Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoco4

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
28
Πόντοι
0
Pyrgavlos τα ζητησα, και οχι ολα αλλα εστω ενα μερος αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη...

soufra lover

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
νομίζω geoco οτι η μαλακία έγινε όταν την είδες και δεν έφυγες καπάκια. αν τα δώσεις μετα τα ξεχνάς (απομάκρυνση απ'το ταμείο και τα σχετικά..)

ρε και να τα'χα για ξόδεμα, 150 εουρα ;;;; μου φαίνεται εντελώς παράλογο !! για ένα γαμήσι ;..

αν υπήρχε συνεννόηση "μαχητών", και συμφωνούσαμε όλοι να δίνουμε πχ. μαξ 50 έουρα - αναγκαστικά θα πέφταν οι τιμές... αλλά που τέτοιο πράμα στο γιουνανιστάν... ο καθένας την πάρτη του...  :(

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ε εντάξει ότι έγινε έγινε τώρα. Άλλη φορά φίλε μεταβολή κατευθείαν - τρεχάτε ποδαράκια μου κι έτσι. :2funny:

makistslονer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ειπα να δεχτω την προταση σημερα για συνεργασια διδυμο της gillian  η ελενας οπως εσεις την γνωριζεται γιατι εγω την γνωριζω με το πραγματικο της ονομα... δεχτηκα γιατι με την κριση απο οτι μου ειπε ισως ενα διδυμο πολυ καλο και δυνατο απο δυο πολυ τοπ τρανσ του χωρου εχει ζητηση... εφυγε τωρα πηγε στο ταχυδρομειο..αλλα εκανε μια βλακεια...ξεχασε τον υπολογιστη ανοιχτο και συνδεμενο στο συγκεκριμενο σαιτ με λογαριασμο makistslover...απο περιεργεια στην αρχη περιεργαστηκα λιγο τα σχολια της (ως makistslover) και το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν αρνητικα για αλλες και τα μονα θετικα ηταν για τον εαυτο της... αδιαφορο σκεφτηκα αφου το παιζει ανδρας εδω μεσα για να εξευτελιζει τις αλλες δικαιωμα της αλλα οταν εφτασα και στο σημειο που ειδα οτι κατηγορει και εμενα με τα χειροτερα ψεμματα σκεφτηκα αυτη ειναι η φιλια ετων? δεν ντρεπεται  λιγακι? μεσα απο τον λογαριασμο της λοιπον ( ως makistslover) για να μην υπαρχει κανενας που να το αμφισβητησει γραφω υπευθυνα οτι ο makistslover ειναι η gillian η ελενα...δεν θα της πω τιποτα οταν θα επιστρεψει..το μαθημα της το πηρε νομιζω και ολοι καταλαβαν... ολα τα σχολια του makistslover να θεωρηθουν ανυποστατα...απο την μια με καλεις ως τοπ τρανσ και ζητας την συνεργασια μου μπας και παρεις κανενα πελατη και απο την αλλη με κατηγορεις με ψευδωνυμο (makistslover)? οχι κουκλα μου σε ευχαριστω..θα μπορουσα και εγω να σε βρισω η να πω για σενα πολλα αλλα ειλικρινα δεν εχω να πω τιποτα γιατι αν εξαιρεσουμε τον χαρακτηρα σου την τεμπελια σου και την επι 24 ωρου βασεως βαρεμαρα σου εξωτερικα σε θεωρω ωραια και γιαυτο δεχτηκα να συνεργαστω μαζι σου ...δεν συνεργαζομαι με μπαζα αντρικες αβυζες οχι εμπορικες εμαι τοπ και θελω μονο τοπ...δεν θα σας πω ποια ειμαι γιατι δεν θελω διαφημιση δεν την χρειαζομαι ειδικα εγω...ευχαριστω ελενα η gillian η makistslover για ολα... εχεις μετρησει ποσους λογαριασμους εχεις εδω ποσους gillian ποσους makistslovers ποσους ελενα και ποσους αλλους με διαφορα ονοματα? σιγουρα οχι γιατι ποτε δεν εισουν καλη στο μετρημα γιαυτο και παντα απο τοτε που σε θυμαμαι τα οικονομικα σου ηταν χαλια και υπο του μηδενος... δεν ξερεις να μετρας

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ειπα να δεχτω την προταση σημερα για συνεργασια διδυμο της gillian  η ελενας οπως εσεις την γνωριζεται γιατι εγω την γνωριζω με το πραγματικο της ονομα... δεχτηκα γιατι με την κριση απο οτι μου ειπε ισως ενα διδυμο πολυ καλο και δυνατο απο δυο πολυ τοπ τρανσ του χωρου εχει ζητηση... εφυγε τωρα πηγε στο ταχυδρομειο..αλλα εκανε μια βλακεια...ξεχασε τον υπολογιστη ανοιχτο και συνδεμενο στο συγκεκριμενο σαιτ με λογαριασμο makistslover...απο περιεργεια στην αρχη περιεργαστηκα λιγο τα σχολια της (ως makistslover) και το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν αρνητικα για αλλες και τα μονα θετικα ηταν για τον εαυτο της... αδιαφορο σκεφτηκα αφου το παιζει ανδρας εδω μεσα για να εξευτελιζει τις αλλες δικαιωμα της αλλα οταν εφτασα και στο σημειο που ειδα οτι κατηγορει και εμενα με τα χειροτερα ψεμματα σκεφτηκα αυτη ειναι η φιλια ετων? δεν ντρεπεται  λιγακι? μεσα απο τον λογαριασμο της λοιπον ( ως makistslover) για να μην υπαρχει κανενας που να το αμφισβητησει γραφω υπευθυνα οτι ο makistslover ειναι η gillian η ελενα...δεν θα της πω τιποτα οταν θα επιστρεψει..το μαθημα της το πηρε νομιζω και ολοι καταλαβαν... ολα τα σχολια του makistslover να θεωρηθουν ανυποστατα...απο την μια με καλεις ως τοπ τρανσ και ζητας την συνεργασια μου μπας και παρεις κανενα πελατη και απο την αλλη με κατηγορεις με ψευδωνυμο (makistslover)? οχι κουκλα μου σε ευχαριστω..θα μπορουσα και εγω να σε βρισω η να πω για σενα πολλα αλλα ειλικρινα δεν εχω να πω τιποτα γιατι αν εξαιρεσουμε τον χαρακτηρα σου την τεμπελια σου και την επι 24 ωρου βασεως βαρεμαρα σου εξωτερικα σε θεωρω ωραια και γιαυτο δεχτηκα να συνεργαστω μαζι σου ...δεν συνεργαζομαι με μπαζα αντρικες αβυζες οχι εμπορικες εμαι τοπ και θελω μονο τοπ...δεν θα σας πω ποια ειμαι γιατι δεν θελω διαφημιση δεν την χρειαζομαι ειδικα εγω...ευχαριστω ελενα η gillian η makistslover για ολα... εχεις μετρησει ποσους λογαριασμους εχεις εδω ποσους gillian ποσους makistslovers ποσους ελενα και ποσους αλλους με διαφορα ονοματα? σιγουρα οχι γιατι ποτε δεν εισουν καλη στο μετρημα γιαυτο και παντα απο τοτε που σε θυμαμαι τα οικονομικα σου ηταν χαλια και υπο του μηδενος... δεν ξερεις να μετρας
Τι μαλακιες λες;Αφου το makistslονer  εχει μονο ενα μήνυμα ,αυτο που εγραψες εσυ!

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163

Τι επος ειναι παλι αυτο?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ε ρε γλεντια παλι

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πάλι διαδιχτυακό ξεμάλλιασμα ρε γαμώτο μου; :tickedoff: :boobies: :2funny:

supreme

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον,
Παιδια συναντησα τη Gillian εχ8ες και εχω να σας πω οτι απο τη τελευταια φορα που την ειδα εχει αλλαξει ριζικα.....
εχει κοψει το καπνισμα, ακολουθει αυστηρη διατροφη, παει γυμναστηριο και εχει κανει και γαμω τα κορμια, πιο θηλυκια απο ποτε με μαλι μεχρι το κωλο, επαθα σοκ!
σχεδον αβαφτη με δερμα απιστευτο.
Μου ειπε επισης οτι ετοιμαζει να βγαλει καινουρια σειρα φωτογραφιων σε καμια βδομαδα.
Ειναι η καλυτερη για μενα σε συνολο και εμπειρια και πανω απο ολα απιστευτη επαγγελματιας.
Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και ειδικα οταν εμεις οι "αγνωστοι" βαζουμε στο μικροσκοπιο χωρις ουσιαστικο λογο καποιες που αξιζουν πραγματικα.

καλα βλεπεις και τι τρωει ... τελος παντων πολυ διαφημιση για gillian apo makistslover...πολυ και υποπτη... τελικα αν ειναι αληθεια τι αλλο θα κανεις gillian... εγω προσωπικα ειμαι σε αυτους που δεν σε πιστευουν  με τιποτα πια...  ελεος

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
...και για να προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το πέπλο του μυστηρίου για το ποιά έιναι τέλος πάντων η κοπέλα που πήγε και συνεργάστηκε με την gillian....στα μηνύματα "του" ο makistslover αναφέρεται αρνητικά σε dανάη, αγάπη, ντέζυ, και χουανίτα κυρίως....αν λάβω υπόχιν τα περί πολυετής φιλίας και τοπ τρανς κοπέλας μάλλον προς την δανάη το βλέπω, αν και δεν την έχω την δανάη για ντουέτα...καμιά ιδέα κανείς??

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
καποια ορθογραφικα λαθακια με προβληματιζουν αλλιως θα ημουν 100% σιγουρος

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
...και για να προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το πέπλο του μυστηρίου για το ποιά έιναι τέλος πάντων η κοπέλα που πήγε και συνεργάστηκε με την gillian....στα μηνύματα "του" ο makistslover αναφέρεται αρνητικά σε dανάη, αγάπη, ντέζυ, και χουανίτα κυρίως....αν λάβω υπόχιν τα περί πολυετής φιλίας και τοπ τρανς κοπέλας μάλλον προς την δανάη το βλέπω, αν και δεν την έχω την δανάη για ντουέτα...καμιά ιδέα κανείς??
Να μπει ψηφοφορια...Εγω ψηφιζω Νταιζη ... :P :P

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Αυτο ειναι ενα σοβαρο ερωτημα που πρεπει να απαντηθει απο αυτους που διαχειριζονται το site..δεν νομιζετε;
το ανεφερα στον συντονιστη..για να δουμε..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
....o Χότυ είναι... ειναι η μοναδική τοπ-τρανς στην Ελλάδα και η καταραμένη η κρίση τον ανάγκασε να κάνει ντουέτα και... χορωδίες απο δω κι απο κει...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
....o Χότυ είναι... ειναι η μοναδική τοπ-τρανς στην Ελλάδα και η καταραμένη η κρίση τον ανάγκασε να κάνει ντουέτα και... χορωδίες απο δω κι απο κει...

Ααααααχ Ναί!
Πώς με καταλαβαίνεις γόη μου!!!
Αγάπη είμουνα τράνς και η κρίση με κατάντησε χαμάλη!!!
Απο τα βόλβο και τα σκάνια τώρα με πηδάνε  :fuck1: μόνο τα τρίκυκλα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
για να δημιουργηθεί σούσουρο πάλι γύρω απο το όνομα μου χαχα.. τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άρρωστος νούς..
κάποιος χάκαρε το προφίλ του ανθρώπου.. κάποιο σατανικό σάπιο μυαλό.. το μόνο που έχω να πω είναι οτι σε λυπάμαι.. και οτι κάνουμε σε αυτό το κόσμο πληρώνεται..γιατί υπάρχει θεός..
τίποτα άλλο..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
για να δημιουργηθεί σούσουρο πάλι γύρω απο το όνομα μου χαχα.. τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άρρωστος νούς..
κάποιος χάκαρε το προφίλ του ανθρώπου.. κάποιο σατανικό σάπιο μυαλό.. το μόνο που έχω να πω είναι οτι σε λυπάμαι.. και οτι κάνουμε σε αυτό το κόσμο πληρώνεται..γιατί υπάρχει θεός..
τίποτα άλλο..
οι ξεπέτες άραγε πάνε στη κόλαση ή στον παράδεισο ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom