DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εχω δουλιτσα θα σου ελεγα...
αγαπη μου!!!!Βαλτον να κανη παρεα με την Λιλα μας 24 ωρες να εξιλεωθω... να δεις το ξανακανη μετα???
Θες να αυτοκτονιση?? Καλυτερα την Λιλα...πες μου ΤΙ θελεις να του κανω..
να του ριξω ''πορτα'' απ ολα τα μασατζιδικα ????
Την αληθεια ειπα οπως εχει... μη με ευχαριστης..ευχαριστω καρδουλα μου,
να εισαι παντα καλα!!!
Καλα εκανες και την ειπες,και προχθες που ελεγες δεν θελετε τραβελια και ολο εδω ειστε ημουν ο μονος που ειπα ειμαστε για τον χαβαλε να ξεγευγουμαι λιγο απο τις σκοτουρεςΤην αληθεια ειπα οπως εχει... μη με ευχαριστης..
Δεν εχω να κανω κανενα σχολιο για την προειδοποιησηΚαι ειναι ανεπιτρεπτο να βλεπω τον Ιμπλις να ειναι warned μετα απο τοσα που εχει προσφερη εδω μεσα ολα αυτα τα χρονια τουλαχιστον λιγο σεβασμο... Ειναι ατομο αξιοσεβαστο απο ολους.. και την επιτυχια του σιτε την οφειλετε κατα ενα σημειο και σε αυτον.... αυτα..
ακριβως αυτο ειπα!!!!Οσο για τη Λιλα μας αν ηθελαν θα μπορουσαν να σβησουν ολες τις φωτος της και να της στηλουν προειδοποιηση να μην ξαναποσταρη φωτος εδω αφου απαγορευετε δεν χρειαζοταν να της σβησουν ολο το θρεντ...
Αυτο λεω Δαναη μου ,Κριμα παντως γιατι ηταν 200 σελιδες γελιου... σβηστηκαν σε ενα λεπτο..
Οσο για τη Λιλα μας αν ηθελαν θα μπορουσαν να σβησουν ολες τις φωτος της και να της στηλουν προειδοποιηση να μην ξαναποσταρη φωτος εδω αφου απαγορευετε δεν χρειαζοταν να της σβησουν ολο το θρεντ...
θα εμφανιστει ξαφνικα...αυτος εδω που εχει χαθει τοσο καιρο????