Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο πουτσαροσ και ο μουναροσ τα 2 μεγαλα κρατη.εκαναν επανασταση επανο στο κρεβατι.και νικησε ο πουτσαροσ και πηρε το βραβειο.και εσκισε το μουναρο στααα δδυυυυυυοοοοο.πωπω εματα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δωσεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
.                       
funny.gif
δαναη αφησε το λαγο μου υσηχο :2funny: :2funny:  θα σε  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:βρες δικο σου λαγο αντε πια

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο πουτσαροσ και ο μουναροσ τα 2 μεγαλα κρατη.εκαναν επανασταση επανο στο κρεβατι.και νικησε ο πουτσαροσ και πηρε το βραβειο.και εσκισε το μουναρο στααα δδυυυυυυοοοοο.πωπω εματα.
τις πουτσας του το μακρος ειναι 29 cm και σενα το λαριγγι σου ειναι 19cm..μην φοβασε αν σε πληγωσει και ελαφρως σε ξεχιλωσει γιατι μετα θα χεις φωνη σαν τη δεσπηνα βανδη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συλβια τι κανεισ ομορφια μου ο κωστασ ειμαι που λεγαμε να ανεβεισ θεσσαλονικη ,βρικεσ καποιο σπιτι η ακομα τιποτα.σε ξερο απο αλλη σελιδα.φυλλακια πολλα να σε καλα μανναρι μου.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
συλβια τι κανεισ ομορφια μου ο κωστασ ειμαι που λεγαμε να ανεβεισ θεσσαλονικη ,βρικεσ καποιο σπιτι η ακομα τιποτα.σε ξερο απο αλλη σελιδα.φυλλακια πολλα να σε καλα μανναρι μου.
μπα ακομα τπτ κωστα μου  ακομα το ψαχνω.....αλλα αυτα θα τα πουμε στο τηλεφωνο.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                Προς το παρον ας δουμε το νεο μακιγιαζ για το 2009
                  Προσεξατε ρογουλα ετοιμη να βγει???

419d.jpg

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει μορακι μου.ελα στην θασσαλονικη σε ενα οραιο νικη ναγινει χαμολικηηηηηηη.
Κώδικας:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μα και αυτο το δαναικη ειναι οπωσ το μελακι.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αλλο που δεν ηθελα ,μακαρι να κολυσω σα αυτο το μελλι,να μην με ξεκολαν ουτε οι αγγελοι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αλλο που δεν ηθελα ,μακαρι να κολυσω σα αυτο το μελλι,να μην με ξεκολαν ουτε οι αγγελοι.
εδω η Συλβια εχει πολλα μελια να σου δωση  οσα θες... και ειναι και βιολογικα.. με ελαφρα λυπαρα..

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αχ αυτη η δαναη μου χει παρει την ψυχη,μα και αυτο το συλβιακι μου χει παρει το καρδακι......να στε καλα παντα κουκλεσ μου πολλα φυλλακια και στα 2 τα μορακια.οπου και ναστε να περνατε καλα παντα υγεια πανο απο ολλα, ειμαι διπλα στο τζακι και περναο τελεια μαζι σασ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom