tripanaki20100
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις το τηλ στην φυλησ 99 η ποτε δουλευει η δεσποινα ?
δεν διαβασες τι ζηταει? Dexome se diko mou xoro me anesi xronou.Eimai 1.92 ipsos 73kila kai 16cm ;-)..exw kanoniki stisi kai sinithos eimai energopathitiki...i moni mou apetisi einai ena msn kai kapia photo sou na se dw oste na kanonisoume kai na milisoume gia ta gousta mas.Eimai ilikrinis se afta pou tha poume kai Apeto to idio apo sena...Filakia!ρε παιδια, καλησπέρα! ψάχνω αυτήν: έχει κανεις τηλέφωνο??
της στελνεις μηνυμα απο το σαιτ. το και της ζητας το μσν της. ;)αυτά τα διάβασα αρχηγέ. Το 8έμα είναι ότι δεν εχει msn της ούτε τηλεφωνακι της.
πληροφορίες δλδ γενικότερα. Γι αυτό ρώτησα! αν καταφερει κανείς τπτ να μου πεί ε...
ευχαριστω. μέχρι τότε καμιά
μεγάλε, έχω πρόβλημα με το site. δεν έχει επιλογή να στείλω μήνυμα όπως είπες., εκτός αν γίνω λογικά premium member πληρώνοντας...έχεις κάποια λύση?
μαλλον θα πρεπει να τα σκασεις
εγω ειμαι απλο μελος και μπορω να στειλω. απλα ως απλο στελνεις μονο 1 μηνυμα την ημερα.οκ?μεγάλε, έχω πρόβλημα με το site. δεν έχει επιλογή να στείλω μήνυμα όπως είπες., εκτός αν γίνω λογικά premium member πληρώνοντας...έχεις κάποια λύση?
pssst!εχεις πμμου στέλνεις σε παρακαλώ με π.μ. πως το κάνεις αυτό? (τη διαδικασία δλδ..γιατί με ενδιαφέρει η περίπτωσή της κ δεν βρίσκω τον τρόπο να επικοινωνήσω. Εκτός αν πω σε σένα το mail μου κ τοστείλεις για μένα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Υπήρχε κάποτε πριν 4 - 5 χρόνια μια με το όνομα Ιζαμπέλα που είχε αγγελία στο έθνος .
Είχε δωμάτιο συγγρού και ήταν ψηλή , μελαχροινή με τεράστιο καυλί και αρκετά ενεργητική .
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα ;
δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά ήταν η μοναδική φορά που έφυγα στην μέση της όλης διαδικασίας με κοπέλα....τόσο πολύ ξενέρωσα με την πάρτη της και δεν σκέφτηκα ούτε τα χρήματα. Δεν λέω περισσότερα αλλά είμαι περίεργος να ακούσω την δική σου άποψη και κριτική αν ποτέ την συναντήσειςμου στέλνεις σε παρακαλώ με π.μ. πως το κάνεις αυτό? (τη διαδικασία δλδ..γιατί με ενδιαφέρει η περίπτωσή της κ δεν βρίσκω τον τρόπο να επικοινωνήσω. Εκτός αν πω σε σένα το mail μου κ τοστείλεις για μένα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
δεν υπάρχουν καλά και κακά τραβέλια..υπάρχουν κακοί πούστηδες
οποιαδήποτε ομοιώτης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία...
τυχαίο? δε νομίζω!
ρε παιδια, καλησπέρα! ψάχνω αυτήν: έχει κανεις τηλέφωνο??
Με ξεσκέπασε και με εχει κάνει ρόμπα ο αεχιδοπούσταρος!!