Στην Ιρλανδία και Β.Π.ίσως το λένε μετα τις 12.00 το καλησπερα γιατί χειμώνα καιρό νυχτώνει στις 15:00.μετα τις 12.00 καλησπερα δεν λεμε?
Στο κλεφτοχρεωκοπημένο Ελάντα λέμε καλαπόγευμα και καλά κρασιά.
Στην Ιρλανδία και Β.Π.ίσως το λένε μετα τις 12.00 το καλησπερα γιατί χειμώνα καιρό νυχτώνει στις 15:00.μετα τις 12.00 καλησπερα δεν λεμε?
οχι καλα κρασια βρε χοτ.... καλα κρασα λεμε... τωρα..Στην Ιρλανδία και Β.Π.ίσως το λένε μετα τις 12.00 το καλησπερα γιατί χειμώνα καιρό νυχτώνει στις 15:00.
Στο κλεφτοχρεωκοπημένο Ελάντα λέμε καλαπόγευμα και καλά κρασιά.
βρε τη boubounas εισε εσύΠΩ,ΠΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!ΠΗΓΑ ,ΠΗΡΑ ΜΙΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ!!ΑΚΙΝΗΤΗ,ΑΠΕΙΡΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΑΛΙΑ!!!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,ΜΗ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
Βραβειο μπουμπουνιας θα του δωσουμε....βρε τη boubounas εισε εσύ
Ξερει κανεις τιποτα γιαυτην εδω
Σιροπιαστο η χειροπιαστο θελετε τωρα???? δεν μπορω να σας πιασω... επιτελουςMore Passive!!!
Φένεται καλό κορίτσι, και πρέπει να προσφέρει περγαμώτο και γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα απ τα χεράκια της.
Κατ'αρχην καλως ηρθες στην πορνοπαρεα μας καυλιαρηΚαλημέρα.Θα ήθελα λίγη βοήθεια από έσας που είστε πιο έμπειροι εδώ.Τη Δανάη πως μπορώ να τη συναντήσω? Το πρωί μέχρι το απόγευμα το κινητό το έχει κλειστό και προσπαθώ αρκετό καιρο να τη βρω.
Καλησπερα Αρηκαλησπερες και απο μενα,καλησπερα γιωργο .
Κατ'αρχην καλως ηρθες στην πορνοπαρεα μας καυλιαρη
απο το μεσημερι και μετα ως συνηθως μπαινη εδω στειλε την ενα πμ προσωπικο μυνημα
Παρακαλώ τις υπέροχες κοπέλες του να χρησιμοποιούν καρτοκινητό what's up & να το αναφέρουν κιόλας. 1500 δωρεάν είναι αυτα. Ρε κορίτσια βάλτε what's up, θέλω τα δωράκια να τα δίνω μόνο σε εσάς κι όχι και στις εταιρίες καρτοκινητής. Μην ξεχνάτε, 1500 είναι. Θα βολευτούν και πάρα πολύ συναγωνιστές.
- τί ειναι χειροτερο απ το να εισαι πουστης ????Παρακαλώ τις υπέροχες κοπέλες του να χρησιμοποιούν καρτοκινητό what's up & να το αναφέρουν κιόλας. 1500 δωρεάν είναι αυτα. Ρε κορίτσια βάλτε what's up, θέλω τα δωράκια να τα δίνω μόνο σε εσάς κι όχι και στις εταιρίες καρτοκινητής. Μην ξεχνάτε, 1500 είναι. Θα βολευτούν και πάρα πολύ συναγωνιστές.
- τί ειναι χειροτερο απ το να εισαι πουστης ????
- το να εισαι πουστης ΚΑΙ μπατίρης..
υπαρχει και ακομη χειροτερο, αλλα άλλη φορά..
Θα σε καλεσω ενα βραδυ στο σπιτη μου να κοιμηθης... θα σου κανω μια ορμονιτσα ουτε χαμπαρι δεν θα παρης... ετοιμη θα εισε το πρωι... κανω και αποτριχωσης... γεια σου βρωμοπαιδοοοοΚοίτα, προς τα κει διαβαίνουμε οικονομικά, οπότε πρέπει να ξεκινάμε να τον τρώμε(και να πληρωνόμαστε) για να ζήσουμε βρε αδερφέ.