You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ληγμενο χυση θα της παω σε συσκευασια Ντιορ... θα της πω οτι ειναι το καλυτερο προιον του τελευταιας τεχνολογιας... να το βαζη στο μουνι της να μην ξεχιλωση...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μηπως πηγες κι εσυ σα θεαααα , τη κοιταγες αφ΄υψηλου με το βυζι εξω ?
και αποφασισε να σε εκδικηθει ?
πηγαινε αυρο και δως της αντιστοιχο προιον με μια κοτα ... αν το κανε επιτηδες, θα γινει εξαλλη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Την κοτα θα της την παω ξεπουπουλιασμενη για να ξερη τι θα παθη την επομενη φορα που θα μου ξαναδωση τετοια προιοντα..να πας αυριο και να κρατας μια κοτα ...ξερεις !!!! ζωντανη, με τα πουπουλα ..και πες της αθωα "την ειδα και σε θυμηθηκα κουκλιτσα μου' ....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μα μωρη πες μου σε παρακαλω ειναι δυνατον να βαζης βουτυρο Κατσικας στο σωμα σου στο μασαζ και να μυριζης σαν ληγμενο τυρι??? Πες μου
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ε να δει κι αυτη πως ειναι το χυσι ...η καψερη δε θα καταλαβει τι αλοιφεται ...Ληγμενο χυση θα της παω σε συσκευασια Ντιορ... θα της πω οτι ειναι το καλυτερο προιον του τελευταιας τεχνολογιας... να το βαζη στο μουνι της να μην ξεχιλωση...
κριμα ειναι η καψερη ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αυτοι οι Βιολογικοι πια εχουν ξεφυγη απο τα ορια.... ΤΕΛΟΣ .....ειπαμε .... στο τελος θα μας πουλανε κοπρια να βαζουμε στη μουρη μας και θα μας λενε οτι ειναι και υγειηνο... ας το διαλο οι μαλακες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ακου να βρωμαμε Κατσικιλα και να εχουμε και κανενα τεκνο απο πανω να μας το πασαληβη ξαναρχετε αυτο μετα???
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αν εχουμε κανενα τεκνο, ετσι κι αλλιως περνουμε την μυρωδι του...τραγος αυτος , κατσικες εμεις ..μια χαραααααααααααααΑκου να βρωμαμε Κατσικιλα και να εχουμε και κανενα τεκνο απο πανω να μας το πασαληβη ξαναρχετε αυτο μετα???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγω θα φωναξω το ΠΛΕ να μου το περαση ενα χερακη....
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω μπου**λο με τρανς μεταμεσονυκτια οπως τωρα πχ ειναι ανοικτα μεταξουργειο???
Επισκέπτης
για μόνιμη αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα?
Τι αποτριχωση που?? Προσωπο σωμα??
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πουστηδες και παληκαρια .......γινατε μαλλια κουβαρια......
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχω αποθεμα απο αποκριατικα (ανοιξα τωρα ενα μαγαζακι της ακοκριες) ..... οποιο τεκνομπαλαμο , πουστρακη η στα υποψην νεο τραβελακι...... επικοινωνηστε με πμ να στηλω....!!! αντε να βγαλετε και κανενα φραγκακι και με νεο λουκ βρε..........χα χα......
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μιλαω και σε σενα σκεπτομενε συνομιλητη..... βλεπεις εχουμε κριση...... και αν το περνεις και λιγακη απο πισω, τι το σκεφτεσαι?? εχεις τοσα στοματα στο σπιτι, που περιμενουν... τοσα χρεη... εξοδα....
ΚΑΝΤΟ...!!
Βαλε μια περουκα , ενα φουστανη, ενα στριγκακη, λιγη καλη διαθεση... και θα δεις, ολα θα πανε καλυτερα...
με μια τετοια αμφιεση ποιος μπορει να σε αναγνωρισει...? κανεις βρε...!! κοιτα τοσοι εδω τα περνουν .... !! γιατι οχι και εσυ !!!
γινε η νεα κοπελα του κυβερνοχωρου....!!! θα σε αποθεοσουν και εσενα ....!!!! τετοια αρεσουν ...
Γινε η νεα Βερονικα , Αμαντα , Ναταλυ , Μονικα , Ναντια..... μπορεις......!!! τελειωσετες τις αλλες ... ειναι παλιες πια....
ΚΑΝΤΟ...!!
Βαλε μια περουκα , ενα φουστανη, ενα στριγκακη, λιγη καλη διαθεση... και θα δεις, ολα θα πανε καλυτερα...
με μια τετοια αμφιεση ποιος μπορει να σε αναγνωρισει...? κανεις βρε...!! κοιτα τοσοι εδω τα περνουν .... !! γιατι οχι και εσυ !!!
γινε η νεα κοπελα του κυβερνοχωρου....!!! θα σε αποθεοσουν και εσενα ....!!!! τετοια αρεσουν ...
Γινε η νεα Βερονικα , Αμαντα , Ναταλυ , Μονικα , Ναντια..... μπορεις......!!! τελειωσετες τις αλλες ... ειναι παλιες πια....
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Καλά εσύ απ' τις 16:40 λές καλησπέρα?
Καλημέρα τι ώρα λές ?
μετα τις 12.00 καλησπερα δεν λεμε?
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μας τα έπρηξες
Μηπως εισαι εντελως βλημα εσυ και οφ τοπικ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις