tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.902
- Πόντοι
- 606
Οκ, θα το κοιτάξω αυριο και θα σου πω. Χλμ?153 g/km γράφουν τα σπεκς στο νετ
Οκ, θα το κοιτάξω αυριο και θα σου πω. Χλμ?153 g/km γράφουν τα σπεκς στο νετ
Τα χλμ έχουν σχέση για το τελωνείο ;;; 78.000 χλμ λέει .Οκ, θα το κοιτάξω αυριο και θα σου πω. Χλμ?
Tυπε κατι τετοια γραφετε και γιναμε κοσμοπολιταν,ασε να εκτονωθουν οι τυποι να αποκτησει λιγο κινηση το νημαΡε τύποι σταματήστε να τσακώνεστε για μαλακίες! Άλλος είναι ο αντίπαλος, το έχετε καταλάβει?
Το νημα αφορά μια άνευ λόγου έξτρα φορολόγηση για να δοθούν τα επιδόματα του Κούλη και να συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι ημέτεροι. Ας είμαστε ενωμένοι τουλάχιστον!
Έχουν.Τα χλμ έχουν σχέση για το τελωνείο ;;; 78.000 χλμ λέει .
Το φθηνότερο 124 abarth στο mobile .de βλέπω.
Yπαρχει περιπτωση να χρεωνει καθε τελωνειο οσο θελει?(Να βαζουν κατιτις στην τσεπη?)Έχουν.
Υπάρχει περιπτωση ο εκτελωνιστης να το δηλώσει ως φτωχότερη έκδοση. Υπάρχει πχ σε εξέλιξη το σκάνδαλο με τα κασκαι που όλα εκτελωνιστηκαν ως έκδοση ασεντα και ας ήταν και τέκνα. Αν γίνει έλεγχος όμως, θα έχεις πρόβλημα.Yπαρχει περιπτωση να χρεωνει καθε τελωνειο οσο θελει?(Να βαζουν κατιτις στην τσεπη?)
Άντε πάλι, θα τρώνε καλά τα εκάστοτε κομματόσκυλα και θα δημιουργούνται επιπλέον έχθρες.Να τες οι βαρκούλες μας:
Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ
Το πριμ θα λαμβάνουν ως επιβράβευση οι εργαζόμενοι που θα πιάνουν τους στόχους που έχουν τεθεί από τις υπηρεσίες τους - Οι διευθυντές θα κρίνουν ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι ανάλογα με τις επιδόσεις τουςwww.protothema.gr
Να το κάνεις τι ρε τύπε το Τέσλα;Αν δεν θες να πληρωνεις φορους για την ροδα, παρε απο Γερμανια ενα tesla 3, 16-17k κοστιζει μεταχειρισμενο. Ως ηλεκτροκινητο δεν πληρωνεις τελωνειο, ουτε τελη κυκλοφοριας, ουτε φορους καυσιμων, ουτε παρκομετρα
Θα βρει πολλές "βαρκούλες" εκεί να φορολογησειΘα πάει στο γάμο του αντετοκουμπο τυπε.
Θα φάει του σκασμού εκεί.
Θα πάρει και ταπερ σπίτι.
Μη βάζετε ιδέες, έχω ένα κανοΝομίζω πληρώνει οτιδήποτε είναι νηολογημενο
Not!Ο φόρος νομίζω είναι για σκάφη άνω των πέντε μέτρων.
Δε σε πιάνει
Μάλιστα.Αν χρησιμοποιειτε η βαρκα καλα κανουν.. εχει ενας θειος μου στην πιερια μια βαρκα περιπου στα 5+ μετρα. το τι ψαρι εχει πιασει αυτος ο ανθρωπος στην ζωη του θα ζηλευαν και οι επαγγελματιες ψαραδες, οποτε γιατι να μην το φορολογησουν;;
Ειναι κατι σαν ενφια αλλα για τις βαρκες.. το τι κανει ο καθενας με την βαρκα τους δεν τους πολυ ενδιαφερει..εχει το λιμενικο για αυτο. Εγω απλα εγραψα το παραδειγμα γιατι ο νηματοθετης ειπε οτι καθεται η βαρκα του.. και περναει η εντυπωση οτι ολες η μικρες βαρκες ειναι ετσι..ενω στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικα, μεχρι και ψαρια πουλανε!Not!
Ετήσιος φόρος και στις... βάρκες!
Ετήσιος φόρος επιβάλλεται σε περίπου 100.000 άτομα που κατέχουν βάρκες και σκάφη αναψυχής, καθώς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ενεργοποιεί μια διάταξη ενός νόμου του 1975.www.google.com
Μάλιστα.
Τι να πρωτοπώ τώρα...
Οτι οι βαρκες ηδη δηλώνονται στην εφορία και αποτελουν τεκμήριο,
Οτι ο τροπος υπολογισμου του φορου καμία σχεση με βαρκες δεν εχει αλλα με πλοία? (υπολογισμος χωρητικοτητας με κόρους) ,
Οτι η 2 μετρα πρέπει να πληρωσει οσο η 6.99 ανεξαρτητα απο ιπποδύναμη καιι αξια,
Οτι δεν εχουν ολες αποστολη να πιανουν ψαρια,
Οτι ακομα και να πιάνουν ψαρια δεν αιτιολογειται νομικα ο φορος ως προς αυτο?
Δηλαδ αν πουν οτι βαζουν εξτρα φορο, ιδιο σχεδον σε ολα τα αυτοκίνητα, ανεξαρτητα μαλιστα απο κυβικα, ισχυ, εμπορικη αξια, αυτο θα είναι θεμιτο γιατι κανουν πολλα χιλιομετρα?
θα φορολογηθουν τα ψαρια τοτε, οχι η βαρκα.Ειναι κατι σαν ενφια αλλα για τις βαρκες.. το τι κανει ο καθενας με την βαρκα τους δεν τους πολυ ενδιαφερει..εχει το λιμενικο για αυτο. Εγω απλα εγραψα το παραδειγμα γιατι ο νηματοθετης ειπε οτι καθεται η βαρκα του.. και περναει η εντυπωση οτι ολες η μικρες βαρκες ειναι ετσι..ενω στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικα, μεχρι και ψαρια πουλανε!
Δεν εχεις ιδεα τι γινεται.. υπαρχουν χιλιαδες χομπιστες ψαραδες στην Ελλαδα και αρκετοι απο αυτους οτι πιανουν τα πουλανε.θα φορολογηθουν τα ψαρια τοτε, οχι η βαρκα.
Μια προταση ειπες 10 μαλακιες πεταξες με μιας
Προφανως δεν βλεπεις καθολου το λάθος στη βαση του σκεπτικου σου.Δεν εχεις ιδεα τι γινεται.. υπαρχουν χιλιαδες χομπιστες ψαραδες στην Ελλαδα και αρκετοι απο αυτους οτι πιανουν τα πουλανε.
Κανουν μεγαλη ζημια στους επαγγελματιες και οχι μονο.
Δεν μπορει να τους ελεγξει κανενας..οποτε μια λυση ειναι να τους φορολογησουν ετσι
Σιγουρα θα την πατησουν αυτοι που εχουν μια βαρκα σε ακινησια..αλλα δεν γινεται αλλιως.
Προφανως δεν βλεπεις καθολου το λάθος στη βαση του σκεπτικου σου.Δεν εχεις ιδεα τι γινεται.. υπαρχουν χιλιαδες χομπιστες ψαραδες στην Ελλαδα και αρκετοι απο αυτους οτι πιανουν τα πουλανε.
Κανουν μεγαλη ζημια στους επαγγελματιες και οχι μονο.
Δεν μπορει να τους ελεγξει κανενας..οποτε μια λυση ειναι να τους φορολογησουν ετσι
Σιγουρα θα την πατησουν αυτοι που εχουν μια βαρκα σε ακινησια..αλλα δεν γινεται αλλιως.
Δεν θα κανουμε φαντάζομαι την παραδοχη οτι ο θείος αποτελεί αντιπροσωπευτικο δείγμα του συνολου των 1. Ερασιτεχνων αλιεων και 2. των ιδιοκτητων πασης φύσεως ερασιτεχνικων βαρκων.Μιλησα σημερα με τον θειο μ για το θεμα.
- του λεω, τι εγινε σας φορολογουν το χομπι;;
γελασε..για την βαρκα μου λες;
-ναι του λεω.. και τι μου λεει
σιγα τα λεφτα, θα πουλησω λιγα ψαρια και θα μου μεινουν και για ουζακι, γελοντας.