Νέα

Εεε όχι φόρο και στην βαρκούλα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moutzomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
242
Πόντοι
21
Τυχαία το έμαθα προχθές και γκουγκλαρα να δω εάν ισχύει.
Φόρο 100 ευρώ τον χρόνο στην παλιά πολυεστερικη βάρκα (4,5 μέτρα) που μου άφησε ο πατέρας μου.

Η οποία δεν αξίζει ούτε χιλιάρικο.
Κάθε χρόνο θα πληρώνω το ένα δέκατο της αξίας της.

Γαμιεστε όσοι τα αποφασίζετε.
Μαύρο από εμένα παλιομαλακες.
Κουλη μόλις μου πάτησες έναν ακόμη κάλο.
Τον παίρνεις και γέρνεις μαζί με τους μαλακες που διορίζεις.
Εδώ μπαίνει πρόστιμο στον καφέ εν ώρα οδήγησης.
Το επόμενο στάδιο είναι να τιμωρείται ο οδηγός με αφαίρεση διπλώματος επειδή δεν έβγαζε τον σκασμό και συνομιλούσε με τους συνεπιβάτες του οχήματος, θέτοντάς σε κίνδυνον αυτούς και εσυτόν, εξαιτίας απόσπασης της προσοχής του.

Έλεος…
Τι θα ακούσουμε!!!!

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
139
Πόντοι
1
Ναι, ακομα και αν είναι σε ακινησια. Και μην ξεχνας οτι ειναι αναδρομικο από το 2023 οποτε εως τη ληξη της προθεσμιας πρέπει να σκασουμε 100+100 ευρώ.
Btw, η βάρκα μου ειναι φουσκωτη 3 μετρων, δεκαετιας και αξιας περι τα 500 ευρω. Καλο ε?
Και να δούμε τι θα γίνει με την άδεια αλιειας κλπ που θέλουν να εφαρμοσουν.

Έχω δει ότι η γαμω προθεσμία είναι 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν έχω βρει όμως πως πληρώνουμε γιατί η εφαρμογή στο taxisnet είτε δεν παίζει ακόμα είτε γιατί πρώτα πρέπει να κάνω κάτι σε άλλο λινκ? (πχ μητρώο πλοίων?)

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Έχω δει ότι η γαμω προθεσμία είναι 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν έχω βρει όμως πως πληρώνουμε γιατί η εφαρμογή στο taxisnet είτε δεν παίζει ακόμα είτε γιατί πρώτα πρέπει να κάνω κάτι σε άλλο λινκ? (πχ μητρώο πλοίων?)
Όλα στο "πόδι" γίνονται ρε φίλε για να τα αρπάξουν, τώρα θα το μάθουμε?
Μην σκας για την προθεσμία, σίγουρα κάποια παράταση θα δώσουν.
Να κόψουν πρώτα αντιδράσεις θέλουν και μετά θα το περάσουν το χαράτσι.
Αφού είμαστε βλακες ως λαός κι ότι και να γίνει το περνάμε στο ντούκου.
Καλά μας κάνουν!

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
139
Πόντοι
1
Όλα στο "πόδι" γίνονται ρε φίλε για να τα αρπάξουν, τώρα θα το μάθουμε?
Μην σκας για την προθεσμία, σίγουρα κάποια παράταση θα δώσουν.
Να κόψουν πρώτα αντιδράσεις θέλουν και μετά θα το περάσουν το χαράτσι.
Αφού είμαστε βλακες ως λαός κι ότι και να γίνει το περνάμε στο ντούκου.
Καλά μας κάνουν!

Δίκιο θα έχεις.
Και δεν ξέρω πόσο έντονες είναι οι αντιδράσεις άρα μάλλον θα το εφαρμόσουν και στις βαρκούλες.
Αν και φίλος μου είπε ότι στα Λιμεναρχεία έσκασαν μύτη παππούδες που άλλοι έβριζαν και άλλοι έκλαιγαν.
Για παππού τα 200 είναι κατακεφαλια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Τυχαία το έμαθα προχθές και γκουγκλαρα να δω εάν ισχύει.
Φόρο 100 ευρώ τον χρόνο στην παλιά πολυεστερικη βάρκα (4,5 μέτρα) που μου άφησε ο πατέρας μου.

Η οποία δεν αξίζει ούτε χιλιάρικο.
Κάθε χρόνο θα πληρώνω το ένα δέκατο της αξίας της.

Γαμιεστε όσοι τα αποφασίζετε.
Μαύρο από εμένα παλιομαλακες.
Κουλη μόλις μου πάτησες έναν ακόμη κάλο.
Τον παίρνεις και γέρνεις μαζί με τους μαλακες που διορίζεις.
Έχει και καλύτερο .
Ενεργοποίησαν πρώτη φορά νόμο του .... 1975 !!!!!!!!!!!!

(πάλι της ΝΔ δηλ, το δεξιό κόμμα των τεκμηρίων που ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΣΚΑΦΗ , ΙΧ κοκ)
και θα είναι αναδρομικός και για το 2023.
Οπότε δεν θα δώσεις 100€ .

200€ θα δώσεις !!!!!!

Τι ψήφισες τύπε ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656

πόσο γουστάρω ρε γαμιόλες !!!!!!

Ψηφίσατε ΝΔ ;;;

ή πήγατε για μπάνιο τη μέρα των εκλογών ;;;;;;;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Έτσι .

170811-ginat-pipe-england-mn-1450_copy.jpg

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Βγαίνετε και κλαιγεστε εκ γενετής κομματοσκυλα που το μόνο σύστημα που ξέρετε είναι η 'εξυπηρετηση'. Το σύστημα γίνεται γερμανικό. Θα φορολογείται και το κλάσιμο. Βάρκες ,Airbnb και θα έρθουν κι άλλα. Ετοιμαστείτε να φορολογηθούν και οι πουτανες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Βγαίνετε και κλαιγεστε εκ γενετής κομματοσκυλα που το μόνο σύστημα που ξέρετε είναι η 'εξυπηρετηση'. Το σύστημα γίνεται γερμανικό. Θα φορολογείται και το κλάσιμο. Βάρκες ,Airbnb και θα έρθουν κι άλλα. Ετοιμαστείτε να φορολογηθούν και οι πουτανες.
Τι γερμανικό ρε ;

Στη γερμανία και σε όλο τον κόσμο αν βγάζεις κάτω από 20-30 χιλιάρικα δεν δίνεις μία φόρο.
ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ
θα δώσεις 3 χιλιάρικα φόρο.

Αλλιώς κλείσε.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Τι γερμανικό ρε ;

Στη γερμανία και σε όλο τον κόσμο αν βγάζεις κάτω από 20-30 χιλιάρικα δεν δίνεις μία φόρο.

Αλλιώς κλείσε.
Καλά κάνει.
Στη Γερμανία απ' όσο ξέρω πάρα πολλοί φόροι ας το πω είναι σε μορφή προστίμου. Ξεσκίζουν στο πρόστιμο για το οτιδήποτε. Και δεν μιλάμε για μικρά πρόστιμα.Και ναι ο μπατιρης στη Γερμανία λίγα πληρώνει σε φόρο. Τα πληρώνει όμως αλλού. Ο λεφτας τη γάμησε φορολογικά. Γι αυτό φεύγουν οι Γερμαναραιοι που τα χουν ,απ' τη Γερμανία.

Τελευταία τροποποίηση:

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Εν συντομία κλαφτε το μουνι σας για πολλοστή φορά και πάρτε τα παπάρια του Κούλη.

Τελευταία τροποποίηση:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.844
Πόντοι
606
Καλά κάνει.
Στη Γερμανία απ' όσο ξέρω πάρα πολλοί φόροι ας το πω είναι σε μορφή προστίμου. Ξεσκίζουν στο πρόστιμο για το οτιδήποτε. Και δεν μιλάμε για μικρά πρόστιμα.Και ναι ο μπατιρης στη Γερμανία λίγα πληρώνει σε φόρο. Τα πληρώνει όμως αλλού. Ο λεφτας τη γάμησε φορολογικά. Γι αυτό φεύγουν οι Γερμαναραιοι που τα χουν ,απ' τη Γερμανία.
Δε ξερεις τι σου γίνεται και μας τσαμπουρνας μπουρδες. Μάλλον δε ξερεις προς τα που είναι η Γερμανία. Μάθε λοιπόν ότι έχουν όριο συναλλαγών με μετρητά 5000 ευρώ και ότι δεν έχουν υποχρεωτική τη κάρτα. Αν δε πας να αγοράσεις κάτι που κάνει κάτω από 50 ευρώ με κάρτα, τρως κράξιμο.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Τι γερμανικό ρε ;

Αλλιώς κλείσε.
Παρ όλα αυτά κάτσε να το ψάξω καλύτερα το θέμα να δω αν λες παπαριές ότι αυτός που παίρνει κάτι από 20-30 δεν πληρώνει μια φόρο. Παίρνω Φρανκφούρτη απ' την κόκκινη γραμμή.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Δε ξερεις τι σου γίνεται και μας τσαμπουρνας μπουρδες. Μάλλον δε ξερεις προς τα που είναι η Γερμανία. Μάθε λοιπόν ότι έχουν όριο συναλλαγών με μετρητά 5000 ευρώ και ότι δεν έχουν υποχρεωτική τη κάρτα. Αν δε πας να αγοράσεις κάτι που κάνει κάτω από 50 ευρώ με κάρτα, τρως κράξιμο.
Εγώ το ξέρω ότι λέω μπούρδες . Αλλά μπούρδες λέτε κι εσείς. Ξέρω ότι το χουν γαμήσει το σύστημα εκεί . Και το ιδιο κάνουν και εδώ. Και το ανατροφοδοτούν αυτο κάτι κομματοσκυλα που κλαίγονται σαν κι εσένα.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Πας κιόλας να μας βγάλεις τη Γερμανία παράδεισο. Κακομοίρη. Που κανείς και τον ξύπνιο κιόλας.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.844
Πόντοι
606
Πας κιόλας να μας βγάλεις τη Γερμανία παράδεισο. Κακομοίρη. Που κανείς και τον ξύπνιο κιόλας.
Έχεις κάνει ποτε σου συναλλαγές στη Γερμανία ρε τουβλο που έχεις και άποψη και θα με πεις και κακομοίρη?

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Έχεις κάνει ποτε σου συναλλαγές στη Γερμανία ρε τουβλο που έχεις και άποψη και θα με πεις και κακομοίρη?
Με την ευκαιρία.Ζουσα υπό άλλες συνθήκες. Εχω κάνει συναλλαγές. Όλες μαύρες . Και ζούσα εις βάρος κάτι μαλακοπιτουρων κακομοιρηδων σαν και σένα που τα ξέρουν όλα. Σε τσούζει ο Κούλης τώρα ε; Ενώ τον ψήφισες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.844
Πόντοι
606
Με την ευκαιρία.Ζουσα υπό άλλες συνθήκες. Εχω κάνει συναλλαγές. Όλες μαύρες . Και ζούσα εις βάρος κάτι μαλακοπιτουρων κακομοιρηδων σαν και σένα που τα ξέρουν όλα. Σε τσούζει ο Κούλης τώρα ε; Ενώ τον ψήφισες
Σε έχω ήδη συνδέσει με το δεξί μου αρχιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom