cannonball
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
φαινεται τι βαρελι ειναι120kg τουλαχιστον....Κακασχημη...και ΞΕΠΕΤΑ στα ορια της κλεψιας....
φαινεται τι βαρελι ειναι120kg τουλαχιστον....Κακασχημη...και ΞΕΠΕΤΑ στα ορια της κλεψιας....
Δεν ξέρω τώρα Για ξενοδοχεία μιλάμε εκτός από χορό τηςΛΜΑΟ, τον Οκτώβριο μου ζήτησε "70 φουλ πρόγραμμα"
Βρε παλικάρια επειδή την βλέπω καιρό αυτήν αλλά δεν έχω διαβάσει , είναι όντως όσο καβλιαρα δείχνει ή μάπα το καρπούζι;
Τι να ζηλεύω ένα αγοράκι με στήθοςγι αυτό και δουλεύει φουλ,μη ζηλεύεις
Είναι χάλιαη αλήθεια ειναι οτι αντροφέρνει πολυ η ντόρα...δεν έχει καθολου θηλικότητα και οι φωτογραφίες ειναι και με φίλτρα κιόλας που την κολακεύουν...αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέμε..
πηγα για σεχΠως το γνωρίζεις? Από φήμες? Την είδες στο δρόμο? Στο είπε?
Οποιος γουσταρει θυμιζω οτι υπαρχει κι ελεφαντας με τη προβοσκιδαΓια δείτε προσεκτικά τα βίντεο και πείτε μου τι γίνεται; είναι αληθινό;
τα εχουμε ξαναπει, την εχουμε σκυλοβρισει για τους τροπους της κι ομως υπαρχουν μ@λακες που της τα σκανε!![]()
Τρεχάτε χωριανοί!!! τιμή ευκαιρίας!!! Μόνο για λίγες μέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Μαλακά τι μου έκανες τώρα . Έχω πάθει τσοτσο, έβλεπα τις φωτογραφίες και έλεγα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου πήγαινε το μυαλό. Τέλος πάντων άλλη μια εισαγωγή στην λίστα μου .![]()
Juliana Lemes/Carolina Cortez τρανσέξουαλ γυναίκα ()
Juliana Lemes/Carolina Cortez τρανσέξουαλ γυναίκα , φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
Κι όμως μάλλον αληθινό είναι. Αλλά δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα, ούτε καν οι πιο κονομημένοι Γερμανοί. Αν ψάχνεις γαϊδουρόπουτσες (όχι τόσο μεγάλες, πολύ μεγάλες εντούτοις) κι εδώ βρίσκεις με τα μισά και λιγότερα. Μη γίνεσαι άπληστος.Για δείτε προσεκτικά τα βίντεο και πείτε μου τι γίνεται; είναι αληθινό;
Νο γλωσσόφιλα, 150 το μισάωρο.Μαλακά τι μου έκανες τώρα . Έχω πάθει τσοτσο, έβλεπα τις φωτογραφίες και έλεγα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου πήγαινε το μυαλό. Τέλος πάντων άλλη μια εισαγωγή στην λίστα μου .
Λόγω του ποσού στην λίστα είναι 6-7 θέση οπότε ακλαυτει θα παειΝο γλωσσόφιλα, 150 το μισάωρο.
Μα γιατί με χαλάς τώρα; και ήμουν έτοιμος να δώσω 3000€Ξεπετα μεγαλη..Μακρια..
Να τσοντάρουμε όλοι από ένα τάληρο να πας παιδί μου...Μα γιατί με χαλάς τώρα; και ήμουν έτοιμος να δώσω 3000€
Οι υπηρεσιες τις δεν ειναι ουτε για 30€Μα γιατί με χαλάς τώρα; και ήμουν έτοιμος να δώσω 3000€
Το μπαρ αυτό δεν είναι επι πληρωμή. Αν γίνει φάση γίνεται έτσι επειδή γουστάρουν και γενικά δεν το κουράζουν πολύ εδώ, γουστάρεις γουστάρω τέλος πάμε να γίνει η φάση.ναι μεν αλλά...τιμές ;
Ψεύτικο είναιΓια δείτε προσεκτικά τα βίντεο και πείτε μου τι γίνεται; είναι αληθινό;
Έβαλε και βυζάκια;Τούμπανο μωρό Την πλήρωσα 50 Και πήρα αυτό το βίντεο