LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερω μονο οτι βγενη σηγγρουξερει κανεις τιποτα για τη συγκεκριμενη?..
ξερω μονο οτι βγενη σηγγρουξερει κανεις τιποτα για τη συγκεκριμενη?..
Η Πιπιλα ναι ταιριαζη .... τα υπολοιπα δεν ξερω ...νεό φρούτο ρε Χοτ? αφού δοκίμασες δώσε μας ινφο..έχει καλό εργαλείο? σε "έζσπρωξε" καλά?
Η Πιπιλα ναι ταιριαζη .... τα υπολοιπα δεν ξερω ...
Εγω πιστευω οτι τα ηθελαν σουβενιρ για οταν θα γινη φιρμα αργοτερα να τα βαλουν δημοπρασια...Ένα περίεργο τηλεφώνημα για ένα θέμα που ποτέ δεν είχαν ξανασυναντήσει, δέχτηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας του Πειραιά, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα εχτές το βράδυ.
Στο τηλεφώνημα αναφέρθηκε περιστατικό επίθεσης εναντίον ενός πολίτη, ωστόσο όταν έφτασαν στην οδό Τσαμαδού διαπίστωσαν ότι ο πολίτης αυτός ήταν τραβεστί. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως το άτομο αυτό δεν είχε υποστεί ληστεία αφού δεν του είχαν αφαιρεθεί ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα.
Άγνωστοι περίμεναν την τραβεστί να βγει από ξενοδοχείο της περιοχής και επιτέθηκαν για να του αρπάξουν όλα τα ρούχα και να τον αφήσουν ολόγυμνο στον δρόμο, με προφανή στόχο να τον εξευτελίσουν.
Ξέρει κανεις περισσότερα?ποια είναι?
οι μοναδες ειναι για λιγους και καλους... ;)κάνε του μία κλήση έχασε το κντ σου...
Η Πιπιλα ναι ταιριαζη .... τα υπολοιπα δεν ξερω ...
Καταραμένη κρίση, άτεμη κενωνία !!!οι μοναδες ειναι για λιγους και καλους... ;)
Εγω εκτος τα παληκαρια απο τα Σφακια γνωριζω και κατι αλλα παληκαρια της φακης ... γνωριζης εσυ κατι??
ξερουμε οτι ειναι ενγχειρισμενη και οτι περνει 100 την ωρα.ξέρουμε τίποτα γιαυτη ?????
Αστο αυτό ρε συ.κοιταξτε ποσο εχει αλλαξει η ντεζυ απο την πρωτη αγγελια που ειχε βαλει εως τωρα... παντως το στηθος πλακα! υ.γ. δεν εχω προσωπικη εμπειρια μαζι της.
OXI TO SKLIRO KAVLIMOY 8ELO NA IKANOPIO GIA AYTO I AGKELIES KATI POY ESY FANTAZOME DEN XERIS OYTE KAN TI EINAIΑστο αυτό ρε συ.
Κόντρα πλακέ είναι!!
Η συγκεκριμένη για να ανταποκριθεί στον σκληρό ανταγωνισμό βάζει την ίδια αγγελία ίσαμε 20 φορές στο αδοος, και το έχει γεμίσει με πούτσες και κωλοτρυπίδες!!!
Ουέ υμίν!!!
Ουί γαμίν?
Ok τζενάκι , αλλα .... πολλές πχ (20+) αγγελίες την ίδια ημέρα είναι νομίζω πλεονασμός και δεν σε προσελκύουν.OXI TO SKLIRO KAVLIMOY 8ELO NA IKANOPIO GIA AYTO I AGKELIES KATI POY ESY FANTAZOME DEN XERIS OYTE KAN TI EINAI
POTE DEN 8A VALO EIMAI ARKETA XEKA8ARI NOMIZO EXW ARKETI DOYLIA KAI ETSEI KAI EPILEGO EGW GIA TO POIOS 8A ER8EI STO XORO MOY MIN PSAXNIS EDW KAMIA PONEMENI ISTORIA OTI KANO EINAI APO EPILOGI KAI OXI APO ADIEXODO GIATI DEN EIXA KATI ALO KALITERO NA KANO OSO GIA TIS 20 SINEXOMENES AGKELIES EPREPE NA PARI KAPOIA TO MINIMA POY TO SINI8IZI KATA KEROYS KAI GAMA TO PORTAL AYTA KANE TIN PLAKASOY EKEI POY VRISKIS ANTAPOKRISI KAI ASEME ISIXI SE PARAKALOOk τζενάκι , αλλα .... πολλές πχ (20+) αγγελίες την ίδια ημέρα είναι νομίζω πλεονασμός και δεν σε προσελκύουν.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ όπως θα έλεγε και ο κύριος bakalis εδώ μέσα!!
Βυζάκια πότε θα βάλεις???