Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
φαίνεται ότι το shemalewiki ξανάρχισε να ποστάρει κριτικές
Που βρίσκεται αυτή η καντίνα;αναρωτηθηκα, γιατι περασα τη Δευτερα το βραδυ στις εννεα και ηταν μονο μια, στην καντινα.
Έκανα τα σχετικά τηλέφωνα πριν μέρες αλλά περιμένω κάποιον να μου πει τι παίζει.Καλησπέρα σε όλους
Ψάχνω πληροφορία για τον αν έχει κανείς εμπειρία πρώτα με την Ελίνα και μετά με τη Ναταλία από το φυλής 104.
Και ακόμα καλύτερα αν της έχουν πάρει σε σπίτι και όχι σε στούντιο .
Επειδή βλέπω το παλεύεις και εσύ να βρεις πληροφορία.Πήγε κάνεις στο τραβελακι στο φυλής 104;
Aνδροειδές είναι. Έφυγα τρέχοντας. Δεν ξέρω για Ναταλία.Έκανα τα σχετικά τηλέφωνα πριν μέρες αλλά περιμένω κάποιον να μου πει τι παίζει.
Βασικά είμαι ενεργητικός Μη πάω και είναι ανδροειδες πχ η Ελίνα που δεν δείχνει πρόσωπο.
Φιλε με εσωσες γιατι πηρα τηλ για να δω τι παιζει και σε φωνη και σε συμπεριφορα εκλινα στο να παω.Aνδροειδές είναι. Έφυγα τρέχοντας. Δεν ξέρω για Ναταλία.
Απλά, μπήκα δεν μου άρεσε αυτό που είδα και έφυγα.Φιλε με εσωσες γιατι πηρα τηλ για να δω τι παιζει και σε φωνη και σε συμπεριφορα εκλινα στο να παω.
Αν θες δωσε μια γνωμη εσυ.Ακομα και αν ειναι κροσακι αλλα θυληκο.
Πχ αυτη λενε ειναι καλη η οτι αλλο.Εχω χρονο μεχρι αυριο να φτιαξω κατι σε πρωι.
Celia
Λείπω! Μέχρι να γυρίσω ακολουθηδε το ONLYFANS MOY ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΥΛΙΚΟ www.onlyfans.com/celia_greecekanesex.com
Εγινε φιλε.Αν εχεις κατι παντως στειλε p.m.Απλά, μπήκα δεν μου άρεσε αυτό που είδα και έφυγα.
Στα νησιά...Τα τραβελακια που κάνουν γυμνισμό;;;
Αυτή τη Τζούλια την έχει πάρει κανείς; Τι λέει;Ρε παιδιά, στο s-cape μαζί με τη Τζούλια γκλιτερ είναι μια Νίνα. Αν κάποιος ξέρει πως να έρθω σε επαφή μαζί της ας μου στείλει pm
βασηκα για πιες μηλατε???Επειδή βλέπω το παλεύεις και εσύ να βρεις πληροφορία.
Βρήκες τίποτα για Ναταλία η Ελίνα;
Εγώ ξέρω πως παίζει και χώρος αλλά δεν έχω και εικόνα από εμπειρία κάποιου.
Αν καταφέρεις να βρεις στείλε.
Τι να σου πω.βασηκα για πιες μηλατε???