και τους αξιωματικους.. περασα τελεια παντως.. και αλληλογραφουσαμε με τα παιδια για πολυ καιρο.. ηταν σουπερ hotyan αληθεια ... και ηταν και γαμο τους αντρες ολοι τους...

Σου φορέσαν άρβυλα?
Θα πήρες και πολλα παράσημα φαντάζομαι!  ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σου φορέσαν άρβυλα?
Θα πήρες και πολλα παράσημα φαντάζομαι!  ;)
Πηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..
Παρασημα???  Ουτε η  Βεμπο  να ημουνα...  :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πηγα σαν Τρανς και δεν φορεσα αρβυλα αλλα πηγα με μινι φουστιτσα καλοκαιρη πεδιλακι μαυρισμενη και ειχε μαζευτη ολο το στρατοπαιδο εκεινη τη μερα νομιζαν οτι ειχα καποιον εκει που υπηρετη..

Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ωχ τα τρελανες τα παιδια φανταζομαι τι θα γινοταν μετα ολοι με τον  :bigdick:στο χερι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως εχω γνωριση καταπληκτικους ανθρωπους στη ζωη μου και εχω μαθη παρα πολλα απο αυτους που μου ειναι πολυ χρησιμα στη ζωη μου.. hotyan μου

Επισκέπτης
Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
- Βαγγέλης Τραμπάκουλας!

- Παρούσα!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Πήδησες κανένα φασίστα καυλιάρα μου?  :rockon:
Δεν πιστευω να σου έκαναν το τσουτσούνι σου σαπούνι!  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom