Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εχω δουλιτσα θα σου ελεγα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καταρχην φιλια σε ολους....

Εχω κατι να πω και αν θελετε το περνετε στα σοβαρα αν θελετε οχι...

Το μπουρδελα ειναι ωραιο σιτε και θα θελαμε να παραμηνη ετσι ολοι μας.. Και απευθυνομε και στους μοντ και στον Αντισθενη...  Εχει καταντηση ενα τυπικοτατο σιτε με ενα τοσο πικαντικο ονομα..
Κριμα γιατι καποια μελη εδω βαζουν τα δυνατα τους να το ανεβασουν οσο μπορουν αλλα η ατμοσφαιρα εδω εχη γινη ιδιαιτερα βαρια...
Διοτι δεν εχετε αφηση τιποτα εδω να κανουμε πλακα πια και να περναμε λιγο χαλαρα και ομορφα να ξεφευγουμε απο τις δυσκολες μερες... Το εχετε βαρυνη πολυ το ολο θεμα και ο αλλος δεν εχει ενδιαφερον να γραψη κατι και να το επισκεφτη η να γελαση εστω... Εχουμε γινη ενα τυπικο σιτε και πολλα μελη δεν βλεπω να εμφανιζονται πια..
Το οτι που θα βρη καποιος την καθε κοπελα δεν ενδιαφερη ολους.. Οι περισοτεροι μπαινουν για να χαλαρωσουν και οχι για να βρουν κοπελα απαραιτητα ουτε Στουντιο.. Ιμπλις εσυ κανης οτι μπορεις βλεπω αλλα δεν....
Αν θελετε το ακουτε ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ευχαριστω καρδουλα μου,
να εισαι παντα καλα!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Την αληθεια ειπα οπως εχει... μη με ευχαριστης..
Καλα εκανες και την ειπες,και προχθες που ελεγες δεν θελετε τραβελια και ολο εδω ειστε ημουν ο μονος που ειπα ειμαστε για τον χαβαλε να ξεγευγουμαι λιγο απο τις σκοτουρες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και ειναι ανεπιτρεπτο να βλεπω τον Ιμπλις να ειναι warned μετα απο τοσα που εχει προσφερη εδω μεσα ολα αυτα τα χρονια τουλαχιστον λιγο σεβασμο... Ειναι ατομο αξιοσεβαστο απο ολους.. και την επιτυχια του σιτε την οφειλετε κατα ενα σημειο και σε αυτον.... αυτα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Και ειναι ανεπιτρεπτο να βλεπω τον Ιμπλις να ειναι warned μετα απο τοσα που εχει προσφερη εδω μεσα ολα αυτα τα χρονια τουλαχιστον λιγο σεβασμο... Ειναι ατομο αξιοσεβαστο απο ολους.. και την επιτυχια του σιτε την οφειλετε κατα ενα σημειο και σε αυτον.... αυτα..
Δεν εχω να κανω κανενα σχολιο για την προειδοποιηση
που εχω, καταλαβαινω ποιο ειναι το οριο και ειναι ενας ωραιος τροπος
για τον Αντισθενη, που φυσικα διχως εκεινον δε θα μπορουσαμε να μιλαμε τωρα,
να σου πει που πρεπει να σταματησεις...
Τελος θελω να πω πως υπαρχουν παρα πολλα παιδια με αναλογη και μεγαλυτερη προσφορα απο εμενα. Σεβασμος λοιπον σε ολους.
Ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες στιγμες μας.
Το θεμα ειναι να ειμαστε μια ωραια παρεα, διχως πισωπλατα μαχαιρωματα και ανουσιες διαμαχες.
Το bourdela.tv εχει χωρο για καθε αποψη, και το εχει αποδειξει αυτο σε βαθος χρονου.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οσο για τη Λιλα μας αν ηθελαν θα μπορουσαν να σβησουν ολες τις φωτος της και να της στηλουν προειδοποιηση να μην ξαναποσταρη φωτος εδω αφου απαγορευετε δεν χρειαζοταν να της σβησουν ολο το θρεντ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Οσο για τη Λιλα μας αν ηθελαν θα μπορουσαν να σβησουν ολες τις φωτος της και να της στηλουν προειδοποιηση να μην ξαναποσταρη φωτος εδω αφου απαγορευετε δεν χρειαζοταν να της σβησουν ολο το θρεντ...
ακριβως αυτο ειπα!!!!
να μαθει να κρυβει τα προσωπα,
αν θελει να βαζει τοσο προκλητικες φωτογραφιες!!!
σε καθε σοβαρο σάιτ ευρειας εμβελειας ετσι θα γινοταν,
πιστευω πως ηδη εχουμε κωλυσιεργησει στο θεμα αυτο,
οσο συντηρητικη κι αν ακουγεται η αποψη μου!!!!
αλλωστε υπαρχουν σάιτ γνωριμιων ,
οπως για παραδειγμα το adult.gr ,
τα οποια εξυπηρετουν ακριβως αυτο το σκοπο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κριμα παντως γιατι ηταν 200 σελιδες γελιου... σβηστηκαν σε ενα λεπτο..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Κριμα παντως γιατι ηταν 200 σελιδες γελιου... σβηστηκαν σε ενα λεπτο..
Αυτο λεω Δαναη μου ,
αν και δεν ειχα προσεξει οτι σβηστηκαν.
Μπορει να συμμετεχει αλλα να συμμορφωνεται με τουςwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2.0] κανονες λειτουργιας του φορουμ[/url].

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

ΠΟΙΟΣ? ΤΙ? σβησανε το θρεντ ααααααα ???????????
αυτο -αν οντως εγινε- ειναι πραξικοπημα!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνα με ελεγχομενες πληροφοριες θα ανεβασει νεο θρεντ ο πιρφορος,
οπου εκτος της λιλας,
θα συμμετεχουν ο ταρατσα με τον αναλ-πριζον
[move] :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
[/move]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν δω τον Ταρατσα με χαβανεζικη φουστα θα συμετασχω.... αλλιως θα φωναξω ενυσχησεις βαρυ πυροβολικο πες του... Την Βαλεντινα μας.... ας κανονιση λοιπον...  Και Λιλα σε θελω παρον... βρηκα διακοσμητη Μπουκαλιων απο καλη Καβα.. και θελω και τον amjik για οπισθοπαρκαρισμα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                                  αυτος εδω που εχει χαθει τοσο καιρο????

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 21

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα ειμαι μωρο μου... Καλησπερα.. προσπαθω να τους οργανωσω δεν καταλαβαινουν τιποτις.. πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ που θα πεφτη πολυ γελιο ομως... το ψαχνουμε...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αααααα εχεισ ορεξη θα πηγαν καλα οι δουλειεσ σημερα.θα γεμισε το θερμοκηπιο αγγουριαααα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom