DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ε γιαυτο πηγα για το χαβαλε και να περασουμε ομορφα... Καθε μερα τους συμβαινη αυτο νομιζετε??Ωχ τα τρελανες τα παιδια φανταζομαι τι θα γινοταν μετα ολοι με τον στο χερι
Ε γιαυτο πηγα για το χαβαλε και να περασουμε ομορφα... Καθε μερα τους συμβαινη αυτο νομιζετε??Ωχ τα τρελανες τα παιδια φανταζομαι τι θα γινοταν μετα ολοι με τον στο χερι
Το περιμενα....- Βαγγέλης Τραμπάκουλας!
- Παρούσα!
Τι λες?? Εμενα με αγαπανε αυτοι... Στο κρεβατι ολοι το ιδιο ειμαστε... καυλωνουμε...Πήδησες κανένα φασίστα καυλιάρα μου?
Δεν πιστευω να σου έκαναν το τσουτσούνι σου σαπούνι!
Έπρεπε οι περισσότεροι απο εδώ να είναι πέρσι στο Τραβέλια με προσόντα για να βγάλουν γούστα!Το περιμενα....
Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???Δεν πιστεύω να είχες τίποτα...σεξουαλικές παρενοχλήσεις με τέτοιο ντύσιμο???Και που να φαντάζονταν οι κακόμοιροι την σκηνή που θα έβγαζες το φουστανάκι και θα πέταγες την μαλαπέρδα έξω....
Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???
Θα σου εφυγε ο σβέρκος απο την κονόμα!!Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???
Εχουν ολοι κατι γουστα εδω... ανωμαλοι εντελως.. αφου σκοπευω να ανοιξω καινουργιο σιτε που να λεει υπαρχη καποιος με φυσιολογικα γουστα στο κρεβατι εδω μεσα???Έπρεπε οι περισσότεροι απο εδώ να είναι πέρσι στο Τραβέλια με προσόντα για να βγάλουν γούστα!
Οταν υπηρετουσα μαζευοτανε οι gay και οτι αλλο θες εξω απο το στρατοπεδο και μας περιμενανε ποτε θα βγουμε γινοτανε χαμοςΣιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???
επομενως,περασες με επιτυχια το τεστ του κωλοβυθομετρου κι εκανες κανονικα θητεια?Σιγα μην ειχαν προβλημα.... εκει μεσα μολις καταλαβουν οτι υπαρχη gay θελουν ολοι να τον πηδηξουν εμενα θα αφηναν???
Υπαρχουν στιγμες hotyan μου που απλα απολαμβανης οταν υπαρχουν υπεροχα πλασματα και δεν σκεφτομε αυτο καθολου... Η Ελλαδα εχη τους πιο ωραιους αντρες της Ευρωπης... ας κανουμε κατι γιαυτο...Θα σου εφυγε ο σβέρκος απο την κονόμα!!
Δεν μας περνουν εμας βρε.. τι θητεια?? Απλα πηδηχτηκα με αυτους που γουσταρα εκανα και τις διακοπες μου και εφυγα καλα δεν εκανα??επομενως,περασες με επιτυχια το τεστ του κωλοβυθομετρου κι εκανες κανονικα θητεια?
-στο στρατο με φωναζαν σουζι καραμητρου
- Παρούσα!
Καλα εκανες,γιατι και εσυ να μην ηθελες να πηδηχτης παλι θα σε πηδουσανε αυτος ο αγραφος νομος ισχυει στον στρατοΔεν μας περνουν εμας βρε.. τι θητεια?? Απλα πηδηχτηκα με αυτους που γουσταρα εκανα και τις διακοπες μου και εφυγα καλα δεν εκανα??
Αντε να δουνε και οι γκεησες εκει μεσα και λιγο ψαχνο... Πειτε μας μια εμπειρια σας στο στρατο... Το βραδυ που κοιμοσασταν δεν σας σηκωναν την κουβερτουλα να κοιτανε κρυφα το κολαρακη σας??? Και εσεις κανατε δηθεν οτι κοιμοσασταν??Καλα εκανες,γιατι και εσυ να μην ηθελες να πηδηχτης παλι θα σε πηδουσανε αυτος ο αγραφος νομος ισχυει στον στρατο
ti kaνισ κοπελα μου;;;Αντε να δουνε και οι γκεησες εκει μεσα και λιγο ψαχνο... Πειτε μας μια εμπειρια σας στο στρατο... Το βραδυ που κοιμοσασταν δεν σας σηκωναν την κουβερτουλα να κοιτανε κρυφα το κολαρακη σας??? Και εσεις κανατε δηθεν οτι κοιμοσασταν??
καλατρελομουμεσαεισαι???ti kaνισ κοπελα μου;;;
παντα ιμε μεσ εγο εσι μου καλιαρντερισκαλατρελομουμεσαεισαι???
θελωναπαιζωμαζησουκαιναειμαστεαγαπημενααγκαλιτσαπαντα ιμε μεσ εγο εσι μου καλιαρντερισ