Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
6.083
Αγόρι με βυζιά
γι αυτό και δουλεύει φουλ,μη ζηλεύεις

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.766
Πόντοι
1.446

Συνημμένα

• Καταγραφή.PNG
    Καταγραφή.PNG
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 8

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν μπορώ τα μεγάλα.Με το ζόρι , Yara , Cammy , Bruna . Κάποιες φορές το έχω σταματήσει.
Άμα είχες μπροστά σου την Μπρούνα να σε κοιτάει με αυτά τα ωραία βυζια και την λιψω καβλωμενη πιστεύω τον ξεχνάς τον πόνο

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.766
Πόντοι
1.446
Άμα είχες μπροστά σου την Μπρούνα να σε κοιτάει με αυτά τα ωραία βυζια και την λιψω καβλωμενη πιστεύω τον ξεχνάς τον πόνο
Συνήθως την έχω πίσω μου ... Μην με φτιάχνεις τώρα και τα λεφτά έχουν λιγοστέψει ...

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Δεν έχουμε όλοι την ίδια ανατομία. Είμαι ρηχός (λολ)
Το ίδιο μού έχει πει και η Νεφέλη...αν και τόσα χρόνια πουτανα λέει, δεν μπορεί (λολολολ)
Μάλλον έχεις την μήτρα χαμηλά λολ

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.766
Πόντοι
1.446
Θέλω να γίνει και το δικό μου ν1 αν καταφέρω να πάω κάποια στιγμή
Μην πας να κάνεις κανένα παζάρι μόνο ... γιατί μου έδειξε μιά φορά ενα μήνυμα πού ήθελε ο άλλος να "have fun" με 50 και ακόμα περιμένει απάντηση

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
6.083
Το πως εμηνεύει ο καθένας οτιδήποτε είναι καθαρά υποκειμενικό κι ό,τι υπάρχει στον κόσμο είναι γιατί κάποιοι άλλοι το χρειάζονται,γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων διαφέρουν
Η πλάκα είναι πως επειδή κάποιοι έχουν το γούστο αλλά και την δυνατότητα να γλείφουν Βραζιλιάνικες ψ@λές,αυτό τους δίνει αξία και το δικαίωμα να κανιβαλίζουν πρόσωπα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους και δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.766
Πόντοι
1.446
Το πως εμηνεύει ο καθένας οτιδήποτε είναι καθαρά υποκειμενικό κι ό,τι υπάρχει στον κόσμο είναι γιατί κάποιοι άλλοι το χρειάζονται,γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων διαφέρουν
Η πλάκα είναι πως επειδή κάποιοι έχουν το γούστο αλλά και την δυνατότητα να γλείφουν Βραζιλιάνικες ψ@λές,αυτό τους δίνει αξία και το δικαίωμα να κανιβαλίζουν πρόσωπα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους και δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν
Xούμορ κάνουμε καλέ Χούμορ , αυτή έχει τους φάνς της όπως και συ

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.666
Πόντοι
496
Πες τα Τζούλι...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Γιατί μερικοί το παίζουν προφεσόροι εδώ μέσα !!!!

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
6.083
Πες τα Τζούλι...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Γιατί μερικοί το παίζουν προφεσόροι εδώ μέσα !!!!
Εσείς πρέπει να τα λέτε,όχι εγώ, γιατί μου σπάει και το make up,θ ανοίξω την πόρτα,θα με δει το μπαλαμό και θα φύγει τρέχοντας

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Αγόρι με βυζιά
η αλήθεια ειναι οτι αντροφέρνει πολυ η ντόρα...δεν έχει καθολου θηλικότητα και οι φωτογραφίες ειναι και με φίλτρα κιόλας που την κολακεύουν...αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέμε..

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Μην πας να κάνεις κανένα παζάρι μόνο ... γιατί μου έδειξε μιά φορά ενα μήνυμα πού ήθελε ο άλλος να "have fun" με 50 και ακόμα περιμένει απάντηση
Έχω διαβάσει πολλά για την μπρουνα, θα παω με το 150αρικι μου και ελπίζω να μπορώ να περπατήσω όταν φύγω

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.766
Πόντοι
1.446
Έχω διαβάσει πολλά για την μπρουνα, θα παω με το 150αρικι μου και ελπίζω να μπορώ να περπατήσω όταν φύγω
Δεκανίκια να πάρεις (λολολολ) Καλά δεν έχει κανένα τέρας ,απλώς μεγάλο αλλά χοντρό στην μέση (γι αυτό ζορίζομαι)
Μπορείς και με 100 το μισαωράκι , μιά χαρά θα σε ξεκωλιάσει ...λολοολλλλολολολ

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom