Δεν έχω πελάτες τόσο σκουπίδια σαν εσενα συγκεκριμένα … μιλάτε για το άτομο μου … ασχοληθείτε και λιγάκι με τα χάλια σας τελειωμένοι .
βρε Κάθριν το οτι του αρέσουν οι τρανς δε σημαινει οτι ειναι σκουπίδι δεν τον ξέρεις καν
οκ εννοειται πολλοι θεωρουνε σου αρέσουν οι τρανς άρα εισαι σκουπιδι ή είσαι τρανς άρα εισαι σκουπιδι (κάπως έτσι σκότωσαν την κοπέλα την κουβανή ) πας μόνο με τη γυναικα σου 130 κιλά οκ σωστός πας με άλλες σκουπίδι ,κατουράς όρθιος σκουπίδι ,εισαι μαύρος σκουπίδι .Όλα το ίδιο ηλίθιο σκεπτικό έχουν
δηλαδή εσύ τι πελάτες έχεις ? τους ρωτάς πρώτα αν έχουν μεταπτυχιακό στο χάρβαρντ πχ ? αλλιώς τρώνε άκυρο ? πχ αν ειναι ένα βλήμα σκουπίδι στη ζωή του άθλιος και σου πει ποσα θες ?100 ? πάρε 200 . Τι θα πεις έχεις βλακόφατσα δεν τα θέλω ? αφου για τα λεφτά το κάνεις και για την καύλα σου προφανώς και καλά κάνεις .Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας δε σε κρίνω
εκτός αυτου δεν ειδα να έγραψαν τιποτα κακό για σένα .Εγώ πχ ειδα τις φώτο μου άρεσαν ειδα κάποιον να γράφει δε χύνει ειναι ψυχρή .Δε με επηρέασε αυτό .Πολλοι ειναι χάλια και περιμένουν οι τρανς ή οι κοπέλες να ειναι μεσα στην τρελή χαρά όταν τους βλέπουν
cool χαλάρωσε
επίσης η επίθεση που κάνεις σε άτομα εδω μέσα κατηγορόντας τα για τις σεξουαλικες τους προτιμήσεις ειναι άσχημο επειδή και για σενα πολλοι άκυροι λένε οκ τρανς τελειωμένη σκουπίδι .Δεν ειναι ακριβώς έτσι .Μην κάνεις και λες τα ίδια με όσους έσφαξαν την κοπέλα που ειναι τρανς .Είναι κάποιες επιλογές σεξουαλικές δε σημαινει απαραίτητα οτι δε γαμάει τη γυναίκα του ,μπορει να έχει τελείώσει και χάρβαρντ μπορει και όχι(καλά τη γυναικα του δε νομίζω να τη γαμάει και κανένας ,single ειμαι τώρα αλλά πάνω απο 1 χρονο σχέση δε μπορώ να φανταστώ οτι υπάρχει σεξ κτλ,δεν παίζει
άσε τον κόσμο να γράψει ότι θέλει (με ένα μέτρο φυσικά πχ κάποιος να μπει επίτηδες να γράψει πχ του επιτέθηκες κτλ ψέμματα οκ να μπεις να γράψεις )
γραφεις στην αγγεελία σου :
"Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.."
και μπορει να γράφει και ότι θέλει επισης αρκει να μην προσβάλει άσχημα και άδικα άλλους και κάθε άτομο μπορει να του αρέσουν τρανς χωρίς να ειναι απαραίτητα σκουπίδια . μπορει να ειναι αλλά ειναι άσχετο αυτό με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις
ωραίες φώτο by the way κουκλάρα sexy