τι χαμπαρια καλε?γεια σου μητσο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι χαμπαρια καλε?γεια σου μητσο
καλα μωρη μουτζα..τι χαμπαρια καλε?
Ελεησε με Δεσποτα κατα το μεγα Ελεος σου.... Παπα μου μου ελυψες τοσο καιρο γιατι μας εχεις στο φτυσιμο?? Ψυχες ειμαστε και εμεις ...καλα μωρη μουτζα..![]()
τσκ τσκ τσκ αγιος ανθρωπος...καλα μωρη μουτζα..![]()
ποιο φτυσιμο ????Ελεησε με Δεσποτα κατα το μεγα Ελεος σου.... Παπα μου μου ελυψες τοσο καιρο γιατι μας εχεις στο φτυσιμο?? Ψυχες ειμαστε και εμεις ...
εεεε.. σορυ, εγκώ ντεν γκζέρει τίπουτις..Παπα μου θελω εξορκισμο.... Και εσυ εισαι μανα σε αυτα....
Εσυ μην γελας αντε γιατι εχω για τη γουνα σου....σε καλο μας!!!![]()
![]()
![]()
τι εκανα Δαναη μου?Εσυ μην γελας αντε γιατι εχω για τη γουνα σου....![]()
![]()
![]()
πιο τεκνο απο εμενα αποκλειεται!!!Παπα με παρακολουθει και μολις βλεπει οτι μιλαω με κανενα τεκνο παρεμβαινη και θελει να αλαξω φορουμ αααααααα το ειπα.....
πες μου ΤΙ θελεις να του κανω..Παπα με παρακολουθει και μολις βλεπει οτι μιλαω με κανενα τεκνο παρεμβαινη και θελει να αλαξω φορουμ αααααααα το ειπα.....
Παπα με παρακολουθει και μολις βλεπει οτι μιλαω με κανενα τεκνο παρεμβαινη και θελει να αλαξω φορουμ αααααααα το ειπα.....
Βαλτον να κανη παρεα με την Λιλα μας 24 ωρες να εξιλεωθω... να δεις το ξανακανη μετα???πες μου ΤΙ θελεις να του κανω..
να του ριξω ''πορτα'' απ ολα τα μασατζιδικα ????