Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Μαγκα δεν κάνεις κανένα φιλε μου. Απο τη στιγμή που παίζεις με αγοραίο έρωτα τα ξέρεις από πριν αυτά.
Απλα εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση. Αυτο θελει να πει ο Στρατηγος88. Παντα υπηρχαν αυτα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.Μαγκα δεν κάνεις κανένα φιλε μου. Απο τη στιγμή που παίζεις με αγοραίο έρωτα τα ξέρεις από πριν αυτά.
" δυστυχως εχει χαθει η εννοια του <<οτι πληρωνεις, παιρνεις>> " σωστός φίλος μετατράπηκε σε " και πληρώνεις και δεν παίρνεις " φυσικά υπάρχουν και αρκετε΄ς εξαιρέσεις μην τα κάνουμε όλα ίσωμα .το ιδιο ισχυει σε ολες μορφες του αγοραιου ερωτα...π.χ. βλεπεις θείες και μπαζα του 10ρικου του Μεταξουργειου να γινονται ανεξαρτητες των 50 euro...και να διαβαζεις και κριτικες...δυστυχως εχει χαθει η εννοια του <<οτι πληρωνεις, παιρνεις>>.
μα αυτο ακριβως ειπε και ο Στρατηγος88. απλα εγω το γενικευσα γιατι ισχυει σε ολες τις κατηγοριες και οχι μονο σε cross και trans.Εχουν ξεφύγει γενικά τα πράγματα κι απλώς αυτές κοιτάνε να βγάλουν όσα περισσότερα όσο πιο εύκολα.
Καποιες οπως η Elena sunrise το ειχαν πάντα ακριβότερα, εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα. Σιγουρα άλλες το έχουν παρακάνει με τα 150ρια αλλά ξαναλέω ότι από τη στιγμή που τους τα δίνουν γιατί να μην τα πάρουν...
Την είχα δοκιμάσει στο φυλής 99 μια χαρά ήταν στο ενεργητικόFashion pack
En los días tristes yo seré tu alegría y tú diversión ..en tus días de sexo seré tu locura ..siempre con un programa completo ..ven a mi y no te arrepentirás llamame al 6946580183. whatsap y Viberkanesex.com
εμπειρία κανείς? ειναι παθητικη ή ενεργητικη?
ειναι η Κουβανεζα τρανς Αννα χρονια τωρα στη πιατσα....εχει και facebook/insta "Anna Ivankova" ...ωραιο σωματακι, ευγενικια και γουσταρει πολυ αυτο που κανει...ειναι και τα δυο (top/bottom)...πριν 3 χρονια που ειχα παει μαζι της για μια ωρα μου πηρε 50ευρω...τωρα δεν ξερω αν χρεωνει ακομα τοσα...Fashion pack
En los días tristes yo seré tu alegría y tú diversión ..en tus días de sexo seré tu locura ..siempre con un programa completo ..ven a mi y no te arrepentirás llamame al 6946580183. whatsap y Viberkanesex.com
εμπειρία κανείς? ειναι παθητικη ή ενεργητικη?
Κάποιο φεγγάρι άραζε στην Λ. Αθηνών-Καβάλας ( ρεύμα προς Αθήνα μετά τον Χανια με τα αμάξια ) έντεκα με μία το βράδυ με ένα μαύρο Fiat tipo.ειναι η Κουβανεζα τρανς Αννα χρονια τωρα στη πιατσα....εχει και facebook/insta "Anna Ivankova" ...ωραιο σωματακι, ευγενικια και γουσταρει πολυ αυτο που κανει...ειναι και τα δυο (top/bottom)...πριν 3 χρονια που ειχα παει μαζι της για μια ωρα μου πηρε 50ευρω...τωρα δεν ξερω αν χρεωνει ακομα τοσα...
Ναι και τοτε χρεωνε 20 ευρω αν ηθελες μια πιπα στα γρηγοραΚάποιο φεγγάρι άραζε στην Λ. Αθηνών-Καβάλας ( ρεύμα προς Αθήνα μετά τον Χανια με τα αμάξια ) έντεκα με μία το βράδυ με ένα μαύρο Fiat tipo.
δεν εχω τηλεφωνο αλλα αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το instaΚαλησπέρα έχεις κάποιος το τηλ της γυναίκας π δούλευε μαζί με την Ντορα τρανς στο γκάζι;;μια ξανθιά ήταν ,να μ τ στείλει ινμποξ.
Τα λόγια είναι περιττά για την Αφροδίτη. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία χθες στην Πάτρα που βρέθηκα για δουλειές και πέρασα πολύ ωραία . Είναι πολύ καλή στη δουλειά της στα του μασάζ και τελείωσα με μια καταπληκτική πίπα!!!Παίδες είμαι καινούργιος εδώ. Επειδή είμαι Πάτρα και θέλω να δοκιμάσω το εν λόγω κορίτσι, γνωρίζεις κανείς κάτι?ΠΑΤΡΑ - 6946284237 Ερωτικό μασάζ και ολοκληρωμένες υπηρεσίες - ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Γεια σας αγόρια. Είμαι η IRIS ένα όμορφο ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κορίτσι 22 χρονών και έχω δικό μου χώρο. Έχω ένα πολύ θηλυκό σώμα και μπορώ να σου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες. ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ 3.2.2023 στις 3 το μεσημέρι ΜΕΧΡΙ 4.2.2023 στις 1 το βράδυ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ Είμαι εδώ για να...kanesex.com
Καλησπέρα έχεις κάποιος το τηλ της γυναίκας π δούλευε μαζί με την Ντορα τρανς στο γκάζι;;μια ξανθιά ήταν ,να μ τ στείλει ινμποξ.
190;Τα λόγια είναι περιττά για την Αφροδίτη. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία χθες στην Πάτρα που βρέθηκα για δουλειές και πέρασα πολύ ωραία . Είναι πολύ καλή στη δουλειά της στα του μασάζ και τελείωσα με μια καταπληκτική πίπα!!!
Παίδες είμαι καινούργιος εδώ. Επειδή είμαι Πάτρα και θέλω να δοκιμάσω το εν λόγω κορίτσι, γνωρίζεις κανείς κάτι?ΠΑΤΡΑ - 6946284237 Ερωτικό μασάζ και ολοκληρωμένες υπηρεσίες - ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Γεια σας αγόρια. Είμαι η IRIS ένα όμορφο ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κορίτσι 22 χρονών και έχω δικό μου χώρο. Έχω ένα πολύ θηλυκό σώμα και μπορώ να σου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες. ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ 3.2.2023 στις 3 το μεσημέρι ΜΕΧΡΙ 4.2.2023 στις 1 το βράδυ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ Είμαι εδώ για να...kanesex.com
190 αν επιτρέπεται για πόσο χρόνο?