Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι ξεπετες πανε στην κολαση της αδιαφοριας μας.μην ασχολεισαι με την σαπια κωλογρια ξεπετα....αστην εχει και αυτη τα δικα της δεν μπορει να καυλωσει κιολας...αστα να πανε

Επισκέπτης
κωλόγρια λέει χαχα τι γελοία!! όσο για το αν καυλώνω...duracell είμαι!!! δεν καυλώνω με θηλυπρεπείς όπως εσύ placebo..αν και ΑΜΦΙΒΑΛΩ ότι έχεις έρθει ως πελάτης γιατί είσαι τραβέλι και φαίνεται απο τη κακιά που βγάζεις σε ΟΛΑ τα γραφόμενα σου χρυσή μου..

:o
οι ξεπετες πανε στην κολαση της αδιαφοριας μας.μην ασχολεισαι με την σαπια κωλογρια ξεπετα....αστην εχει και αυτη τα δικα της δεν μπορει να καυλωσει κιολας...αστα να πανε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
κωλόγρια λέει χαχα τι γελοία!! όσο για το αν καυλώνω...duracell είμαι!!! δεν καυλώνω με θηλυπρεπείς όπως εσύ placebo..αν και ΑΜΦΙΒΑΛΩ ότι έχεις έρθει ως πελάτης γιατί είσαι τραβέλι και φαίνεται απο τη κακιά που βγάζεις σε ΟΛΑ τα γραφόμενα σου χρυσή μου..

:think: Πίνεις viagres μωρό?

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

καλα οτι και να μαι για σενα μου ειναι αδιαφορο οπως και στους υπολοιπους....παντως ξερουμε καλα και οι 2 αν ειμαι αυτο που λες η οχι οπως ξερουμε και οι 2 αλλα και ολοι οι υπολοιποι πως εσυ εισαι μια απατεωνησα ξεπετα που πασχιζει να κοροιδεψει ξανα τον κοσμο....δεν τσιμπαμε πια κωλογρια....ειδες η οικονομικη κριση εχει και τα καλα της....θα δουλευουν πλεον οσοι αξιζουν.....καλη καρτα ανεργειας απατεωνησα

Επισκέπτης
δεν είμαι απατεώνισσα και ποτέ δεν θα γίνω.. λες ψέματα..δεν έχω ανάγκη να κοροϊδέψω κανέναν..τη μπάζα μου την έχω κάνει χαζούλα.. είσαι αναξιόπιστη ότι και αν λες.. βγες με τη φώτο σου όπως βγαίνω εγώ και είμαι φυσικό πρόσωπο και όχι φάντασμα όπως εσύ..
καλά Χριστούγεννα σε όλους....... <3

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...και για να προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το πέπλο του μυστηρίου για το ποιά έιναι τέλος πάντων η κοπέλα που πήγε και συνεργάστηκε με την gillian....στα μηνύματα "του" ο makistslover αναφέρεται αρνητικά σε dανάη, αγάπη, ντέζυ, και χουανίτα κυρίως....αν λάβω υπόχιν τα περί πολυετής φιλίας και τοπ τρανς κοπέλας μάλλον προς την δανάη το βλέπω, αν και δεν την έχω την δανάη για ντουέτα...καμιά ιδέα κανείς??

πήγε να κατηγορήσει Gillian, Έλενα και να το παίξει έξυπνη ότι και καλά ξέρει το πραγματικό της όνομα... Αγαπητή μου εμείς ξέρουμε και το πραγματικό σου όνομα και της Ελευθερίας (Gillian, Ελενα, Εμμανουέλας) και συμφωνώ ότι έχει δημιουργήση αρκετά προφίλ αλλά και συ δεν πας πίσω...!!! Ολόκληρα εγκομια γράφεις για την πάρτυ σου και αποκαλύσε τοπ τρανς... Μην λες μαλακίες... Εσύ και η φίλη σου εδώ και χρόνια δημιουργήτε ψέυτικα προφίλ για αυτοδιαφήμιση... Στο ίδιο καζάνη βράζετε...  

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Αλήθεια σου λέει ΚΟΛΩΓΡΙΑ ΕΙΣΑΙ και ΔΕΝ καυλώνεις ... σε δοκιμάσαμε και ξέρουμε... μια ΚΟΛΩΓΡΙΑ ΞΕΠΕΤΑ..

Επισκέπτης
Αλήθεια σου λέει ΚΟΛΩΓΡΙΑ ΕΙΣΑΙ και ΔΕΝ καυλώνεις ... σε δοκιμάσαμε και ξέρουμε... μια ΚΟΛΩΓΡΙΑ ΞΕΠΕΤΑ..

μούσια η για στο πω στη γλώσσα μας "Μ Ο Υ Σ Α Ν Τ Α"...ούτε καν με δοκίμασες όλα τα λες για να συκοφαντήσεις καημενούλα..
είσαι μυθομανείς φαίνεται από τα λεγόμενα σε όλα τα γραπτά σου οτι είσαι μια καταδικασμένη τράνς που δεν έχει ζωή.. έχεις πολλά προφίλ και το παίζεις πελάτης εδώ μέσα και το χόμπι σου είναι να μας θάβεις, τέτοια κατάντια είσαι...έχεις ταλέντο στη μυθοπλασία αξιοποίησε το σε κάτι πιο ουσιώδες..γράψε..πχ.  "οι αλήθειες και οι μύθοι της περούκας"  καλή ιδέα.. ε..
όσο για την ηλικία μου είμαι νεότατη και νεότερη από εσένα ειδικά.. γιαυτό κοίτα τη καμπούρα σου φάντασμα γιατί δεν έχεις καμία υπόσταση ανώνυμα.. δε σε πιστεύει κανείς όσο και να χτυπάς τον άσχημο κώλο σου κάτω.

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μούσια η για στο πω στη γλώσσα μας "Μ Ο Υ Σ Α Ν Τ Α"...ούτε καν με δοκίμασες όλα τα λες για να συκοφαντήσεις καημενούλα..
είσαι μυθομανείς φαίνεται από τα λεγόμενα σε όλα τα γραπτά σου οτι είσαι μια καταδικασμένη τράνς που δεν έχει ζωή.. έχεις πολλά προφίλ και το παίζεις πελάτης εδώ μέσα και το χόμπι σου είναι να μας θάβεις, τέτοια κατάντια είσαι...έχεις ταλέντο στη μυθοπλασία αξιοποίησε το σε κάτι πιο ουσιώδες..γράψε..πχ.  "οι αλήθειες και οι μύθοι της περούκας"  καλή ιδέα.. ε..
όσο για την ηλικία μου είμαι νεότατη και νεότερη από εσένα ειδικά.. γιαυτό κοίτα τη καμπούρα σου φάντασμα γιατί δεν έχεις καμία υπόσταση ανώνυμα.. δε σε πιστεύει κανείς όσο και να χτυπάς τον άσχημο κώλο σου κάτω.

Oλοι για σένα εδω μέσα είναι αποτυχημένες άσχημες καημενούλες τραβεστί
Γιατί έχεις αυτή την εμμονή την στιγμή ΕΣΥ δημιούργησες την κατάντια σου;
Ναι σε επισκέφτηκα μια φορά και το μετάνιωσα...
... ευτυχώς που δεν είμαι ο ΜΟΝΟΣ που λέω για εσένα την ΑΛΗΘΕΙΑ!
Για μένα ΕΣΥ πλέον είναι ένα παρελθόν...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τραβελλιοτραβήγματα!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εκσυγχρονισμος στην πραξη  :2funny:

nikos733

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια,κανα μπαράκι με τραβελάκια παίζει σαλονικη ?

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπον παιδες χτες στο BADOO βρηκα την teta trans 25.Το σκεφτομουν πολυ καιρο για να την  :knockinb: πεσανε τα σχετικα μηνυματα και τελικα δωσαμε ραντεβου στον χωρο της.Η κοπέλλα είναι πολύ όμορφη αδυνατη και πολυ καλη στο κρεβατι σιγουρα θα υπαρξει και δευτερος γυρος :pipa2:
και 50 μονο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Λοιπον παιδες χτες στο BADOO βρηκα την teta trans 25.Το σκεφτομουν πολυ καιρο για να την  :knockinb: πεσανε τα σχετικα μηνυματα και τελικα δωσαμε ραντεβου στον χωρο της.Η κοπέλλα είναι πολύ όμορφη αδυνατη και πολυ καλη στο κρεβατι σιγουρα θα υπαρξει και δευτερος γυρος :pipa2:
και 50 μονο
Εχει βυζάρες ή είναι κόντρα πλακέ? :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom