giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα καρντασικαλημέρα σε όλους καλημέρα καρντάσι...
Καλημερα καρντασικαλημέρα σε όλους καλημέρα καρντάσι...
μαλλον εχεις μπερδευτει λιγακι...αγαπη απο ροδο και εκει που λες δεν υπηρχε ποτε αλλα η αγαπη υπαρχει και δεν ειναι απο τη ροδο και δεν ειναι στην καλιρροης.....μαλλον η εν λογο κυρια που λες σε δουλεψε ψυλο γαζιΚαλημερα,πριν 2 3 χρόνια κυκλοφορούσε μία με το όνομα Αγάπη και ηταν από την Ρόδο και την εβρισκες Συγγρού στο ύψος Καλιρρρόης Γνωρίζει κανείς κατι ?
Απορώ γιατί σου συστήθηκε ως Αγάπη. Αυτή είναι η γνωστή Τσαμπίκα και είναι πράγματι από τη Ρόδο, απο τον Αρχάγγελο συγκεκριμένα. Σε σπέσιαλ περιπτώσεις, σκάει μύτη και με ένα λευκό, ροδίτικο τσεμπέρι στο κεφάλι.Καλημερα,πριν 2 3 χρόνια κυκλοφορούσε μία με το όνομα Αγάπη και ηταν από την Ρόδο και την εβρισκες Συγγρού στο ύψος Καλιρρρόης Γνωρίζει κανείς κατι ?
γεια σου γιωργο μου..ολα καλα?εγω ετοιμαζομαι να κατεβω στη ροδο για μια βδομαδα...απο 28-7 θα ειμαι εκει αν μου αρεσει μπορει να μεινω και πιο πολυΓεια σου Συλβια
καλησπερα mayrhxhra ...Μηπως μπορεί κάποιος κάποια να με βοηθήσει....???...ειμαι cd-trav και θέλω να μάθω....
τι ακριβοσ θεσ να μαθεισ?Μηπως μπορεί κάποιος κάποια να με βοηθήσει....???...ειμαι cd-trav και θέλω να μάθω....
σου εχο ξαναγραψει τισ πιατσεσ τον μεταλαγμενον...για θιμισου...!Θαθελα να μου δειξει καποια ι καποιος τα μερη που συχναζουν και πως μπορω και εγω να διχτυωθώ..
Φτιάξε μια δικιά σου πιάτσα βρε παιδί μου!!!το θυμαμε και σε ευχαριστω, αλλα υπάρχει καποια διαφορα σε μερη που συχναζουν τραβέλια και κροςς? και ακόμα πρέπει να διχτυωθώ? ή πάω και μόνη μου εκει?
πως γινεται να εισαι τραβεστι και να μη ξερεις τιποτα απο οσα αφουρουν τις τραβεστι ρε κουκλα ? Αν θες εξηγεισε λιγο ... ο πιτσι σου εχει πει τις πιατσες ηδη ... δεν ξερεις τι ακριβως ? πως εγινες τραβεστι δηλαδη? με αλληλογραφια ?ισως να ειναι καποια λύση και αυτό, αλλα καλυτερα να με βοηθήσει καποια έμπειρη.
και ποιος σου ειπαι βρε αννα οτι ειναι τραβεστι για να τα ξερει?cd ειναι απο την πατρα......καλο χειμωνα να εχουμε τελος οι διακοπεςπως γινεται να εισαι τραβεστι και να μη ξερεις τιποτα απο οσα αφουρουν τις τραβεστι ρε κουκλα ? Αν θες εξηγεισε λιγο ... ο πιτσι σου εχει πει τις πιατσες ηδη ... δεν ξερεις τι ακριβως ? πως εγινες τραβεστι δηλαδη? με αλληλογραφια ?
πλακα κανω ....ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε εφοσον μορουμε ..αλλα τι βοηθεια ειναι αυτο που ζητας ?
Καλο χειμωνα Σιλβια ...δυστυχως διακοπες τελοςκαι ποιος σου ειπαι βρε αννα οτι ειναι τραβεστι για να τα ξερει?cd ειναι απο την πατρα......καλο χειμωνα να εχουμε τελος οι διακοπες
μεσα τα κεφαλια και παλι...καλο χειμωνα να εχουμε τελος οι διακοπες