Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πήδησες κανένα φασίστα καυλιάρα μου?  :rockon:
Δεν πιστευω να σου έκαναν το τσουτσούνι σου σαπούνι!  :think:
Τι λες?? Εμενα με αγαπανε αυτοι... Στο κρεβατι ολοι το ιδιο ειμαστε... καυλωνουμε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???

Επισκέπτης
Δανάη στην ορκωμοσία! :grin:

epoca.6.5.08.jpg

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Έπρεπε οι περισσότεροι απο εδώ να είναι πέρσι στο Τραβέλια με προσόντα για να βγάλουν γούστα! :rockon:
Εχουν ολοι κατι γουστα εδω... ανωμαλοι εντελως.. αφου σκοπευω να ανοιξω καινουργιο σιτε που να λεει υπαρχη καποιος με φυσιολογικα γουστα στο κρεβατι εδω μεσα???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???
Οταν υπηρετουσα μαζευοτανε οι gay και οτι αλλο θες εξω απο το στρατοπεδο και μας περιμενανε ποτε θα βγουμε γινοτανε χαμος

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.959
Πόντοι
606
επομενως,περασες με επιτυχια το τεστ του κωλοβυθομετρου κι εκανες κανονικα θητεια? :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα σου εφυγε ο σβέρκος απο την κονόμα!!
Υπαρχουν στιγμες hotyan μου που απλα απολαμβανης οταν υπαρχουν υπεροχα πλασματα και δεν σκεφτομε αυτο καθολου... Η Ελλαδα εχη τους πιο ωραιους αντρες της Ευρωπης... ας κανουμε κατι γιαυτο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
επομενως,περασες με επιτυχια το τεστ του κωλοβυθομετρου κι εκανες κανονικα θητεια? :grin:
Δεν μας περνουν εμας βρε.. τι θητεια?? Απλα πηδηχτηκα με αυτους που γουσταρα εκανα και τις διακοπες μου και εφυγα  καλα δεν εκανα??

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν μας περνουν εμας βρε.. τι θητεια?? Απλα πηδηχτηκα με αυτους που γουσταρα εκανα και τις διακοπες μου και εφυγα  καλα δεν εκανα??
Καλα εκανες,γιατι και εσυ να μην ηθελες να πηδηχτης παλι θα σε πηδουσανε αυτος ο αγραφος νομος ισχυει στον στρατο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα εκανες,γιατι και εσυ να μην ηθελες να πηδηχτης παλι θα σε πηδουσανε αυτος ο αγραφος νομος ισχυει στον στρατο
Αντε να δουνε και οι γκεησες εκει μεσα και λιγο ψαχνο... Πειτε μας μια εμπειρια σας στο στρατο... Το βραδυ που κοιμοσασταν δεν σας σηκωναν την κουβερτουλα να κοιτανε κρυφα το κολαρακη σας??? Και εσεις κανατε δηθεν οτι κοιμοσασταν??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.388
Πόντοι
22.785
Αντε να δουνε και οι γκεησες εκει μεσα και λιγο ψαχνο... Πειτε μας μια εμπειρια σας στο στρατο... Το βραδυ που κοιμοσασταν δεν σας σηκωναν την κουβερτουλα να κοιτανε κρυφα το κολαρακη σας??? Και εσεις κανατε δηθεν οτι κοιμοσασταν??
ti kaνισ κοπελα μου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom