JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καλά εννοείται αυτό αλλά θα δούμε τότε τι 100 τι 150
Ένα τέτοιο είχε ένας γάιδαρος σε ένα χωράφι λίγο παραπάνω από το σπίτι μουΤελικά είναι photoshop;;;
Μπακογιάννη ;Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς ωριαίο πρόγραμμα με Ντόρα;
Εγώ έκλεισα ωριαίο πρόγραμμα στα 100. Έκατσα 20-25 λεπτά από την στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι. Το μετάνιωσα οικτρά ως προς το χρόνο. Έπρεπε να πάρω μισάωρο. Γενικά δύναμη η Ντόρα αξίζει με χίλια!!!Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς ωριαίο πρόγραμμα με Ντόρα;
ΜητσοτακηΜπακογιάννη ;
ΧρυσσούΜητσοτακη
Μητσοτακη
το γαμήσατε και ψόφησεΧρυσσού
ναι μεν αλλά...τιμές ;Χαιρετίσματα από Νέα Υόρκη.
Εδώ είναι πολύ μπροστά. Εχουν τραβελαδικο το οποίο το έχει η Miss trans 2022. Ευγενέστατο όλο το προσωπικό και σοβαρά κομμάτια. Συγκριτικά με εκεί δεν πιάνουμε μια σαν Αθήνα.
Στείλε ινμποξ μήπως πήγε το παιχνίδι..Εγώ έκλεισα ωριαίο πρόγραμμα στα 100. Έκατσα 20-25 λεπτά από την στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι. Το μετάνιωσα οικτρά ως προς το χρόνο. Έπρεπε να πάρω μισάωρο. Γενικά δύναμη η Ντόρα αξίζει με χίλια!!!
Ξεπετα μεγαλη..Μακρια..![]()
Τρεχάτε χωριανοί!!! τιμή ευκαιρίας!!! Μόνο για λίγες μέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Κλασσικός Ελλεηνίδος ;Ξεπετα μεγαλη..Μακρια..
Κλασσικός Ελλεηνίδο
Και αν ειναι και Ελληνιδα..Κλασσικός Ελλεηνίδος ;
θα μας τρελενεις ετσι!!!Εγώ έκλεισα ωριαίο πρόγραμμα στα 100. Έκατσα 20-25 λεπτά από την στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι. Το μετάνιωσα οικτρά ως προς το χρόνο. Έπρεπε να πάρω μισάωρο. Γενικά δύναμη η Ντόρα αξίζει με χίλια!!!