Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως καλο ειναι να μην θυγομε ονοματα οπως τα παραπανω  γιατι δεν ειναι ωραιο να σχολιαζομε τα ατομα που βρισκομαστε...  δεν ενδιαφερη το κοσμο νομιζω και καλο ειναι να ειμαστε λιγο διακριτικοι... και ο Τονιβεν Εξαφανιστηκε απο δω μεσα μετα απο διαφορα σχολια αρνητικα...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οκ αφου ειναι φιλος σου..... απλα δεν μου αρεσουν οι παρεξηγησεις

τραστ με...δεν θα σε αφήσω ακάλυπτη...είμαστε φίλοι απο τα αθλητικά...μη μασάς...και μη μπαίνεις σε αυτή τη λογική...δεν τα λέω για όποιον και όποιον...τα λέω εκεί που ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθούν...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τραστ με...δεν θα σε αφήσω ακάλυπτη...εχουμε σχεση τα δυο μας...μη μασάς...και μη μπαίνεις σε αυτή τη λογική...δεν τα λέω για όποιον και όποιον...τα λέω εκεί που ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθούν...
οκ εγινε βρε.......

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα κούκλες και από εμένα !!! Δανάη το πήρα το μυνηματάκι σου και μόλις θα είμαι εύκαιρος θα σου τηλεφωνήσω!!!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καποια τρανσ κελλυ απο αθηνα ,βρισκεται βολο μου ειπε 90 ευρω για 2 ωρεσ  .ξερει κανεισ κατι μπορει κανενασ να βοηθησει.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καποια τρανσ κελλυ απο αθηνα ,βρισκεται βολο μου ειπε 90 ευρω για 2 ωρεσ  .ξερει κανεισ κατι μπορει κανενασ να βοηθησει.
αναλογα πια κελλυ ειναι γιατι αθηνα γνωστες τραβεστι με το ονομα κελλυ υπαρχουν αρκετες και η μια ειναι με  μουνι  :think: :think: :think:παντος το μονο συγουρο ειναι οτι στο βολο δεν υπαρχουν μη χειρουργιμενες

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το τηλ τελειονει σε 96 εχει πολλα 6αρια.την ξερεισ σε βοηθαει αυτο καθολου.

Επισκέπτης
πιτσιλιετε καποια κελυ σε μπουρδελακι τισ πορνοdisneyland(μεταξουργιο) αλλα δε ξερο κατα ποσο αντιστιχοι σε αυτιν που ροτασ εσι μιστι μου! :rockon:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επισησ μου ειπε οτι ειναι κοκινομμαλα 25 ετον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom