LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
OK OK ......
Γουλφάκι!!!
Να πώ κάτι??
Να ηθελα να πώ ότι έγινε ψιλομπάχαλο, με πρωταγονιστή το λυκόπουλο και εφυγαν τρομαγμένα όλα τα κορίτσια!!
Πρέπει να γίνει κάτι να μην είμαστε μόνοι μας και να τα λέμε μόνοι μας.
μπουμπούνατο αλλά πρόσεχε
ποιό είναι αυτό το κωλόπαιδο? κοίτα ρε κάτι μλκισμένα που διωχνουν τα μωρά του Χοτ..φτου του..(ρε μλκες βρέχει?)
Ρε συ να, τώρα που εξαφανίστηκαν όλες - για να ζωντανέψει και το νηματάκι-, λέω να κάνεις εσύ το τραβέλι ξέρεις εσύ, και εμείς όλοι να στην πέφτουμε!!!
Βάλε και φωτογραφίες με νεγκλιζέ, ψηλοτάκουνα της αδελφής σου στριγκάκια και τετοια!!!
Δεσμευομαι πρώτος να σε ενθαρύνω στον νέο σου ρόλο και θα σου λέω:
Που είσουν κούκλα μου τόσο καιρο , δώστα όλα είσαι και η πρώτη, τι κωλάρα είσαι μούναρος κλπ κλπ.
μάλλον οχι, πάλη μαλακία ετοιμάζεσαι να πετάξεις εσύ,,,,
προλαβαίνω να σε βάλω στο champions league μαλακίας 2010-2011..εσύ μπαίνεις δίχως προπόνηση+φιλικά, την μαλακία την έχεις στο αίμα σου..
Τώρα που το ξανασκέφτομαι , λές να πάρω και βραβείο?
καλησπερα στους συναγωνιστες τραβελολαγνους!Ειμαι νεος στο φορουμ και στο αθλημα,και γιαυτο ειπα να ζητησω τη γνωμη σας.
Ξερεται τιποτα για τη παρακατω αγγελια?
Έλα να με πάρεις γλύκα!!!
Ααααααααχαχαχαχααααααααααα
Ένα περίεργο τηλεφώνημα για ένα θέμα που ποτέ δεν είχαν ξανασυναντήσει, δέχτηκαν οι άνδρες της
Άγνωστοι περίμεναν την τραβεστί να βγει από ξενοδοχείο της περιοχής και επιτέθηκαν για να του αρπάξουν όλα τα ρούχα και να τον αφήσουν ολόγυμνο στον δρόμο, με προφανή στόχο να τον εξευτελίσουν.
εγω ημουν σε αυτους που τις εσκισαν τα ρουχα και θελω να δω αν ειδαν και αλλοι το γεγονος μην καρφωθω...!κι εσυ γιατι, superniko, δεν πηγες να την σωσεις?
εγω ημουν σε αυτους που τις εσκισαν τα ρουχα και θελω να δω αν ειδαν και αλλοι το γεγονος μην καρφωθω...!
Η ξακουστή παθητική TS WOOL-FACK-H!!!Ένα περίεργο τηλεφώνημα για ένα θέμα που ποτέ δεν είχαν ξανασυναντήσει, δέχτηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας του Πειραιά, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα εχτές το βράδυ.
Στο τηλεφώνημα αναφέρθηκε περιστατικό επίθεσης εναντίον ενός πολίτη, ωστόσο όταν έφτασαν στην οδό Τσαμαδού διαπίστωσαν ότι ο πολίτης αυτός ήταν τραβεστί. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως το άτομο αυτό δεν είχε υποστεί ληστεία αφού δεν του είχαν αφαιρεθεί ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα.
Άγνωστοι περίμεναν την τραβεστί να βγει από ξενοδοχείο της περιοχής και επιτέθηκαν για να του αρπάξουν όλα τα ρούχα και να τον αφήσουν ολόγυμνο στον δρόμο, με προφανή στόχο να τον εξευτελίσουν.
Ξέρει κανεις περισσότερα?ποια είναι?
Η ξακουστή παθητική TS WOOL-FACK-H!!!