MIXALISAGGELOU
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το κορίτσι?????Zeta Kayla
ολοι με ολουςΔιευκρινησε λιγο τους ρόλους του καθενα μην σε στείλουμε καπου κ πάθεις καμια πλακα
Η Τζούλι όμως είναι κροσΓια παθητικούς πρωτάρηδες η Μιχαέλα είναι πολύ καλή επιλογή όπως και η Μαρκέλλα...Τζούλι φοβερή απλά έχει πιο μεγάλο εργαλείο το οποίο ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει ένα ταξίδι αναψυχής στην Ταϊλάνδη για 10-14 ημέρες. Υπάρχει κάποιος ή κάποια που να έχει πάει; Ποια μέρη αξίζουν; Θα ήθελα ένα decent μέρος για διαμονή (όχι πολύ υποβαθμισμένο-παρακμιακό) αλλά κοντά να έχει μέρη διασκέδασης και νυχτερινής ζωής. Παράλληλα, θα με ενδιέφερε και η ιστορία του τόπου και τα μνημεία, ήθη, έθιμα και ου το καθεξίς. Θέλω να πω να παρέχεται η δυνατότητα να επισκεφτείς τέτοιου είδους μνημεία και να γνωρίσεις τον πολιτισμό εις βάθος. Το κίνητρο είναι δυνατό!!
Πραγματικά είναι όνειρο ζωής για μένα η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία . Προορισμοί μεγάλου δέους.
Θα ήθελα πολύ να πάω και στα δύο μέρη. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες ας μ στείλει ένα π.μ. . Ευχαριστώ guyz .
Και σε εμάς γιατί το λες? Εδώ γράφουμε για τρανς, εσυ ψάχνεις απλά να γαμηθεις...Κάποιος μόνο ενεργητικος? Εγώ παθητικος και θέλω να γίνω γκόμενά του στείλτε π.μ όσοι ενδιαφέρεστε
Χαχαχαχα καταλαθος έπεσε στα τέσσερα μπροστά τηςσκονταψε ο πιτσιρικάς και επεσε 20 φορες στον πουτσο της