Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πως πήγε εκεί το μυαλό σου ? για το όμορφο πρόσωπο ρώτησα.  ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
:think: Βασίλη μήπως θάθελες να ρωτήσεις, αν στην πραγματικότητα τον έχει τόσο όσο φαίνεται στη φωτογραφία του tresurert ?
αν ο συναγωνιστής όπως λέει πέταξε τα λεφτά του, τι σημασία έχει πόσο τον έχει ?

geoco4

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες,
οταν ειδα τις φωτογραφιες στο ts dating επαθα πλακα. Καποιος θα μπορουσε να θεωρησει οτι μπορει να βλεπει μπροστα του μια πραγματικη κοπελα και μαλιστα παρα πολυ ομορφη. Οταν αρχικα την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 150 μια ωρα, αντι για τα 250 που ακουμε, ψιλοκολησα. κατι δεν μου αρεσε... Γιαυτο και εγραψα με sos αν την ξερει κανενας....
Παω στο ραντεβού 3 το μεσημερι, και οταν ανοιζε η πορτα αυτο που αντικρυσα δεν ειχε σχεση με αυτο που ειχα δει στις φωτο.Κοντοσταθηκα αλλα μπηκα, με οδηγησε κατευθειαν σε ενα ημισκοτεινο δωματιο οπου με τον τροπο της ζητησε ουσιαστικα τα 150. Τα εδωσα και στη συνεχεια λεει, υπαρχει μπαλνιο διπλα αν θεσ να το χρησιμοποιησεις κλπ.. οκ λεω βγαινω στον φωτισμενο διαδρομο ακολουθωντας την, εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ακομα περισσοτερο για την επιλογη μου...μετα απο λιγο (αφου πηγε κ αφησε καπου τα χρηματα) ξαναερχεται και την παρατηρω ακομα καλυτερα. Αυτο ειναι λεω ξενερωσα ηδη. Η κοπέλα ειναι κοντα 180 και τουλαχιστον 85 κιλα. Με φαρδιους ωμους και υπολογισιμα μπρατσα.... Αντιλαμβανομαι οτι δεν με παιρνει να της πω οτι δεν μου αρεσει εμφανισιακα, οτι δεν εχει σχεση με την λεπτεπιλεπτη κοπελα που παρουσιαζουν οι φψτογραφιες, οποτε της λεω οτι δεν ειμαι πολυ βεβαιος τι θελω να κανω, οτι δεν θελω να προχωρησω και αν μπορω να εχω τουλαχιστον καποια απο τα χρηματα που εδωσα πισω.
Η κοπέλα βεβαιως αρνηθηκε γιατι οπως ειπε ξυπνησε (3 το μεσημερι ηταν) ειδικα για εμενα....
Ετσι απλα εφυγα απρακτος γελωντας με τον εαυτο μου.
Να σημειωσω απλα οτι η προηγουμενη που ειχα παρει ηταν η marianita επισης απο Αργεντινη οποτε οποιος την ξερει μπορει να καταλαβει και την χαωτικη διαφορα.
Αν καποιος ψαχνει αντρα με βυζια ειναι οκ. Αν ομως σας ενδιαφερει να βρειτε μια κουκλαρα γυναικα με εργαλειο, τοτε μεινετε μακρυα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οταν ειδα τις φωτογραφιες στο ts dating επαθα πλακα. Καποιος θα μπορουσε να θεωρησει οτι μπορει να βλεπει μπροστα του μια πραγματικη κοπελα και μαλιστα παρα πολυ ομορφη. Οταν αρχικα την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 150 μια ωρα, αντι για τα 250 που ακουμε, ψιλοκολησα. κατι δεν μου αρεσε... Γιαυτο και εγραψα με sos αν την ξερει κανενας....
Παω στο ραντεβού 3 το μεσημερι, και οταν ανοιζε η πορτα αυτο που αντικρυσα δεν ειχε σχεση με αυτο που ειχα δει στις φωτο.Κοντοσταθηκα αλλα μπηκα, με οδηγησε κατευθειαν σε ενα ημισκοτεινο δωματιο οπου με τον τροπο της ζητησε ουσιαστικα τα 150. Τα εδωσα και στη συνεχεια λεει, υπαρχει μπαλνιο διπλα αν θεσ να το χρησιμοποιησεις κλπ.. οκ λεω βγαινω στον φωτισμενο διαδρομο ακολουθωντας την, εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ακομα περισσοτερο για την επιλογη μου...μετα απο λιγο (αφου πηγε κ αφησε καπου τα χρηματα) ξαναερχεται και την παρατηρω ακομα καλυτερα. Αυτο ειναι λεω ξενερωσα ηδη. Η κοπέλα ειναι κοντα 180 και τουλαχιστον 85 κιλα. Με φαρδιους ωμους και υπολογισιμα μπρατσα.... Αντιλαμβανομαι οτι δεν με παιρνει να της πω οτι δεν μου αρεσει εμφανισιακα, οτι δεν εχει σχεση με την λεπτεπιλεπτη κοπελα που παρουσιαζουν οι φψτογραφιες, οποτε της λεω οτι δεν ειμαι πολυ βεβαιος τι θελω να κανω, οτι δεν θελω να προχωρησω και αν μπορω να εχω τουλαχιστον καποια απο τα χρηματα που εδωσα πισω.
Η κοπέλα βεβαιως αρνηθηκε γιατι οπως ειπε ξυπνησε (3 το μεσημερι ηταν) ειδικα για εμενα....
Να σημειωσω απλα οτι η προηγουμενη που ειχα παρει ηταν η marianita επισης απο Αργεντινη οποτε οποιος την ξερει μπορει να καταλαβει και την χαωτικη διαφορα.
Αν καποιος ψαχνει αντρα με βυζια ειναι οκ. Αν ομως σας ενδιαφερει να βρειτε μια κουκλαρα γυναικα με εργαλειο, τοτε μεινετε μακρυα.

χαχαχαχα
ελεος ρε φιλε
εσυ δεν εκλαψες τα 150 που λες πιο πριν
εσυ απλα τα χαρισες

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Η συγκεκριμενη φαινεται μεγαλη καυλα..Αλλα ειναι Σαλονικα!
Την εχει παρει κανενας να μας πει λεπτομερειες?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι,αλλα εχει το ΘΑΡΡΟΣ και τ ομολογει.οποτε μη σπευδεις να χαχανισεις...

Τζούλι...εγώ το λέω παντού!!! Προτιμάτε Ελληνικά εγχώρια "προϊόντα" για κατανάλωση κάθε είδους!!!!
Δεν με ακουνε με τίποτα.....

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
εντελώς πληροφοριακά, και βέβαια κατόπιν εορτής, η κοπέλα μόνο λεπτεπίλεπτη δεν είναι στις φώτος. Δεν είναι τυχαίο που σε ΚΑΜΙΑ δεν έχει ακάλυπτη τη μέση της......κρίμα anyway γιατί όντως φαίνεται πολύ γλυκιά

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχανιζω γιατι απλα ο φιλος ειναι γιωτας
τι περιμενει δλδ να βρει; και λεω οτι τα χαρισε γιατι τουλαχιστον δεν καθησε να χυσει; δεν θα του σηκωνοταν δλδ;
Τζούλι...εγώ το λέω παντού!!! Προτιμάτε Ελληνικά εγχώρια "προϊόντα" για κατανάλωση κάθε είδους!!!!
Δεν με ακουνε με τίποτα.....
ναι ναι βεβαια για πες απο ελληνικα ποια ειναι καλυτερα που να συνδιαζουν και εμφανιση και προσοντα οπως εψαχνε και ο φιλος; εγω με δυσκολια μπορω να σκεφτω 2,3. μπορει να κανω και λαθος αλλα ειναι και θεμα γουστου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
  :thumbsup:
Επίσης και την μαγγιά να σηκωθεί και να φύγει παρά να πάει με τον ΤΟΦΑΛΟ και να βρίζει και να σιχένεται τον εαυτό του μετά.
ΩΡΑΙΟΣ !!!  :rockon:

geoco4

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
28
Πόντοι
0
Συναγωνιστη Hotyan το καταλαβες καλυτερα απο ολους, γιαυτο εφυγα.
Niced ευλογο το ερωτημα σου.
Παντως για την συγκεκριμενη, ενω ξερει οτι οι φωτογραφιες δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, αρα σε εχει κοροιδεψει, δεν εδειξε τον δεοντα επαγγελματισμο, προφασιζόμενη οτι μια και δεν θα ψωνιζα, επρεπε να πληρωσω γιατι 3 το μεσημερι ειχε ξυπνησει και ετοιμαστει ειδικα για εμενα. Νομίζω οταν εισαι επαγγελματιας, δεν φερεσαι ετσι, ειδικα αν θες να εχεις εργασια. Γιαυτο πρεπει να κοιταμε παντα τις κριτικες. Αν δεν υπαρχει κριτικη και θελουμε οποσδήποτε να ρισκαρουμε ...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Γιατί όμως δεν τα ζήτησες πίσω ρε φιλαράκι δεν καταλαβαίνω. :think:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Συναγωνιστη Hotyan το καταλαβες καλυτερα απο ολους, γιαυτο εφυγα.
Niced ευλογο το ερωτημα σου.
Παντως για την συγκεκριμενη, ενω ξερει οτι οι φωτογραφιες δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, αρα σε εχει κοροιδεψει, δεν εδειξε τον δεοντα επαγγελματισμο, προφασιζόμενη οτι μια και δεν θα ψωνιζα, επρεπε να πληρωσω γιατι 3 το μεσημερι ειχε ξυπνησει και ετοιμαστει ειδικα για εμενα. Νομίζω οταν εισαι επαγγελματιας, δεν φερεσαι ετσι, ειδικα αν θες να εχεις εργασια. Γιαυτο πρεπει να κοιταμε παντα τις κριτικες. Αν δεν υπαρχει κριτικη και θελουμε οποσδήποτε να ρισκαρουμε ...
θα συμφωνησω αλλα υπαρχουν και πολλες μουσαντενιες κριτικες που σκοπο εχουν να καθοδηγησουν τον αδαη...
Προσωπικα λειτουργω περισσοτερο με το ενστικτο και αν την πατησα την πατησα. το αθλημα δυστυχως ή ευτυχως ετσι λειτουργει και αυτο ισως ειναι και ενα μερος της γοητειας του, γιατι απο φολες εχω φαει μπολικες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom