Νέα

Transparent dress η νέα μόδα, και τα μουνιά στη φόρα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
δεν χρειαζεται νομος για να ξερουμε προς τα που κλινει η ζυγαρια...
μια γυναικα,οχι κ ιδιαιτερα ομορφη αν κρινουμε απο τα γουστα των περισσοτερων,μπορει να ντυθει να στολιστει κ χωρις χαλκινο στο πορτοφολι να βγει για διασκεδαση,να της κανουν το τραπεζι,να την πανε για ποτο οπου παιζει να την κερασουν διαφοροι,να την παρουν απο το σπιτι κ να τη γυρισουν,αν γουσταρει κιολας γτ οχι κ να πηδηχτει κ ολα καλα κ δε τρεχει κ τπτ..ισχυει κατι τετοιο για αντρες;κ δε μιλαω για παρεες κ τον φιλο που δεν εχει μια κ θα παιξει ρεφενες απο ολους κτλ κτλ..
αδυναμο φυλλο my ass!
σορυ για οσους ακουγεται λιγο μισογυνικη η αποψη μου,δε θελω να σας προσβαλω με την τοξικη μου αρρενωποτητα κ τα πατριαρχικα μου προτυπα...

γνωστη μου, ψιλομπαζακι μου ειπε οτι 3 μερες στην μυκονο ξοδεψε 100 ευρω ολα κ ολα, γιατι έμενε σε φίλη της (οκ αυτο), και οπου βγαίνανε το βράδυ τις κερνάγανε ποτά, οπότε δεν χρειαστίκε να χαλάσει λεφτά.

Και ξαναλεω, η τύπισα ήταν chubby και μπαζακι...φανταστείτε καμια μουνάρα τι θα έκανε

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
γνωστη μου, μπαζακι μου ειπε οτι 3 μερες στην μυκονο ξοδεψε 100 ευρω ολα κ ολα, γιατι έμενε σε φίλη της (οκ αυτο), και οπου βγαίνανε το βράδυ τις κερνάγανε ποτά, οπότε δεν χρειαστίκε να χαλάσει λεφτά.
Και ξαναλεω, η τύπισα ήταν μπαζακι...φανταστείτε καμια μουνάρα τι θα έκανε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.936
Πόντοι
6.946
δεν χρειαζεται νομος για να ξερουμε προς τα που κλινει η ζυγαρια...
μια γυναικα,οχι κ ιδιαιτερα ομορφη αν κρινουμε απο τα γουστα των περισσοτερων,μπορει να ντυθει να στολιστει κ χωρις χαλκινο στο πορτοφολι να βγει για διασκεδαση,να της κανουν το τραπεζι,να την πανε για ποτο οπου παιζει να την κερασουν διαφοροι,να την παρουν απο το σπιτι κ να τη γυρισουν,αν γουσταρει κιολας γτ οχι κ να πηδηχτει κ ολα καλα κ δε τρεχει κ τπτ..ισχυει κατι τετοιο για αντρες;κ δε μιλαω για παρεες κ τον φιλο που δεν εχει μια κ θα παιξει ρεφενες απο ολους κτλ κτλ..
αδυναμο φυλλο my ass!
σορυ για οσους ακουγεται λιγο μισογυνικη η αποψη μου,δε θελω να σας προσβαλω με την τοξικη μου αρρενωποτητα κ τα πατριαρχικα μου προτυπα...
Τις περισσότερες φορές ΔΕΝ θα πηδηχτει κιόλας, να ναι καλά οι πυρφοροι και οι ταξιτζήδες. (Δεν το παίζω υπεράνω, τα έκανα και εγώ πόσες φορές) .

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
γνωστη μου, ψιλομπαζακι μου ειπε οτι 3 μερες στην μυκονο ξοδεψε 100 ευρω ολα κ ολα, γιατι έμενε σε φίλη της (οκ αυτο), και οπου βγαίνανε το βράδυ τις κερνάγανε ποτά, οπότε δεν χρειαστίκε να χαλάσει λεφτά.

Και ξαναλεω, η τύπισα ήταν chubby και μπαζακι...φανταστείτε καμια μουνάρα τι θα έκανε
Στη Μυκονο;

Στη Μυκονο;που ολοι ειναι τρανς κ γκευ την κερναγαν;Δεν το πιστευω ουτε καν,σε καμμια Ψεριμο,Σικινο να το πιστεψω

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Στη Μυκονο;

Στη Μυκονο;που ολοι ειναι τρανς κ γκευ την κερναγαν;Δεν το πιστευω ουτε καν,σε καμμια Ψεριμο,Σικινο να το πιστεψω
Όχι ρε τύπε δεν είναι όλοι γκευ γίνεται γενικά της πουτανας στη Μύκονο κ άσε τι λέει η αλεπού που τα κάνει κρεμασταρια..δεν είμαι από εκεί δε τη γουστάρω αλλά μη γελιεσται μαζεύει καλό πακέτο κ άσε τους φτωχομπινεδες να λένε για τους πουστηδες

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

Το εθιξα κ αυτό,αν μπεις στο νήμα που ανεβάζουν φωτό ερασιτεχνικές οι μύστες από γκόμενες γαμησια κτλ αν δεις το γούστο του μέσου Έλληνα θα ξερασεις βατράχια!κ όχι μόνο γουστάρουν το πληρώνουν κιόλας!ένα θεομουνο θα τους γλενταω όπως θέλει κ χωρίς σεξ..έτσι κ αλλιώς αν κρίνεις από τα only fans που δίνεται χαμός είναι μαθημενοι να μένουν στη μλκ..

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240

Οι αραβες λατρευουν τις chubby γυναικες..
Και η Μυκονος μαζευει πολλους...

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
Ας δείχνουν ό,τι θέλουν. Και πάλι τα περισσότερα μέλη εδώ θα τρώνε χ και θα πληρώνουν για να γαμήσουν γιατί είναι πιο χαμένα και από εμένα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Τις περισσότερες φορές ΔΕΝ θα πηδηχτει κιόλας, να ναι καλά οι πυρφοροι και οι ταξιτζήδες. (Δεν το παίζω υπεράνω, τα έκανα και εγώ πόσες φορές) .
ε μα τώρα, όλοι έχουμε χτυπήσει άπειρες βάρδιες γκομενοφύλακα :grin:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Ας δείχνουν ό,τι θέλουν. Και πάλι τα περισσότερα μέλη εδώ θα τρώνε χ και θα πληρώνουν για να γαμήσουν γιατί είναι πιο χαμένα και από εμένα.
απλά αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο: να πλερώνεις για να γαμήσεις ή να πέφτεις στα πόδια της κάθε ψωνισμένης;
Τα έχω κάνει και τα δυο. Το να πλερώνω μου φαίνεται πιο ανώδυνο :wink:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Τύπε θα δεις δροσερούληδες…