DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αραπικο???? χμΚαι καβουρδισμενα μυγδαλα διαθετω και ψυχα επισηs........Μεχρι ξεφλουδισμενο αραπικο θα φτασω!!!!!!!!!!
αραπικο???? χμΚαι καβουρδισμενα μυγδαλα διαθετω και ψυχα επισηs........Μεχρι ξεφλουδισμενο αραπικο θα φτασω!!!!!!!!!!
αυτα ειναι απο καποια τραβεστικη διαλεκτο που αγνοουν οι πολλοι?Και καβουρδισμενα μυγδαλα διαθετω και ψυχα επισηs........Μεχρι ξεφλουδισμενο αραπικο θα φτασω!!!!!!!!!!
σαν τον πουτσο μου...αραπικο???? χμ
αντε θα του βγαλω τα επιπλα.... οπως μου το αφησε η μανουλα μου....Χωρις επιπλα και αξεσουαρ τελειος αδειο
Ιμπλις μου σου αρεσαν οι φωτος μου????σαν τον πουτσο μου...
Το φυστικι εννοει.....αραπικο???? χμ
πολυ ωραιες!!!Ιμπλις μου σου αρεσαν οι φωτος μου????
πιο πισω... λιγες σελιδες... εχω βαλη 5 νομιζω.... δες τες και πες μου...πολυ ωραιες!!!
(που τις βλεπω?)
αυτα ειναι απο καποια τραβεστικη διαλεκτο που αγνοουν οι πολλοι?
πιο πισω... λιγες σελιδες... εχω βαλη 5 νομιζω.... δες τες και πες μου...
ναι... εχθες με εβγαλαν σου αρεσουν???.... και εχει και καποιες ακομα...
πολυ δροσερες!!!ναι... εχθες με εβγαλαν σου αρεσουν???.... και εχει και καποιες ακομα...
πολυ δροσερες!!!
Χαιρομε που σου αρεσουν....πολυ δροσερες!!!
αμα εισαι στους σοβαδες σφυρα να ρθω για βοηθειαΝαι....ευτυχωs που υπαρχει και η θαλασσα πιο κει.........Ειναι η Δαναη κολαση, καπωs να δροσιζομαστε ......μετα!!!!
Μη μπερδευτούμε!πολυ δροσερες!!!
αμα εισαι στους σοβαδες σφυρα να ρθω για βοηθεια
χαχα ναι... μεχρη τελος του χρονου θα χτιζω αν ερθης εκει δεν θα θες να ξαναφυγης Ιμπλις μου... και εγω με βαρια καρδια επεστρεψα πισω...αμα εισαι στους σοβαδες σφυρα να ρθω για βοηθεια
χαχα ναι... μεχρη τελος του χρονου θα χτιζω αν ερθης εκει δεν θα θες να ξαναφυγης Ιμπλις μου... και εγω με βαρια καρδια επεστρεψα πισω...
αμε.... και οχι μονο μωρο μου... θα σε βγαλω εξω στη βεραντα να το κανουμε... μπροστα στο φεγγαρι....θα μου διδαξεις τα μυστικα του πινελου!!!