Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
91
Πόντοι
0
Πω πω ρε παιδί μου, δε θα κοιμηθούμε το βράδυ επειδή μας έβρισες και μας απείλησες Πραγματικά πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό... Προφανώς από εδώ πελατεία κομμένη! Η συμπεριφορά σου είναι τελείως δυσανάλογη και αλλοπροσαλλη. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να μη μιλάει η λογική, αλλά κάτι άλλο...
αν περιμενουμε στο δωμάτιο και ακούσουμε κανένα μπαμ πάντως θα ξέρουμε τι ειναι προφανως ...

έχει και τον αριθμό λογαριασμού για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει δωρεά

εκρηκτικά βόμβες κτλ όλα αυτά στοιχίζουν

εκρηκτική παρουσία όπως φαίνεται και στις φώτο

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
84
Πόντοι
0
Katerina_asim δηλώνω ερωτευμένος,,,,,❤️❤️❤️
Θα σταματήσω την επίθεση να κάνω σε δυο τρία άτομα … αλλά βρε παιδιά εάν δεν με Γνωρίζετε μην κρίνεται .. δεν πείραξα κανέναν …. Ο άλλος γράφει ούτε με 10€ δεν θα πήγαινα …. Με ξέρει και το λέει ;όταν κάτσει να τον φάει μετά να έχει άποψη …ΥΓ. Και εγώ με το άπαιχτο σχόλιο από πάνω χαχαχχαχα

VasilisGr93

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλύτερη επιλογή για Ξάνθη?
Ψάχνω ενεργητική οποίος γνωρίσει ας δώσει τα φώτα του..

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
Φεύγω σε λίγες μέρες για νέα Υόρκη … πάρτε τα λεφτά σας και βάλτε τα στον κωλο σας . Φτωχατζες
Απ’ ότι γράφουν τα ειδησεογραφικά ο Elon Musk και o Jeff Bezos από τον επιχειρηματικό κόσμο της πολης αλλά και οι Robert Deniro και Al Pacino έχουν ηδη διασκορπιστεί στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης αναμένοντας την άφιξή σου. Πες μας σε ποιο πηγαίνεις να μην ξεροσταλιάζουν άδικα.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Απ’ ότι γράφουν τα ειδησεογραφικά ο Elon Musk και o Jeff Bezos από τον επιχειρηματικό κόσμο της πολης αλλά και οι Robert Deniro και Al Pacino έχουν ηδη διασκορπιστεί στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης αναμένοντας την άφιξή σου. Πες μας σε ποιο πηγαίνεις να μην ξεροσταλιάζουν άδικα.

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Δεν έχω πελάτες τόσο σκουπίδια σαν εσενα συγκεκριμένα … μιλάτε για το άτομο μου … ασχοληθείτε και λιγάκι με τα χάλια σας τελειωμένοι .
σκουπιδια ειναι αυτοι που βγαζουν χρημα με λαμογιες και απατες. Να κατι οπως εσυ

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Καλύτερη επιλογή για Ξάνθη?
Ψάχνω ενεργητική οποίος γνωρίσει ας δώσει τα φώτα του..
γυφτιτσες ειναι. Οτι και να διαλεξεις...

Nixjerney

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Χαιρετω ολα τα παιδια στο site που γραφουν και βοηθανε, και να εχουμε καλο καλοκαιρι. Μεσα στο 2023 βρεθηκα με τις Αθηνα Queen, Tayla big cook και την Ντορα. Απο την Αθηνα μου αρεσε η συμπεριφορα της και τα προσοντα της, ομως τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα για το συνολο που προσφερει. Η Tayla big cook εχει απιθανο κορμι αλλα δεν το παλευει να σε ανεβασει. Για μια φορα αξιζει αυτο το κορμι, ισως σε πιο τακτικους φιλους να δινει κατι παραπανω. Η Ντορα εχει το πιο αρμονικο σχημα, δηλαδη, εμφανηση, διαθεση, χωρο, κοστος, και ειναι αυτη που θα ξαναδω. Καλα να περναμε ολοι και εδω ειμαστε για καθε νεοτερο.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206
Χαιρετω ολα τα παιδια στο site που γραφουν και βοηθανε, και να εχουμε καλο καλοκαιρι. Μεσα στο 2023 βρεθηκα με τις Αθηνα Queen, Tayla big cook και την Ντορα. Απο την Αθηνα μου αρεσε η συμπεριφορα της και τα προσοντα της, ομως τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα για το συνολο που προσφερει. Η Tayla big cook εχει απιθανο κορμι αλλα δεν το παλευει να σε ανεβασει. Για μια φορα αξιζει αυτο το κορμι, ισως σε πιο τακτικους φιλους να δινει κατι παραπανω. Η Ντορα εχει το πιο αρμονικο σχημα, δηλαδη, εμφανηση, διαθεση, χωρο, κοστος, και ειναι αυτη που θα ξαναδω. Καλα να περναμε ολοι και εδω ειμαστε για καθε νεοτερο.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου !!

tzitzi15

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Χαιρετώ την Ομάδα , παιδιά είμαι νέος εδώ βρήκα το σάιτ ψάχνοντας πληροφορίες για μια κρος.

❌❌❌ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΛΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ❌❌❌

Έχω δοκιμάσει 2 φορές με τρανς σαν παθητικός πέρυσι , (άπειρος με τα λίγα ) όποτε το ερώτημα μου είναι άμα εχει πάει κανείς να μου πει εντυπώσεις .

kostas1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
49
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. ποια εχετε να προτεινετε για τριο (με κοπελα) ?

Chris7k

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
119
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θέλω να δοκιμάσω παθητικός για πρώτη φορά…
Έχετε να προτείνετε κάποια με υπομονή και να γαμαει καλά;

Εγγρ.
20 Ιουλ 2023
Like
22
Πόντοι
0
κερνάω φίλο ενεργητικό 1 ώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα αν υπάρχει κάποιος ενεργητικος που έχει πάρει όμορφες τρανς παρακαλώ π.μ να ρωτήσω κάτι ως προς την εμπειρία και το παθητικό κομμάτι.εγω παθητικος πρώτη φορά! Ευχαριστώ πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom