Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Εχω λίγο καιρό που έχω πάει ,προφανώς το άλλαξε τώρα και δηλώνει παθητική τι να πω...Εγω την έπαιρνα πάντα σαν ενεργητικός, όταν της ζήτησα να είναι αυτή ενεργητική ήταν ήδη καβλωμενη και φαινόταν ότι το ήθελε, προφανώς έπεσα στη μέρα...
Εγώ μάλλον Ντόρα καταλήγω...Τώρα αν με ξεκολιασει με ξεκολιασει τ να κάνουμε.... χαχαχαχ

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Εγώ μάλλον Ντόρα καταλήγω...Τώρα αν με ξεκολιασει με ξεκολιασει τ να κάνουμε.... χαχαχαχ
Ε όχι κι έτσι είπαμε, να το ευχαριστηθείς πας όχι να μη μπορείς να κάτσεις πουθενά για 2 μέρες :2funny:

Η Ντόρα είναι ιδανική για ενεργητική αλλά θα δοκίμαζα και ελενα σανραιζ...όταν είχα πάει πριν κάνα μήνα ήταν πολύ του ενεργητικού άλλο που εγώ ήθελα να την ξεκωλιασω μόνο. Οταν ξαναπάω θα τη δοκιμάσω και αλλιώς.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Ε όχι κι έτσι είπαμε, να το ευχαριστηθείς πας όχι να μη μπορείς να κάτσεις πουθενά για 2 μέρες :2funny:

Η Ντόρα είναι ιδανική για ενεργητική αλλά θα δοκίμαζα και ελενα σανραιζ...όταν είχα πάει πριν κάνα μήνα ήταν πολύ του ενεργητικού άλλο που εγώ ήθελα να την ξεκωλιασω μόνο. Οταν ξαναπάω θα τη δοκιμάσω και αλλιώς.
Λείπει τ μωρό τώρα...Ιωάννα να σ πω την αλήθεια ήθελα αλλά είναι μόνιμα Σαλόνικα

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
αυτή πρέπει να είναι πολύ δυνατή

Ermisss

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα μια ερώτηση αν ξερει κάποιος να μου πει θέλω να κλεισω με Isabella και παίρνω τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά λέει κατειλημμένο ή κάποιες φορές είναι κλειστό σαν να το έχει βάλει στο μην ενοχλείτε και κάτι τέτοιο γιαυτο το κάνει αυτό ξερει και την άλλη φορά που ήθελα πάλι το ίδιο ξερει κανεις το προσωπικό τη τηλέφωνο ή αν μπορώ κάπως αλλιως να επικοινωνήσω μαζί της να κανονίσω ραντεβού…ευχαριστώ πολύ

Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Έχεις κανεις εμπειρία με την εν λόγω !
Από εμφάνιση πολύ καλή

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Καλημερα
η Ναταλι στο Φυλης 104 τι λεει ; Ξερει καποιος συναγωνιστης ;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
ενεργητικό ξέχασε το...δε την βρίσκεις και έχει και ένα υφακι στο τηλέφωνο λες και τηε έχουν βάλει άλλοι την αγγελία και ξενίζει τα μούτρα της μέχρι να την βρω έκανα κάνα 3βδομαδο ,σε εμένα παίζει πολύ ρόλο η επικοινωνία και με ξενερώνει ότι σε ρωτάνε πως είσαι κι όταν τους λες μια χαρά γι αυτές νεαρός αδύνατος εμφανίσιμος κτλ..αρχίζει τα δε μπορώ τότε πάρε σε 2 μέρες ξαναπαίρνω ξανά ξανά ξανά...οπότε δε θα ξαναδοκιμαζα να έρθω σε επαφή μαζί της..

Καλημερα
η Ναταλι στο Φυλης 104 τι λεει ; Ξερει καποιος συναγωνιστης ;
Φίλε αυτή και η Ελίνα είναι κάτι σαν το Γέτι.
Όλοι μιλάνε για αυτές αλλά κανεις δεν έχει εμπειρία.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
αυτη
καταρχάς μιλάω για την αντριαννα που έχει χώρο στα δικαστήρια στην Ευελπίδων
καταρχας καλησπερα 2 σεληδες για να καταλαβουν αστο φιλε !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν έχει κάποιος εμπειρία με τη zeta Kayla να μας πει
καυλα οπως τ πες μια χαρα μωρο

Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
4
Πόντοι
0
αυτη

καταρχας καλησπερα 2 σεληδες για να καταλαβουν αστο φιλε !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καυλα οπως τ πες μια χαρα μωρο
Έβαλε στήθος το μωρό να μας πει κάποιος η zeta

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
Ξέρει κανεις αν η Βαλέρια έχει σταματήσει;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Τουλάχιστον, έχει καλό γούστο στη μουσική.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Μπήκα σήμερα στο kane*** και διαβάζω αγγελία της Αλεξάνδρας πρώην Αννας όπου καταλήγει
"100€ Μισάωρο .
150 € η ώρα incall
300€+taxi outcall
Δεν δέχομαι παζάρια ευχαριστώ !
Μόνο για σοβαρούς !"
Τι μας λέει λοιπόν το άτομο, όχι μόνο αυτή και άλλες, ότι εάν κάνεις παζάρια δεν είσαι σοβαρός, μαλάκας είσαι, δεν το λέει αφήνει να εννοηθεί. Για τις κριτικές της όμως που είναι ήξεις αφήξεις τσιμουδιά, όποιος πάει δηλαδή και στάξει αυτά που ζητάει αλλά δεν λάβει από αυτή τα όσα υπόσχεται τότε έχουμε έναν σοβαρό και μία τι, ποιός είναι ο χαρακτηρισμός?
Άσε ρε "κοπελιά" μην χέσω.
Πρώτα βελτιώστε τις υπηρεσίες σας που θέλετε και σοβαρούς με βάση την τιμή που ζητάτε.
Νομίζω βέβαια ότι δεν φταίνε αυτές.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Παιδια αυτές τις τιμές έχουν,σου λέει όποιος θέλει έρχεται. Να είστε σίγουροι ότι πολλοί τα δίνουν οπότε γιατί να το αφήσουν στα 50 όταν με 1 ραντεβού βγάζουν διπλό μεροκάματο στην ουσία...

Παρατηρήστε επίσης ότι αυτές που το εχουν από 80 κι 100 το μισάωρο εμφανισιακά δεν έχουν καμία σχέση με τις πιο πολλές του 50ρικου...Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις κροσάκι 45 χρονών με τη Νανσυ ή την Αλεξάνδρα ας πούμε ή τη Στέλλα...Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα.

Αντικειμενικά οι επιλογές στο 50ρικο είναι περιορισμένες, 3-4 καλές περιπτώσεις είναι στην ουσία...

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206
Εσείς φταίτε που κάνατε μάγκες τους τραβελοπουστες και σας κάνουν μεροκάματο
Μέχρι και τα μοτοκρός που σε χαρτζιλικωναν να σου πάρουν μια πίπα πλέον τα πληρώνεται και αυτά και μάλιστα ένα πενηνταρικο το μισάωρο
Οπότε η ευθύνη όλοι δική σας

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η μουνοδουλιαση του Έλληνα
Είμαστε παγκοσμίως οι μεγαλύτεροι μουνοδολοι και πλέον πουστοτραβελοδουλοι
Με τις υγειες σας

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Εσείς φταίτε που κάνατε μάγκες τους τραβελοπουστες και σας κάνουν μεροκάματο
Μέχρι και τα μοτοκρός που σε χαρτζιλικωναν να σου πάρουν μια πίπα πλέον τα πληρώνεται και αυτά και μάλιστα ένα πενηνταρικο το μισάωρο
Οπότε η ευθύνη όλοι δική σας

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η μουνοδουλιαση του Έλληνα
Είμαστε παγκοσμίως οι μεγαλύτεροι μουνοδολοι και πλέον πουστοτραβελοδουλοι
Με τις υγειες σας
το ιδιο ισχυει σε ολες μορφες του αγοραιου ερωτα...π.χ. βλεπεις θείες και μπαζα του 10ρικου του Μεταξουργειου να γινονται ανεξαρτητες των 50 euro...και να διαβαζεις και κριτικες...δυστυχως εχει χαθει η εννοια του <<οτι πληρωνεις, παιρνεις>>.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom