Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Στο κάνε σεξ έχει αγγελία η Λάρα και ζητά 70€ την ώρα .ίσος είναι δύο με αυτό το ονομα
Υπαρχει κριτικη???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την ίδια λέτε, Στο κανεσεξ έχει άλλο τηλέφωνο από αυτό του ts. Προφανώς στο ένα παίζει μόνη της ενώ στο άλλο μπαίνουν και γραφεία στη μέση. Λέω εγώ τώρα .....:think:
Υπαρχει κριτικη???

pga30

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αυτό το κορμί ξέρουμε ποιο είναι;Το έχω δει και στο tinder αλλά δεν μπόρεσα να βρω ποιο είναι.

Συνημμένα

• 0E0EB6FB-6698-428D-872F-B7D4E32FD266.jpeg
    0E0EB6FB-6698-428D-872F-B7D4E32FD266.jpeg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 148

kostas_bi

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μύστες. Γνωρίζετε τι τιμούλα έχει η Βέρα?
Και ποσο καλή είναι για πρωτάρηδες ?

Εγω που την εχω πάρει 3 φορές ποτε δεν είδα το ”εργαλείο” της….

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618

50€ είναι
Και είναι πολύ καλή για προταρηδες

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0

Καλησπερα, την Κυριακή είχα ραντεβού με την κόκκινη φωτιά. Ενεργητική η βέρα αν και μου φάνηκε κουρασμένη γιατί μόλις ήρθε από Πάτρα καβλωσε πολύ γρήγορα και πριν το καταλάβω βρέθηκα στα τέσσερα μπροστά της με πήρε για αρκετή ώρα ? εντύπωση μου έκανε ότι όταν ηδε ότι δεν τελειώνω και εγώ περίμενα να μου πει ότι τελείωσε ο χρονος μου είπε να αλλάξουμε να την γαμησω εγώ για να χύσω μου έβαλε προφυλακτικό και μου πήρε τσιμπούκι για να μου σηκωθεί αλλά δεν ήθελα να γαμησω και έτσι τελείωσα στο στόμα της (με προφυλακτικό) και παίζοντας το καβλη της ... για 50€ πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω ?

CharisPsolaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Καλησπερα, για πρωτάρη πιστεύεται η Katy ειναι καλη; Επίσης απο οτι έχω καταλαβει απο εδω μεσα γουσταρει πολυ να στον χωνει. Αν ξερει κανεις γουσταρει και να της τον γλυφεις; Και αλλη μια ερώτηση τελειωνει στο τελος;;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Καλησπερα, για πρωτάρη πιστεύεται η Katy ειναι καλη; Επίσης απο οτι έχω καταλαβει απο εδω μεσα γουσταρει πολυ να στον χωνει. Αν ξερει κανεις γουσταρει και να της τον γλυφεις; Και αλλη μια ερώτηση τελειωνει στο τελος;;
Η katy κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά ντομινα για έναν αρχάριο θα σε πονέσει.
Της αρέσει να την γλείφουν .
Δεν τελειώνει.
Προσωπική άποψη πάντα.

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Καλησπέρα είχα πάει με την Katy πριν 4 μήνες περίπου. Καταρχάς είναι πανέμορφη και έχει χοντρό εργαλείο. Στην συνάντηση μας ήτανε μόνιμα σηκωμένο και πέτρα. Δεν την ήθελα ενεργητική την γάμησα εγώ αλλά της πήρα πίπα και ήταν πολύ ντομιναντ πουτσοσκαμπιλα, πνηξηματα. Αλλά όπως την έκοψα εγώ είναι και όπου σε βρει εμένα με παζάρια με δέχτηκε με 50 αλλά μου είπε να μην το πω όταν την ξανά πήρα όμως μετά από κανέναν μήνα μου λέει 80. Πιστευω απλά έτυχα την μέρα που δεν είχε δουλειά γιατί με άφησε να κάτσω αρκετή ώρα μετά την φάση να είμαστε ξαπλωμένη και να χαιδευομαστε και να μηλαμε για διάφορα. Μπορεί και απλά να υπήρξε χημεία μεταξύ μας πάντως με 80 δεν πήγα αν και πιστεύω τα αξίζει αλλά το θεώρησα κοροϊδία γιατί στην αρχή μου είπε 50. Τώρα για πρωτάρη δεν θα έλεγα ότι κάνει γιατί πιστεύω αν πάρει φόρα δεν θα μπορείς δύο μέρες να κάτσεις μετά εκτός αν σου αρέσει αυτό όπως και εμένα ?

CharisPsolaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Η katy κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά ντομινα για έναν αρχάριο θα σε πονέσει.
Της αρέσει να την γλείφουν .
Δεν τελειώνει.
Προσωπική άποψη πάντα.
Μαλιστα.. δεν ακουγεται και ασχημο θα την δοκιμασω λογικα, ευχαριστώ!

CharisPsolaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Καλησπέρα είχα πάει με την Katy πριν 4 μήνες περίπου. Καταρχάς είναι πανέμορφη και έχει χοντρό εργαλείο. Στην συνάντηση μας ήτανε μόνιμα σηκωμένο και πέτρα. Δεν την ήθελα ενεργητική την γάμησα εγώ αλλά της πήρα πίπα και ήταν πολύ ντομιναντ πουτσοσκαμπιλα, πνηξηματα. Αλλά όπως την έκοψα εγώ είναι και όπου σε βρει εμένα με παζάρια με δέχτηκε με 50 αλλά μου είπε να μην το πω όταν την ξανά πήρα όμως μετά από κανέναν μήνα μου λέει 80. Πιστευω απλά έτυχα την μέρα που δεν είχε δουλειά γιατί με άφησε να κάτσω αρκετή ώρα μετά την φάση να είμαστε ξαπλωμένη και να χαιδευομαστε και να μηλαμε για διάφορα. Μπορεί και απλά να υπήρξε χημεία μεταξύ μας πάντως με 80 δεν πήγα αν και πιστεύω τα αξίζει αλλά το θεώρησα κοροϊδία γιατί στην αρχή μου είπε 50. Τώρα για πρωτάρη δεν θα έλεγα ότι κάνει γιατί πιστεύω αν πάρει φόρα δεν θα μπορείς δύο μέρες να κάτσεις μετά εκτός αν σου αρέσει αυτό όπως και εμένα ?
Μου εχει κολλησει τωρα η Katy θα ειναι σιγουρα η πρωτη που θα τιμησω με αυτα που ακούω. τωρα ελπίζω να μπορω να κατσω μετα… χαχαχ

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Και ας ελπίσουμε να προχωρήσουμε ως κοινωνία έως το σημείο να μη χρειάζεται να προσποιείται καταγωγή η κάθε κοπέλα από φόβο μήπως προσβληθεί ο κάθε "απόγονος" του Μεγαλέξανδρου.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Και ας ελπίσουμε να προχωρήσουμε ως κοινωνία έως το σημείο να μη χρειάζεται να προσποιείται καταγωγή η κάθε κοπέλα από φόβο μήπως προσβληθεί ο κάθε "απόγονος" του Μεγαλέξανδρου.
Ξαναπέστο αυτό φίλε μου. Γιατί έχουμε πήξει από τον ρατσισμό και τη καφρίλα του κάθε ανόητου.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Τώρα, όσον αφορά την katy, πάει πολύς καιρός βέβαια, με 50 την είχα συναντήσει, για όσους ενδιαφέρονται για τον ενεργητικό της ρόλο, είναι αξιοπρεπής, ωραία παρουσία για τα γούστα μου, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι αξέχαστο, ούτε την βρήκα ιδιαίτερα dominant, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλες. Αλλά είναι αξιοπρεπής παρουσία στον χώρο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
κουνια πους σας κουναγε ..

Apola000

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Καλή χρονιά να χούμε!!
Για ποια katy λέτε;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21

Ξαναπέστο αυτό φίλε μου. Γιατί έχουμε πήξει από τον ρατσισμό και τη καφρίλα του κάθε ανόητου.
Στις περισσότερες περιπτώσεις δε νομίζω να είναι θέμα ρατσισμού αλλά μάλλον έχουν το σύνδρομο του Λαλάκη του εισαγωμενου τρώνε παπά και θολώνει η κρίση τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom